Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Spływ kajakowy dla grup zorganizowanych

Bardzo fajna i przyjemna trasa,mlodzież zadowolona,miła i profesjonalna obsługa.Wrócimy na... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 12 września 2019
woiwona
Plener :)

Mega sprawa polecam wszystkim :) Dziękujemy za super spędzony czas i pełen profesjonalizm :) na tym... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 1 września 2019
AdrianR3254
Przeczytaj wszystkie recenzje (59)
  
Recenzje (59)
Filtruj recenzje
59 wyniki
Oceny podróżnych
57
2
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
57
2
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 59 recenzji
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Było Suuuper! Kajaki wygodne organizacja na medal.. Bug i widoki wokół przepiękne...Dziękuję bardzo będę powracać

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Anna M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny Wypoczynek - Spływy Kajakowe BugiemOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Spływ do Kodnia z pewnością na długo pozostanie w pamięci. Mamy lokalny skarb w postaci przepięknej rzeki i cieszę się, że coraz więcej osób to docenia. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia nad Bugiem.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za organizację spływu. Szybko, konkretnie i przede wszystkim miło :)
Pozdrawiamy Klub 36 Minut

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, KatarzynaK5249
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny Wypoczynek - Spływy Kajakowe BugiemOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Dziękuję za opinię. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie nad Bug.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Bardzo przyjemna metoda spędzania czasu. Bug jest szeroki, malowniczy i leniwy. Kajaki czyste, w dobrym stanie, transport idealnie punktualny, obsługa profeska. Bardzo polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, PaulinaK1656
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny Wypoczynek - Spływy Kajakowe BugiemOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Bardzo dziękuję za napisanie opinii na temat mojej firmy i rzeki Bug. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Bardzo dziękuję za dobrą opiekę podczas spływu i zaraz po nim. Rewelacyjna przygoda. Miło spędzony czas. Bezproblemowy dojazd z miejsca dopłynięcia kajakiem. Było meeeegaaa! Bardzo dziękuję. Ewa

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, EwaL245
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny Wypoczynek - Spływy Kajakowe BugiemOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Bardzo miło mi jak czytam takie pozytywne opinie na temat mojej wypożyczalni kajaków w Sławatyczach. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lipca 2019

Nie jestem wyczynowcem, ale pływam kajakiem gdzie tylko mogę,w większości odwiedzanych zakątków Polski i Europy. Trasa Sławatycze-Szostaki, cudowna, spokojna, relaksująca. Dookoła cisza i spokój. Doskonała nawet dla początkujących kajakarzy, bo rzeka sama , niespiesznie niesie i wiosłowanie ogranicza się do nadania kierunku. Organizator spływu, pan Pomietło, jak i jego współpracownik to prawdziwi pasjonaci i profesjonaliści. Wszystko przygotowane i dopracowane, a przy tym uprzejmość, uśmiech i indywidualne podejście do turysty. Bardzo wyważone ceny, uczciwa trasa i koszt ( wiele razy natknęliśmy się na organizatorów, którzy skracali spływy). Wrócimy z pewnością, tym razem na kilkudniową trasę. Rewelacja!!!

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Renata K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny Wypoczynek - Spływy Kajakowe BugiemOdpowiedź udzielona 25 lipca 2019

Bardzo się cieszę, że spływ Bugiem i trasa ze Sławatycz do Szostak przypadła Pani do gustu. Jest to też moja ulubiona trasa, którą pływam tak często jak to tylko możliwe. Do zobaczenia w przyszłości na kolejnych odcinkach w Dolinie Bugu. Pozdrawiam!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji