Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Było super

Dobra organizacja, wszystko na czas, wiele ciekawych miejsc do odwiedzenia w pobliżu, no i rzeka... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu
wkww2020
Spływ Bugiem - październik 2020

Organizator z charyzmą i indywidualnym podejściem do „klienta”. Jestem bardzo zadowolona z usług... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 7 października 2020
D7845UHaleksandrap
Przeczytaj wszystkie recenzje (67)
  
Recenzje (67)
Filtruj recenzje
67 wyniki
Oceny podróżnych
65
2
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
65
2
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
10 z 15 wśród 67 recenzji
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Było Suuuper! Kajaki wygodne organizacja na medal.. Bug i widoki wokół przepiękne...Dziękuję bardzo będę powracać

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
2  Dziękujemy, Anna M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny WypoczynekOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Spływ do Kodnia z pewnością na długo pozostanie w pamięci. Mamy lokalny skarb w postaci przepięknej rzeki i cieszę się, że coraz więcej osób to docenia. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia nad Bugiem.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za organizację spływu. Szybko, konkretnie i przede wszystkim miło :)
Pozdrawiamy Klub 36 Minut

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, KatarzynaK5249
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny WypoczynekOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Dziękuję za opinię. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie nad Bug.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Bardzo przyjemna metoda spędzania czasu. Bug jest szeroki, malowniczy i leniwy. Kajaki czyste, w dobrym stanie, transport idealnie punktualny, obsługa profeska. Bardzo polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, PaulinaK1656
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny WypoczynekOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Bardzo dziękuję za napisanie opinii na temat mojej firmy i rzeki Bug. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Bardzo dziękuję za dobrą opiekę podczas spływu i zaraz po nim. Rewelacyjna przygoda. Miło spędzony czas. Bezproblemowy dojazd z miejsca dopłynięcia kajakiem. Było meeeegaaa! Bardzo dziękuję. Ewa

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, EwaL245
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny WypoczynekOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Bardzo miło mi jak czytam takie pozytywne opinie na temat mojej wypożyczalni kajaków w Sławatyczach. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lipca 2019

Nie jestem wyczynowcem, ale pływam kajakiem gdzie tylko mogę,w większości odwiedzanych zakątków Polski i Europy. Trasa Sławatycze-Szostaki, cudowna, spokojna, relaksująca. Dookoła cisza i spokój. Doskonała nawet dla początkujących kajakarzy, bo rzeka sama , niespiesznie niesie i wiosłowanie ogranicza się do nadania kierunku. Organizator spływu, pan Pomietło, jak i jego współpracownik to prawdziwi pasjonaci i profesjonaliści. Wszystko przygotowane i dopracowane, a przy tym uprzejmość, uśmiech i indywidualne podejście do turysty. Bardzo wyważone ceny, uczciwa trasa i koszt ( wiele razy natknęliśmy się na organizatorów, którzy skracali spływy). Wrócimy z pewnością, tym razem na kilkudniową trasę. Rewelacja!!!

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Renata K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny WypoczynekOdpowiedź udzielona 25 lipca 2019

Bardzo się cieszę, że spływ Bugiem i trasa ze Sławatycz do Szostak przypadła Pani do gustu. Jest to też moja ulubiona trasa, którą pływam tak często jak to tylko możliwe. Do zobaczenia w przyszłości na kolejnych odcinkach w Dolinie Bugu. Pozdrawiam!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji