Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Obiad”
Texas Ranch Steakhouse — recenzja

Texas Ranch Steakhouse
Nr 14 wśród 250 Restauracje (Blanes)
Zakres cen: 12 USD - 29 USD
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 8 września 2019

Jest naprawdę miło I bardzo smacznie naprawdę można jednym daniem się najeść A kawa po hiszpańsku po obiedzie rewelacja .Tagze muszę bardzo pochwalić kelnerka z Warszawy przemiła i pomocna doradzi jak trzeba porozmawia. To jak dla mnie duży plus.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, lusi273
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: alexsS2917WG, Owner, Texas Ranch SteakhouseOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your kind comments, we hope to see you again.
Team Texas.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (399)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 399 recenzji

Zrecenzowano 27 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo miła obsługa a dania podane i przygotowane profesjonalnie. Porcje duże za obiad dla 4 osób trzeba zapłacić około 100 euro

Termin wizyty: lipiec 2018
Dziękujemy, Jan B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alex S, Owner, Texas Ranch SteakhouseOdpowiedź udzielona 30 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Thank you, 5 stars!!!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 lutego 2018 z urządzeń przenośnych

Doskonale jedzenie niebanalny wystrój sprawił ze poczułam sie jak bym była w texasie a nie na costa brava dodatkowo przemili właściciele. Szczerze mogę polecić to miejsce

Termin wizyty: czerwiec 2017
Dziękujemy, annapallys
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alex S, Owner, Texas Ranch SteakhouseOdpowiedź udzielona 6 marca 2018
Tłumaczenie Google

THANK YOU for a very generous 5 stars!!
Our aim is to offer friendly service, good portions of well presented homemade food in pleasant and comfortable ambience.
I hope we delivered.

Thanks again,
Alex and the posse.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 grudnia 2012

Doskonała obsługa, pyszne żarełko, obsługa wielojęzyczna, włącznie (i tu miła niespodziewajka) z polską przez 3 lata z rzędu.

Termin wizyty: sierpień 2012
    • Wartość
    • Atmosfera
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Dorota K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: joelubo67, Owner, Texas Ranch SteakhouseOdpowiedź udzielona 4 października 2015
Tłumaczenie Google

Thanks for your review!!

I was especially pleased with your mentioning the level of service you enjoyed.

Thanks again,

Alex.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 30 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: alexsS2917WG, Owner, Texas Ranch SteakhouseOdpowiedź udzielona 3 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Texas Ranch Steakhouse — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Lloret de Mar, Costa Brava
Blanes, Costa Brava
 
Lloret de Mar, Costa Brava
Lloret de Mar, Costa Brava
 
Lloret de Mar, Costa Brava
 

Byłeś(-aś) w Texas Ranch Steakhouse? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem