Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 397)
Filtruj recenzje
1 397 wyniki
Oceny podróżnych
313
506
330
148
100
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
313
506
330
148
100
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 397 recenzji
Zrecenzowano: 28 września 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel duży i dużo turystów, ale jedynie ich duża ilość można było odczuć w restauracji hotelowej , gdzie rzeczywiście były tłumy i czasami ciężko było znaleźć wolny stolik. Ale jedzenie pycha i wybór ogromy- każdy znajdzie coś dla siebie, codziennie na kolacje pyszna pizza ❤ przy basenie dużo leżaków i o każdej porze dnia można było znaleźć jakieś wolne. Spory minus że woda w basenie bardzo zimna. Mieliśmy pokój od strony torów- pociągi rzadko jeździły i można było się przyzwyczaić, ogólnie cicho. Sam pokój też ok, czysto , chociaż dla mnie łóżka bardzo niewygodne ale to kwestia gustu. Cała obsługa bardzo miła i pomocna. Wieczorem codziennie inne animacje. Jeżeli chodzi o ofertę all i alkohole, to też spory wybór i wszystko było dostępne dla gości wg uznania. Plaża bardzo blisko, piękna szeroka że złotym piaskiem - mało ludzi. Do miejscowości Cambrils i Salou spacerkiem ok godziny. Autobusem zawsze 2 E, nieważne czy przejechalo się przystanek czy pięć. WiFi działa w pokojach jako tako, najlepiej przy recepcji. Siłownia ok- można poćwiczyć. Polecam bardzo hotel.

Termin pobytu: wrzesień 2017
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Marta R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BestHotels2017, Manager, Best CambrilsOdpowiedź udzielona 4 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear Marta R,

Thank you for taking the time to post a review. We are so glad you enjoyed your stay and we really look forward to welcoming you back in the near future.

Best Regards

Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 września 2017

Z hotelu , personelu i jedzenia jestem bardzo zadowolony. Wieczorami nie ma hałasu, animacje odbywają się do godziny 24 są ciekawe i codziennie coś nowego. Niedaleko jest plaża na której nie ma tłumów . Polecam dla rodzin z dziećmi. Wycieczki fakultatywne są ciekawe a parki rozrywki są super. Jak będę miał okazje przyjadę jeszcze raz.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój najlepiej wybrać od strony basenu ze względu na fajne widoki.
Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Kyhh B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BestHotels2017, Manager, Best CambrilsOdpowiedź udzielona 28 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

It is truly motivating to receive reviews like yours, it was all our pleasure to host you this occasion at Best Cambrils.

We sincerely appreciate your special mention about our staff and our gastronomy, we are pleased to hear that your expectations had been met.

Thank you once again for your comments. It would be a pleasure to welcoming you back to our resort in the near future.

Sincerely,

Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 marca 2015 z urządzeń przenośnych

Hotel sam w sobie jest w miare czysty ale obsluga beznadziejna. Jeszcze w zyciu nie bylam w hotelu gdzie obsluga byla bardzo nie miła a polska obsluga najgorsza!!!. Dawali ci odczuc ze nie jestes mile widziany. Jesli jestes Hiszpanem to bedziesz obslugiwany z usmiechem, nawet napiwki nie pomagaly zeby obsluga byla milsza! Bardzo duzo turystow z Rosji którzy maja wielkie miemanie o sobie. Jedyny hotel w swoim rodzaju. Nie polecam parą czy mlodym rodzina. Wieczorny entertainment hmm masakra jesli mozesz nazwac entertainment puszczenie muzyki albo beznadziejne karaoke. Jedzenie przepyszne to mozna przyznac ale co z tego ze kucharze na talerz nakladali ci tak jakby placili ze swojego. Zero usmiechu na twarzy. Nigdy wiecej na all inclusive do tego hotelu mnie nikt nie zaciagnie nawet za darmo! Dosyć ze wydalismy duzo za sam urlop to jeszcze duzo za jedzenie i picie poza hotelem bo po prostu nie moglismy scierpiec tej atmosfery w hotelu. Trzymajcie sie z daleka od tego hotelu!

Termin pobytu: wrzesień 2014
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, Monika J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BestHotels2014, Gerente, Best CambrilsOdpowiedź udzielona 4 maja 2015
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

First of all we would like to thank you for staying in our hotel and for writing your review, however we are sorry to hear that you did not find our services up to your expectations. We appreciate our guests' opinion, since comments like yours are valuable sources in order to identify critical points and to improve.
We hope you change your mind and you will give us an opportunity to prove your our ability to adapt our services to our guests' demand.

Best regards,

Antonio Escobedo
Hotel Manager
Best Cambrils

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 października 2013

Bylismy w tym hotelu 10/09/2013 z opcja alinclusive.Hotel polozony jest bardzo blisko morza 3 min do plazy lecz okolo 1 km od centrum Salou i Cambrils .Hotel jest piekny ,duzy hol,restauracja oraz dwa bary ,jeden znajduje sie przy basenie a drugi a hotelu.Pokoje sprzatane codziennie z wymiana recznikow.Zaskoczyl nas bardzo duzy wybor jedzenia,kazdy moze znalezc cos dla siebie poza tym roznorodnosc owocow i deserow.Animacje wspaniale kazdego wieczoru cos innego.Cala obsluga bardzo mila i pomocna .Szczegolnie pozdrawiamy polska obsluge oraz barmanow.Spedzilismy z mezem wspaniale wakacje.

Termin pobytu: wrzesień 2013
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, 129barbara_
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BESTHOTELS2013, Director Hotel, Best CambrilsOdpowiedź udzielona 29 listopada 2013
Tłumaczenie Google

Dear Customer,
Thank you very much for letting us your feedback. We are pleased that, in general, you enjoyed your stay in our hotel. We will share your coments with our complete team

regards


Antonio Escobedo
Director Hotel
Best Cambrils

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 1 tydzień temu z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji