Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (195)
Filtruj recenzje
195 wyniki
Oceny podróżnych
39
50
47
34
25
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
39
50
47
34
25
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 195 recenzji
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

Byliśmy z Tui, skorzystaliśmy z promocji i zarezerwowaliśmy pokój z widokiem na morze. Pokój na I pietrze, widok całkiem przyjemny, ale niestety w nocy nie mogłam słuchać szumu fal (co uwielbiam) bo hotel od morza dzieli ulica i tory kolejowe. Co 40 minut z hukiem i impetem pędzi kolejka. Radzę zabrać stopery do uszu.
Pod hotelem knajpka, gdzie siedząc przy drinku, można posłuchać recitali na żywo, niektóre naprawdę super, porywały ludzi do tańca. Muzyka głośna, kończy się gdzieś około 1 w nocy, ale przy zamkniętym balkonie i ze stoperami da się usnąć wcześniej. Dodatkowy plus, można mieć „prywatny koncert” sącząc drinka na balkonie.
Pokoje od frontu świeżo odnowione, czyste, wystrój folklorystyczny. Łóżka wygodne. Metraż dość mały, ale dla 2 osób ok. Ściany cienkie i jak sąsiad za ścianą chrapie, to staje się to uciążliwe. To 3-ci powód by zabrać stopery do uszu, jeśli ktoś ma lekki sen. Ja na szczęście, dzięki poprzednim opiniom zabrałam ;).
Jedzenie dobre, urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie, może bez luksusów ale nikt głodny nie chodzi. Minus, że restauracja jest tak jakby w suterenie i klima włączona na ful (zimno).
Mieliśmy wyżywienie HB, ale w koło tyle knajpek, restauracji, że nie ma problemu z lunchem. Obok hotelu jest też snack bar z pizzą sprzedawaną na kawałki.
Basen przy hotelu słaby i malutki, czego nie widać na zdjęciu.
Plaża ogólnodostępna, piaszczysta, szeroka, trzeba do niej przejść ulicę i tory kolejowe.
Dobra lokalizacja hotelu, jako baza wypadowa do zwiedzania okolic i przede wszystkim Barcelony. W tym przypadku bliskość kolejki jest dużą zaletą, choć do stacji jest z 20 minut pieszo.
Duży minus za opieszałą obsługę w recepcji. Staliśmy raz z 30 minut by o coś poprosić, a w tym czasie pani z recepcji widząc nas i ignorując, bez pardonu prowadziła prywatną pogawędkę przez telefon.
Nie polecam też wycieczki z TUI do Barcelony. Wyrzucone pieniądze i strata czasu. W planie wycieczki było np. zwiedzanie Sagrady Famili, a w rzeczywistości pani przewodniczka z dwie godziny prowadziła nas po drugiej stronie chodnika wkoło kościoła. Okazało się, że do samego kościoła nie wejdziemy bo w sezonie nie ma podobno szans na bilety, co okazało się nieprawdą, bo po powrocie do hotelu, bez problemu zamówiliśmy sobie te bilety na następny dzień przez internet i pojechaliśmy sami.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje od frontu hotelu mają lepszy standard i widok na morze.
Termin pobytu: wrzesień 2018
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, BeataKasia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: karens9275, Reception, Checkin GarbiOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Drogi Gościu. Dziękujemy za przesłanie opinii. Cieszymy się, że hotel był komfortowy, przepraszamy, jeśli hałas przeszkadzał. Uwzględniliśmy Twoje negatywne komentarze i tam, gdzie to możliwe, dołożymy starań, aby ulepszyć te usługi w przyszłości. Z pozdrowieniami Hotel Checkin Garbi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel znajduje się w świetnej lokalizacji. Blisko przepiękna plaża pełna urokliwych zatoczek .Niedaleko do centrum z mnóstwem sklepików i restauracji. Jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone( bufet). Obsługa bardzo uprzejma. Jedyna wada to cienkie ściany w pokoju .Choć widok z balkonu na piękne morze.

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, AlessandraKaz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: karens9275, Reception, Checkin GarbiOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019


Drogi Gościu.
Dziękujemy za przesłanie opinii. Bardzo się cieszymy, że pobyt u nas był udany i mamy nadzieję, że zobaczymy się w przyszłości. Z pozdrowieniami Hotel Checkin Garbi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 lipca 2019

Calella to urocza miejscowość położona 50 kilometrów na północ od Barcelony. Wzdłuż wybrzeża rozciąga się piękna promenada wysadzana palmami i platanami oraz trasa kolejowa. Całe życie miasta toczy się dwie ulice od plaży. Jest tam mnóstwo restauracji, sklepów odzieżowych i z lokalnymi wyrobami, straganów, plac ze sceną, na którym odbywają się wydarzenia kulturalne oraz kościół. Całe miasto pachnie latem ze względu na bogatą roślinność. Jest idealnym miejscem na spacery, zakupy, ma świetne połączenia z Barceloną i innymi kurortami na Costa Brava i Costa Maresme.

Plaża jest położona około 100 metrów od hotelu. Aby na nią wejść należy przejść pod torami kolejowymi i promenadą. Plaża jest szeroka, żwirkowa. Dostępne są tam leżaki i parasole, natryski, boiska do siatkówki, bar. Kupiliśmy w sklepie przy plaży 2 parasole po 10 EUR i wbijalismy je gdzie chcieliśmy, tzn bliżej brzegu :)

Hotel CheckIn Garbi to 7piętrowy budynek, posiadający pokoje z widokiem na morze (chyba powyżej 3 piętra) oraz z drugiej strony budynku z widokiem na inne hotele. W budynku znajdują się dwie windy, całodobowa recepcja, duże lobby, restauracja dla gości oraz dodatkowo płatny bar na zewnątrz. W barze tym codziennie po 22 odbywają się wieczory tematyczne typu flamenco, disco, reggae. Mieszkając nisko trzeba liczyć się z późnym zasypianiem, gdyż impreza muzyczna trwa ok. 2 godzin, ale imprezowicze tak szybko się nie poddają ;)
Pokoje są małe, czyste, codziennie sprzątane, z balkonem (i popielniczką). Minusem są cienkie ściany i brak lodówki. Łazienki są czyste, dostępna jest suszarka i żel pod prysznic, ręczniki są codziennie wymieniane.
Restauracja hotelowa to rewelacja! Kelnerzy są bardzo mili, szybko zabierają każdy zbędny talerz. Posiłki bardzo smaczne, urozmaicone. Codziennie dania z drobiu, wieprzowiny, ryb, owoców morza, świeże warzywa, sałatki, risotto i makarony. Na deser świeże owoce, ciasta, budyń, mus czekoladowy, pianki, koktajle. Podczas śniadania dostępny jest taki wybór słodkich ciastek, który zawstydziłby niejedną piekarnię. Kawa, herbata, soki bardzo dobrej jakości.

Wskazówka dotycząca pokoi: Widok na morze powyżej 3 pietra Hałas w nocy na niższych piętrach ze względu na działalność restauracji
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Aneta M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: karens9275, Reception, Checkin GarbiOdpowiedź udzielona 11 lipca 2019


Drogi Gościu. Dziękuję bardzo za miły komentarz. Cieszymy się, że spędziliście z nami wakacje i mamy nadzieję, że do zobaczenia w przyszłości. Z poważaniem Hotel Checkin Garbi.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 czerwca 2019

Obsługa bardzo miła, kontaktowa. Kelnerzy na stołówce starają się jak mogą, ale czasem trzeba chwilę poczekać na stolik. Jedzenie dobre, na 2 tygodnie może się trochę znudzić ale ogólnie wrażenie pozytywne.
Pokoje czyste, codziennie sprzątane, wymieniane ręczniki. Klimatyzacja centralna, ale w czerwcu lepiej było otworzyć balkon. Widać że meble nie są pierwszej nowości, ale zupełnie wystarczające. Jedyny minus pokoju to dźwięki z pokojów obok. Oprócz cienkich ścian, drzwiczki odzzialeające pokoje (które mogą utworzyć pokoj 4os.) przyczyniają się do hałasu sąsiadów. Basen mały, ledwo oddzielony od chodnika, mała ilość leżaków więc nie skorzystaliśmy. Lepiej przejść prze ulicę na piękną plażę. Największy plus hotelu za lokalizację, zarówno samo miasteczko jak i skomunikowanie. Calella to średnie urocze miasteczko, co chwilę coś się dzieje wieczorami na ulicach, dużo knajpek, pamiątek itp. Bezpośredni pociąg do Barcelony, Blanes (z którego koniecznie polecam autobus do Tossa de Mar). Tossa de Mar to przępiękne urocze miasteczko z wąskimi uliczkami wśród ruin zamku, klifów i plaż.

Wskazówka dotycząca pokoi: Z wyższych pięter piękny widok na morze
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, wloska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: karens9275, Recepcion, Checkin GarbiOdpowiedź udzielona 24 czerwca 2019


Drogi kliencie
Dziękujemy za poświęcenie czasu na przesłanie komentarzy. Cieszymy się, że ogólnie spodobał nam się nasz hotel i mamy nadzieję, że zobaczymy się w przyszłości. Pozdrawiam Hotel Checin Garbi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Pojechaliśmy z chłopakiem na wczasy do Hiszpanii w sierpniu. Mimo podzielonych opinii my jesteśmy bardzo zadowoleni i nie możemy przestać się nachwalić temu miejscu. Pokoje czyste, codzienne sprzątane, wymianene ręczniki i pościel. obsluga hotelowa przemiła i zawsze służy pomocą! Jedzenie pyszne, chociaż ludzi multum i są kolejki do restauracji. Kelnerzy tez przemili, zbieraja talerze na biezaco. Jedzenie tez dokładane jest na bieżąco. Przy hotelu basen, obok basenu bar w którym odbywają się animacje. Blisko do płazy, dosłownie trzeba przejść przez ulice. Co jakieś 40 minut jeździ pociąg, który hałasuje ale nie jest najgorzej. Pokój mieliśmy na ostatnim pietrze- piękny widok, naprawdę!! Calella mała miejscowość, dużo barów, restauracji, dyskotek. Blisko do Barcelony i do Blanes (wszędzie można dojechać pociągiem długa, piękna plaża która spacerować można bez końca. Napewno tam wrócę, cudowny czas.

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Eryka M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji