Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 276)
Filtruj recenzje
1 276 wyniki
Oceny podróżnych
491
466
203
76
40
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
491
466
203
76
40
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 276 recenzji
Zrecenzowano: 28 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel trzy gwiazdkowy i biorąc pod uwagę cenę do jakości są to bardzo mocne 3 gwiazdki. Oprócz tego że w sypialni nie ma dużego podwójnego łóżka tylko dwa pojedyncze,( które nie da się połączyć) wiec z żoną musieliśmy spać w salonie na rozkładanej sofie, to nie ma się za bardzo do czego przyczepić Łazienka nie jest duża ale wystarczająca. Salon połączony z aneksem kuchennym też jest ok. Ośrodek jest nie wielki i bardzo zadbany i czysty . Roślinność na terenie ośrodka jest piękna.
Nigdy nie mieliśmy problemu z leżakami przy basenie. Jedzenie bardzo dobre, zróżnicowane i nie obiegające jakością od hoteli 4 gwiazdkowych, w których bywaliśmy wcześniej.
A teraz WIELKI szacunek dla obsługi. Zaczynając od pań pracujących na recepcji, które były zawsze uśmiechnięte i bardzo pomocne, poprzez pracowników kuchni i restauracji, któży każdego dnia starali się aby nasze posiłki były serwowane na najwyższym poziomie. No i nie można zapominać o paniach odpowiedzialnych za sprzątanie pokojów, bo im też należy się wielki szacunek za ich ciężką pracę. Dziękuję za świeże ręczniki i czysty pokój.
A teraz osobne podziękowania dla managera hotelu, pana Pedro Feo, który po przykrej dla mnie i mojej rodziny przygodzie, stanął na wysokości zadania i sprawił, że nasza końcówka pobytu była bardzo miła i przyjemna. Muchas gracias señor Pedro!

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, D5240RWadams
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PedroF4145, Gerente, Hotel Arena BeachOdpowiedź udzielona 29 czerwca 2019

Drogi kliencieDziękujemy za poświęcony czas na napisanie opinii, zawsze ja i cały mój zespół hotelowy jesteśmy tutaj, aby pomóc wszystkim klientom i spędzić z nami wspaniałe wakacje, jeszcze raz dziękujemy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 maja 2019

Gościliśmy w hotelu Arena Beach 7 dni. Były to bardzo udane wakacje. Pokoje czyste i zadbane. Wielki szacunek dla pań sprzątających i całej obsługi hotelu - te osoby ciężko pracują gdy my odpoczywamy. Mam zastrzeżenia do Wi-Fi, był problem z zalogowaniem się i w pokoju bardzo rzadko był internet. Pracownica recepcji - Matillde bardzo miła, pomocna i zawsze uśmiechnięta. Taki pracownik to skarb. Dziękujemy za miłe bukowanie. Z chęcią powrócimy do hotelu na następne wakacje.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Magda M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PedroF4145, Gerente, Hotel Arena BeachOdpowiedź udzielona 28 maja 2019

Drogi kliencieGracias za poświęcony czas na pisanie komentarzy, które nam przekazują, że spędziłeś wspaniałe wakacjeMamy nadzieję, że możesz wrócić i cieszyć się wakacjami z namiDziękuję

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 lutego 2019

W hotelu Arena Beach spędziliśmy jeden tydzień od 22 do 29 października 2018r. Pobyt zaliczamy do bardzo udanych i polecamy wszystkim.

Nasze zakwaterowanie składało się z sypialni,salonu z aneksem kuchennym i łazienki. Budynki są jednopiętrowe i ze wszystkich rozpościera się widok na basen hotelowy.

Jedzenie było bardzo dobre, urozmaicone. Obsługa przemiła i pomocna. Naprawdę polecamy!

Hotel położony jest na obrzeżach Corralejo i mamy stąd mniej więcej 15-20 minut do centrum komercyjnego lub portu. Idąc w drugą stronę również w około 15 minut dojedziemy do Parku Wydm Corralejo. Z zaparkowaniem wypożyczonego samochodu nigdy nie mieliśmy problemu, parkowaliśmy przy ulicy przy hotelu. Do najbliższego "shoppingu" El Campanario oraz dworca autobusego jest dosłownie 5 minut drogi.

Obsługa cudowna, bez problemu dogadamy się tu po angielsku, a na recepcji dodatkowo pracuje Polka.

Co do alkoholi to w ramach oferty all inclusive mamy ich całą gamę. Piwo, wino, szampan, whisky, gin, rum, rum miel, wódka oraz wiele innych. Do wyboru jest też kilka koktajli.

Jedyny minus hotelu to grupa animatorów. Naszym zdaniem mogli się lepiej postarać, gdyż niektóre wieczory były po prostu nudne.

Co do pogody panującej w październiku 2018 to było różnie. Pół pobytu upały, opalaliśmy się i pływaliśmy w basenie i w oceanie. Natomiast 2 dni pobytu padał deszcz, a czasami wręcz była to ulewa.

Podsumowując hotel oceniamy bardzo dobrze i z pewnością kiedyś tu wrócimy!

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, plukaszyk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel A, Gerente, Hotel Arena BeachOdpowiedź udzielona 11 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Dear Customer.

We are very pleased that you have had a good holiday

We like that you are happy and that you like it, thank you really

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 listopada 2018

Bardzo dobre różnorodne jedzenie, każdego dnia dania główne inne, niż poprzedniego, napoje dobrej jakości w opcji all inclusive.
Pokój z łazienką i pełnym wyposażeniem aneksu kuchennego, balkonem;
pobyt we wrześniu 2018r.- ciepło, niezbędna klimatyzacja- dostępna po wpłaceniu kaucji za pilota (także do tv i suszarkę do włosów); to nie jest przeszkodą- bo bez problemów otrzymuje się zwrot gotówki przed wymeldowaniem.
Pokoje czyste, ręczniki wymieniane co drugi dzień.
W recepcji Polka - pozdrawiamy
Jednego dnia niestety w okolicy restauracji dostrzegliśmy biegające po posadzce liczne duże karaluchy. Stąd ogólna ocena nie jest maksymalna.
Polecam pokoje na piętrze
dostępna rozrywka w hotelu na różnym poziomie, ludzie nieruchawi

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, zaczynam17
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PedroF4145, Gerente, Hotel Arena BeachOdpowiedź udzielona 7 listopada 2018

Dzięki za twoje komentarze, mam nadzieję, że możesz wrócić.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 września 2018

Hotel prosty fajny troche mi przypomina greckie budynki,pokoje czyste i zadbane ,co do klimatyzacji powinna dzialac bez pobierania kaucji jesli ktos przebywa tylko na terenie kompleksu,posilki monotonne typowo pod anglikow tam przebywajacych,najlepsze pokoje na pietrze ,daje sie zauwazyc czesto wieczorem karaluchy co nie powinno miec miejsca,,jesli jest potrzeba moge zamiescic zdjecia,obsluga mila i pomocna ,nie bylo wiekszych problemow,mysle ze byc moze jeszcze skorzystam z ich uslug,wrocilem do domu wypoczety

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, kopidol1968
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PedroF4145, Gerente, Hotel Arena BeachOdpowiedź udzielona 19 września 2018

Drogi kliencie

Dziękujemy za uwagi, mamy nadzieję, że możesz wrócić z nami ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji