Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Corralejo
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (2 007)
Filtruj recenzje
2 007 wyniki
Oceny podróżnych
616
850
381
98
62
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
616
850
381
98
62
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 2 007 recenzji
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019

Plusy:Hotel ładnie umiejscowiony. Na tle kompleksu 7 basenów. Przyejmnie, w miarę kameralnie. Jedzenie bardzo dobre, bogaty wybór. Działają animacje. Blisko do centrum miasta.
Wielkość pokoi.
Minusy:pokoje w złym stanie. Fajne, bo duże, około 45 metrów. Pierwsze wrażenie było takie, że myślałam, że pomyliłam ofertę. Stare meble, opadające kafelki. Fakt, w pokoju spędzamy mało czasu, ale dobrze by było, gdyby były nowsze. Niestety sąsiedzi obok maja w pokoju karaluchy, co nie jest absolutnie żartem. Wiem, że zdarzają się wszędzie, niestety jest to bardzo uciążliwe. Obsługa na restauracji nie nadąża ze sprzątaniem stolików, trudno znaleźć czyste sztućce czy filiżanki na kawę, ale dlatego, że jest ich za mało
Sam ośrodek naprawdę fajny, niestety cena nie jest adekwatna do jakości. Plaża przepiękna, jakiej nigdy nie widziałam, ale trzeba liczyć conajmniej 20 minut w skwarze słońca, by do niej dotrzeć. Jest bus bezpłatny, niestety bardzo wcześnie - O 9.45, wraca o 13.00.
Na stołówce odrapane krzesła i stoły.
Myślę, że jeśli hotel wyremontowalby pokoje i stolowke miejsce byłoby ciekawsze.
To, co mnie zaskoczyło - to robienie drinków,, na zapleczu" - każdy klient chce widzieć, co i ile ma nalane, a jeden z barmanów wychodzi za drzwi z kubkiem. Sporo drinków niedostępnych - w karcie info, że jest to wersja premium. Wspaniała Pani na barze stacjonarnym!
Mimo tych drobnych wad mogę polecic to miejsce, ale na pewno nie wymagającym!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Magda S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aloeclub, Public Relations Manager, LABRANDA Aloe ClubOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Szanowna Pani,

Przede wszystkim chielibyśmy bardzo podziękowaċ za pobyt w naszym hotelu LABRANDA Aloe Club i za podzielenie się z nami opinią.

Chcielibyśmy bardzo przeprosiċ za uniedogodnienia związane z obecnością insektów w pokoju i jednocześnie zaznaczyć, że pojawianie się niektórych owadów, zwłaszcza ze względu na umiejscowienie geograficzne Fuerteventury jest niestety nieunikniona.

Ze strony hotelu serdecznie Państwa prosimy o niepozostawianie brudnych naczyń oraz resztek jedzenia w pokoju, by uniknąċ obecności insektów.

Odnośnie drinków, dozowniki alkoholi do niektórych napojów, znajdują się na zapleczu baru.

Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękujemy za podzielenie się z nami Państwa komentarzami i uwagami. Mogą byċ Państwo pewni, że wspomniane uwagi zostaną przekazane do odpowiednich działów i departamentów, w celu polepszenia jakości świadczonych przez nasz hotel usług.

Z poważaniem,

Anna Gagat
Public Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019

Świetna lokalizacja, bardzo dobre jedzenie, pokoje hotelowe bez zastrzeżeń, obsługa wspaniała, baseny hotelowe dla dzieci i dorosłych, niedaleko hotelu przepiękna plaża, blisko także centrum miasta.
Polecamy !!!

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, infoV3672HL
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Labranda A, Public Relations Manager, LABRANDA Aloe ClubOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019

Szanowny/a infoV3672HL,

dziękujemy za wybranie hotelu LABRANDA Aloe Club na swój pobyt w miejscowości Corralejo i za Państwa opinię w portalu Google.
Cieszymy się, ze pobyt na wyspie oraz w naszym hotelu był bardzo udany.

Pozdrawiamy i zapraszamy Państwa do nas ponownie!

Z poważaniem,

Anna Gagat
Public Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2019

Hotel bardzo dobry dla rodzin z dziećmi. Czysto.Miła obsługa. Smaczne jedzenie - duża różnorodność. Ciekawym pomysłem są kolacje tematyczne - na przykład kuchnia azjatycka, kanaryjska, meksykańska. Pokoje wygodne, dużo miejsca. Hotel wymaga nakładów finansowych, ale podobno poszczególne pokoje są sukcesywnie remontowane. Hotelowy bus codziennie transportuje gości na piękną, piaszczystą plażę. Na plaży można bez problemu znaleźć miejsce. Podczas mojego pobytu na wyspie Fuerveventura była idealna pogoda - 26 stopni, słonecznie, do tego wiatr, więc wysoka temperatura nie była odczuwalna. Wyjazd udany.

Termin pobytu: lipiec 2019
1  Dziękujemy, Malgorzata700
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Labranda A, Public Relations Manager, LABRANDA Aloe ClubOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019

Szanowna Malgorzata700,

Bardzo Pani dziękujemy za wybranie hotelu LABRANDA Aloe Club na pobyt w miejscowości Corralejo, jak i również za bardzo pozytywną opinię w portalu TripAdvisor.

Cieszymy się, że wyjazd na Wyspy Kanaryjkie był bardzo udany i mogli Państwo skorzystać z busa na plaże, którego oferujemy klientom naszego hotelu.

Jesteśmy wdzięczni za polecenie naszego hotelu szczególnie rodzinom z dziećmi i dziękujemy za wspaniałe słowa skierowane do naszego personelu.

Mamy wielką nadzieję, że będziemy mieli okazję gościċ Państwa w hotelu Aloe Club ponownie.

Z poważaniem,

Anna Gagat
Public Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 czerwca 2019

Spędziliśmy w hotelu dwa tygodnie w grudniu. Hotel jest duży, ma trzy baseny i sporo miejsca. W pokojach widać już wiek hotelu, urządzone są skromnie, ale są duże. Mieliśmy pokój na 1 piętrze z widokiem na basen oraz aneksem kuchennym (co przy samodzielnej rezerwacji niewątpliwie jest atutem).
Restauracja super, menu bogate i urozmaicone.
Ekipa od rozrywki i animacji jak na dzień dzisiejszy NAJLEPSZA JAKĄ WIDZIELIŚMY W EUROPIE.

Wskazówka dotycząca pokoi: jest spora różnica pomiędzy wyremontowanymi i starymi pokojami.
Termin pobytu: grudzień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, dulompka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Labranda A, Public Relations Manager, LABRANDA Aloe ClubOdpowiedź udzielona 30 czerwca 2019

Szanowna Pani Ulompka,

Bardzo dziękujemy za wybranie hotelu LABRANDA Aloe Club w miejscowości Corralejo i za tak wspaniałą opinię.

Bardzo miło jest nam czytaċ, że pobyt w naszym hotelu był dla Państwa niezwykle udany. Jest to dla nas wielki zaszczyt i powód do dumy, że udało nam sie sprostaċ Państwa oczekiwaniom.

Cieszymy się, że oferta animacji bardzo przypadła Państwu do gustu

Mamy wielką nadzieję, że będziemy mieli okazję gościċ Państwa ponownie.

Z poważaniem,

Anna Gagat
Public Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 czerwca 2019

Hotel z bardzo dobra obsługa natomiast widać że mało inwestują, baseny chłodne i trochę zniszczone czegolnie dla dzieci poza tym hotel ładnie wygląda!! Do plaży kawałek do miasta również idealny dla rodzin z dziećmi mnóstwo atrakcji i animacje dla dzieci i dorosłych!!!

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Trail26027447885
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Labranda A, Public Relations Manager, LABRANDA Aloe ClubOdpowiedź udzielona 29 czerwca 2019

Szanowny/a Trail26027447885,

W pierwszej kolejności bardzo dziękujemy za wybranie naszego hotelu LABRANDA Aloe Club w Corralejo oraz za komentarz na stronie TripAdvisor.

Cieszymy się, że bardzo wysoko ocenia Pan/i nasza obsługę hotelową i że poleca Pan/i nasz hotel rodzinom z dzieċmi.
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię dotyczącą naszej animacji w hotelu, która zapewnia naszym gością swietną zabawę.

Jesteśmy także bardzo wdzięczni za sugestie dotyczące naszych basenów, informacja ta zostanie przekazana do odpowiedniego departamentu, który natychmiast zajmię się naprawą jego usterek.

Dzięki takiej opinii mozemy poprawiċ nasz serwis i sprawiċ, żeby nasi goście byli bardziej zadowoleni z pobytu w naszym hotelu.

Pozdrawiam,

Anna Gagat
Public Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji