Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 789)
Filtruj recenzje
1 789 wyniki
Oceny podróżnych
557
771
329
84
48
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
557
771
329
84
48
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 1 789 recenzji
Zrecenzowano: 26 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Nie mam pojęcia kto pisze te recenzje ale odbiegają znacząco od rzeczywistości. Hotel jest stary bardzo zjedzony zębem czasu najsłabszym punktem hotelu jest jego restauracja najlepiej siedzieć na zewnątrz ponieważ zapachy jakie dochodzą z kuchni oraz ze stanowiska przyrządzania na świeżych dań są nie do zniesienia jadalnia jest brudna zaniedbana polecam spojrzeć na strefę wejściową do kuchni absolutnie nie polecam

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Z8019CSrobertk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Labranda A, Public Relations Manager, LABRANDA Aloe ClubOdpowiedź udzielona 2 maja 2019

Szanowny Panie Z8019CSrobertk,

Bardzo Panu dziękujemy za wybranie naszego hotelu LABRANDA Ale Club w Corralejo.
Przykro nam, ze hotel nie spelnił oczekiwań.

Zapewniamy, że opisane przez Pana sytuacje nie są zgodne ze standardem naszego hotelu Aloe Club, ale dzięki takiej opinii mozemy poprawiċ nasz serwis i sprawiċ, żeby nasi goście byli bardziej zadowoleni z pobytu w naszym hotelu. Chcielibyśmy bardzo przeprosiċ Pana za uniedogodnienia.

Zespół LABRANDA Aloe Club pracuje bardzo cieżko, żeby jedzenie podawane naszym gościom charakteryzowało się jak najlepszą jakością, a restauracja byla zawsze czysta i zadbana.

Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękujemy za podzielenie się z nami Pana komentarzami i uwagami.
Wspomniane uwagi zostaną przekazane do odpowiednich działów i departamentów, w celu polepszenia jakości świadczonych przez nasz hotel usług.

Z poważaniem,

Anna Gagat
Public Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 kwietnia 2019

Byliśmy z żoną i 6 latkiem na przełomie marca/kwietnia 2019, przy wyborze hotelu kierowaliśmy się głównie dobrymi opiniami na tripadvisorze , które się okazały trafne. Hotel średniej wielkości, ale świetnie wyposażony, przestronne pokoje , my trafiliśmy apartament z 2 sypialniami + salon z aneksem kuchennym - miejsca mnóstwo, co najważniejsze czysto jak na 3 gwiazdki ( jedynie do czego można się przyczepić to niedoczyszczone płytki w łazience - czarne kropki w niektórych miejscach) , pokój z widokiem na basen na parterze. Jedzenie urozmaicone ( codziennie motywy z różnych kuchni świata - azjatycka, włoska, meksykańska i oczywisćie hiszpańska) , bardzo dobre, również dla dzieci spory wybór. Co bardzo ważne były 3 podgrzewane baseny, nie było problemu z leżakami , można za 10 euro kaucji wypożyczyć recznik basenowy - dobra opcja zeby zaoszczędzic miejsca w walizce. Dodatkowo w hotelu - boisko do siatkówki, piłki nożnej , 3 stoły bilardowe (płatne) , mini club dla dzieci, siłownia, strefa spa ( płatna), możliwość wypożyczneia auta od 42 euro/doba z ubezpieczeniem, na miescie trochę taniej za 32 euro juz można cos znależć ale trzeba dojść ze 2 km. Z hotelu można z buta dotrzeć do 3 plaż - miejskiej średnia ( pół godz drogi z dizecmi) , mała najblizej 10 min przy hotelu atlantis , najlepsza oczywiście duża plaża - wizytówka Fuerty - do jej początku z hotelu ok 20 min najlepsza opcja bo mało ludzi, albo busem hotelowym do centralnej części plaży między 2 hotelami riu. Woda w oceanie raczej chłodna ale da się popływać. Warto też 1 popołudnie przeznaczyć na wycieczkę pieszą do kaldery wulkanu - ok 1-1,5 godz. drogi w jedną stronę - świetne widoki z góry , zwłaszcza na Lanzarote. W hotelu co wieczór mini disco, animacje wieczorne głównie dla straszych i oczywiśćie bingo - raz nawet szampana wygraliśmy. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni , szkoda tylko, że byliśmy tydzień i czas szybko zleciał. Polecamy i zapewne kiedyś tam wrócimy.

Wskazówka dotycząca pokoi: parter naprzeciwko basenów
Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, MARIUSZ G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Labranda A, Public Relations Manager, LABRANDA Aloe ClubOdpowiedź udzielona 20 kwietnia 2019

Szanowny Panie Mariuszu,

Bardzo dziekujemy za rezerwacje naszego hotelu LABRANDA Aloe Club i za ten bardzo pozytywny komentarz na stronie TripAdvisor.

Jest nam milo czytac, ze piekny apartament z dwoma sypialniami, usytuowany przy basenie bardzo sie Panstwu podobal. Cieszymy sie rowniez, ze dobrze oceniaja Panstwo takze czystosc naszego hotelu.

Dziekujemy za bardzo pozytywna opinie dotyczaca naszej kuchni i wieczorow tematycznych, ktore organizujemy 3 razy w tygodniu.

Przy kolejnej rezerwacji bardzo prosimy o kontakt na adres mailowy: publicrelations.aloeclub@labranda.com.

Pozdrawiam,

Anna Gagat,
Public Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 kwietnia 2019

Raczej nie jeździmy do hoteli, które mają mniej niż 4* ale tym razem zaryzykowaliśmy skuszeni dobrymi ocenami ogólnymi oraz tymi związanymi z jedzeniem. Dodatkowo w porządku prezentowały się zdjęcia posiłków, co teoretycznie potwierdzało dobre oceny.
No i ogólnie pierwsze wrażenie - hmm jest całkiem ok. Infrastruktura bardzo w porządku, widać, że to nie jest najnowszy hotel, ale wszystko było czyste i zadbane. W hotelu jest kilka basenów, niestety bardzo zimnych, co przy silnym wietrze nie było przyjemnym pomysłem na spędzanie czasu. Dużo leżaków, zawsze znalazło się wolne miejsce z tego co widzieliśmy. Skorzystaliśmy z tego "dobrobytu" raptem 2x bo woleliśmy rano pojechać organizowanym przez hotel transportem na wydmy, a w ciągu dnia kręciliśmy się po miasteczku i tamtejszych plażach. Duży plus za darmowy transport na wydmy, ale mógłby być też drugi bus w godzinach popołudniowych, a ten który jeździ mógłby być punktualny i nie odjeżdżać dużo przed czasem z przystanku.

Pokoje - przestronne, w ich skład wchodził pokój dzienny z aneksem kuchennym (lodówka, czajnik, płyta grzewcza, zlew), sypialnia (niestety oddzielne 2 łóżka zamiast jednego dużego), łazienka i balkon. W innych pokojach było wyjście na teren basenu albo tzw. balkon francuski. Także za pokój plus, bo było na prawdę ok, chociaż hotel mógłby pomyśleć o jakimś odświeżeniu ścian itp.

Jako, że w pokoju się właściwie tylko śpi i jego wygląd nie jest najważniejszy, to skupiliśmy się na jedzeniu jak wcześniej wspomniałem. No i tutaj niestety minus. Oferta uboższa niż na zdjęciach pokazanych na tripadv. przez gości, smakowo mogłoby być lepiej, bo mimo że było to raczej smaczne, to smaki potraw były baaaaardzo do siebie zbliżone. Czy to mięso, czy ryba, to sosy smakowały podobnie.
Dużo dodatków pod tłustych angoli - frytki, nuggetsy i inne rzeczy smażone w głębokim tłuszczu. Na śniadania również posiłki raczej pod anglików. Można zrobić sobie kanapkę z wędliną, ale to samo mogę zrobić sobie w domu jak nie mam czasu na nic innego. Owoce czasem ok, czasem jakieś takie bez smaku, to samo ze świeżymi warzywami. Nie chodziło się głodnym, to fakt, ale niestety smak potraw i wybór niestety nie powalał, więc za to minus. Mam porównanie z hotelami np. na Lanzarote i Aloe nie ma w ogóle podejścia do tamtych, a szkoda.
Jeżeli chodzi o drinki i napoje, to korzystaliśmy tylko z tych w ramach All Inc. raczej standard, ani mega smaczne, ani mega niesmaczne. Masz ochotę to wypijesz, na porządne drinki można iść do jakiegoś baru w Corralejo.Same słodkie napoje niestety nie wiem czy były tych firm, których nalepki były na dozownikach, bo niestety smak był taki sobie. Zmieszane z jakimś alkoholem dawały radę. Kawa itp. jak na hotel z klientem masowym była w porządku.

Największy plus tego hotelu to zdecydowanie obsługa, wszyscy mili i uśmiechnięci. Nikt nie robił problemów jak zostało się chwilkę dłużej w hotelowej restauracji. Nie wyglądali ci pracownicy jakby byli tam za karę, więc super.

Lokalizacja hotelu jest jaka jest, ale jak ktoś nie ma problemu ze spacerami, to nie powinien narzekać, a jak ktoś ma taki problem, to też niech nie narzeka, tylko zbiera się i ruszy tyłek, bo na prawdę można sobie pochodzić po miasteczku i okolicach. Można też lokalnymi autobusami pozwiedzać wyspę. Hotel niby przy ulicy, ale była cisza i spokój.

Niestety hotel nie urzekł nas aż tak, żeby kiedyś do niego wrócić, ale też nas nie zraził do siebie, żeby go totalnie nie polecać. Może trafiliśmy na słabszy okres załogi w kuchni czy coś.

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Miko1910
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aloeclub, Public Relations Manager, LABRANDA Aloe ClubOdpowiedź udzielona 13 kwietnia 2019

Szanowny Miko1910,

W pierwszej kolejnosci bardzo dziekujemy za wybrane hotelu LABRANDA Aloe Club w Corralejo oraz za opinie dotyczaca Panstwa pobytu u nas.

Dziekujemy za komplement dotyczacy czystosci naszego hotelu oraz obslugi, milej i w kazdej sytuacji sluzacej Panstwu pomoca.
Cieszymy sie rowniez, ze podobal sie Panstwu przydzielony pokoj.

W odniesieniu do naszych basenow, chcielibysmy poinformowac, ze na terenie kompleksu Aloe Club posiadamy siedem basenow, z ktorych az trzy sa ogrzewane w sezonie zimowym.

Bardzo nam milo, ze podczas swoich wakacji korzystali Panstwo z transportu hotelowego na plaze (ktory codziennie punktualnie wraca z plazy o godzinie 13.00, tak, aby nasi goscie mogli zdazyc na obiad, korzystajac w pelni z oferty all inclusive).

Bardzo zalujemy, ze oferta gastronomiczna nie spelnila Panstwa oczekiwan. W bufecie sniadaniowym, oprocz wspomnianych przez Pana pruduktow, czyli pieczywa i wedlin, zawsze oferujemy takze owoce (zarowno swieze jak i szeroki wybor suszonych owocow), warzywa, platki (owsiane, kukurydzane), ziarna, nabial (mleko - sojowe, odtluszczone, tluste; sery - w tym rozne jego rodzaje, jajka - zarowno sadzone, jak i te ugotowane oraz jajecznica; ponadto twarogi i jogurty - naturalny, owocowe) oraz duzy wybor wedlin. Oprocz tego oferujemy takze opcje slodkiego sniadania, serwujac dzemy, croissanty, ciastka.
Bardzo nam milo, ze smakowala Panstwu kawa serwowana w restauracji.

Jeszcze raz dziękujemy za komentarz na stronie TripAdvisor, informacje i spostrzezenia z penoscia pomoga nam polepszyc jakosc oferowanych przez nas uslug.

Pozdrawiamy i zapraszamy Państwa do nas ponownie!

Z poważaniem,

Anna Gagat
Public Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo przyjazny hotel w dość spokojnej dzielnicy. Codziennie na wydmy dojeżdża hotelowy autobus. Wydmy są punktem obowiązkowym! Robią niesamowite wrażenie. Do centrum miasta ok.10 minut. Bardzo fajna knajpka przy oceanie Waikiki, robią tam genialne drinki. Pogoda we wrześniu idealna, ciepły ocean. Hotel czysty, ogromne pokoje. Bardzo miła obsługa. Jedzenie dobre i spory wybór. Szkoda tylko, że do lepszych drinków była dopłata. Wokół basenów mnóstwo leżaków i mimo wczesnych rezerwacji przez innych turystów zawsze coś fajnego się znalazło.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, iza544
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aloeclub, Public Relations Manager, LABRANDA Aloe ClubOdpowiedź udzielona 18 marca 2019

Szanowna Iza544,

Dziękujemy Pani za wybranie naszego hotelu i za podzielenie się opinią dotyczacą pobytu u nas na stronie TripAdvisor.

Cieszymy się, że bardzo podobała się Pani lokalizacja naszego hotelu, położonego bezposrednio przy wydmach.

Bardzo dziękujemy za wyróżnienie naszego hotelu pod względem czysotści. Cieszymy się, że mogła Pani także skorzystaċ z naszych pięknych, dużych i ogrzewanych basenów.

Pozdrawiamy i zapraszamy do nas ponownie.

Z poważaniem,

Anna Gagat
Public Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 marca 2019

Stosunek ceny do jakości jest naprawdę dobry. Pomijając problemy, które mogą być przypadkowymi usterkami podczas pobytu (opadłe na zawiasach drzwi w łazience, które podczas otwierania budziły sąsiadów + problem z brakiem ciepłej wody rano i wieczorem) - wszystko było ok.
Zalety:
- Bardzo miła i pomocna obsługa
- Pyszne jedzenie
- Lokalizacja
- Animacje
- Ładne baseny (ciepła woda w jednym z basenów - początek marca)
Wady:
- Brak nadzoru nad stanem technicznym pokoi i łazienek (np. stara zużyta słuchawka prysznicowa, zepsute/opadłe drzwi, plamy na ścianach po owadach)
- Brak ciepłej wody rano i wieczorem (albo przypadek albo regularny problem)

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Łukasz B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aloeclub, Public Relations Manager, LABRANDA Aloe ClubOdpowiedź udzielona 14 marca 2019

Szanowny Panie Łukaszu,

Bardzo dziękujemy za pobyt w naszym hotelu LABRANDA Aloe Club i ocenę wakacji spędzonych w Corralejo na stronie TripAdvisor.

Dziękujemy za bardzo pozytywną ocenę lokalizacji i obsługi naszego hotelu. Cieszymy sie również, że mógł Pan skorzystaċ z naszych odnowionych i ogrzewanych w sezonie zimowym basenów.

Serdecznie przepraszamy za problemy techniczne, które pojawiły się w trakcie Pana urlopu w naszym hotelu.
Dziękujemy bardzo za uwagi dotyczace stanu techniczego pokoju, które niezwłocznie zostaną zgłoszone do działu technicznego, by unikaċ tych niedogodnosci w przyszłości.

Jesteśmy wdzięczni za sugestie oraz informacje, które pozwolą nam podwyższyċ jakośċ oferowanych przez nas usług.

Pozdrawiamy i zapraszamy Państwa do nas ponownie.

Z poważaniem,

Anna Gagat
Public Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji