Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
piekne miejsce unikalne.

wydmy ciagną sie kilka kilometrów i co kilka miesiecy zmieniaja wygląd.wiatr robi rzezbe.wzdłuz... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 14 lipca 2019
tuberoza
,
La Oliva, Hiszpania
Z hotelu riu oliva pieszo tuż,tuż

Piękne i wbrew opowieściom internetowym nie usypał ich piach saharyjski.Było to kiedyś dno... Przeczytaj więcej

Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl

Zrecenzowano: 12 lipca 2019
agent1968
Przeczytaj wszystkie recenzje (4 197)
  
Recenzje (4 197)
Filtruj recenzje
4 197 wyniki
Oceny podróżnych
3 247
784
126
22
18
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
3 247
784
126
22
18
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 4 197 recenzji
Zrecenzowano: 14 lipca 2019

wydmy ciagną sie kilka kilometrów i co kilka miesiecy zmieniaja wygląd.wiatr robi rzezbe.wzdłuz drogi jest miejsce do zaparkowania samochodu ale spacerowac mozna tylko między szosą a brzegiem oceanu.Wydmy sa rezerwatem przyrody i chodzić po nich nie wolno ale za to mozna zrobić piekne zdjęcia.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, tuberoza
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 lipca 2019

Piękne i wbrew opowieściom internetowym nie usypał ich piach saharyjski.Było to kiedyś dno oceanu.Polecam zwiedzenie okolicy a plaża obok jest przecudna.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, agent1968
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 lipca 2019

Po prostu rewelacyjne wydmy ciągnące się praktycznie wzdłuż również przepięknej plaży. Do tego nie ma zakazu wstępu. Oprócz spaceru można też się na nich opalać. Są bowiem schronieniem kiedy wieje wiatr i grozi nam przysypanie piaskiem. Niektórzy zwiedzają je na wielbłądzie.

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2018
Dziękujemy, maxoratalata
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 czerwca 2019

Warto wstać wcześnie żeby na dziewiczym piasku zostawić pierwsze ślady stóp. Widoki są fantastyczne i niezapomniane. Ważne żeby trafić dzień z dobrą przezroczystością powietrza.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, jbil56
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 czerwca 2019

Niesamowite wydmy. Najlepiej spędzić tam cały dzień przy ładnej pogodzie. Warto było przyjechać to podczas pobytu na Lanzarote.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, Lady_Wr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji