Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 430)
Filtruj recenzje
1 431 wyniki
Oceny podróżnych
443
514
279
113
82
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
443
514
279
113
82
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 431 recenzji
Zrecenzowano: 29 lipca 2019

W zwiazku z cena, jaka zaplacilismy za wakacje 14 dniowe dla rodziny 2+3 oczekiwalismy dobrego standardu zarowno z punktu widzenia dzieci jak i doroslych. Niestety hotel nie spelnil naszych oczekiwan- obiekt bardzo przepelniony, male restauracje, naprawde niewielki wybor dan w restauracji + dlugie kolejki, nagminne rezerwowanie leżaków, na ktore obsługa nie reaguje. Najwslabszym punktem hotelu jest zdecydowanie jedzenie -pod Anglikow, niesmaczne, tluste, niedoprawione, praktycznie codziennie to samo z niewielkimi wyjątkami, napoje slodzone syropami, bardzo slodkie, nie dalo sie ich pic.

Jesli chodzi o atrakcje dla dzieci- aquapark rewelacyjny ( duzy + 2 mniejsze dla mniejszych dzieci+ plac wodny+ basen z wodna trampolina)- dzieci zachwycone.
Animacje w hotelu- fantastyczne, zarowno na basenie, jak i te wieczorne: pokazdy dla dzieci i doroslych naprawde na wysokim poiomie- animatorzy wykonuje dobra robote, to zdecydowanie jedna z najsilniejszych stron hotelu. Minusem- jesli dziecko nie jest zainteresowane pokazem, wszystkie pozostale atrakcje dla dzieci sa platne: 15 min na dmuchancu 3,5 eur, jumper 6 eur a 5 min. Plac zabaw zamkniety na terenie aquaparku- podczas pokazow nie jest dostepny- dla dzieciakow, ktore nie chca uczestniczyc w mini disco z darmowych atrakcji pozostaje wlasciwie jedynie boisko - pod tym wzgledem uwazam bardzo slabo.

Reasumujac, hotel oferuje wiele atrakcji dzieciom, ale jakosc uslug pozostawia wiele do zyczenia. Nie polecam osobom , ktore zwykle podrozuje do 4 gwiazdkowych hoteli-moga sie bardzo rozczarowac

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Family_frost_2-3
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GlobalesBouganvilla, Guest Relations Manager, Hotel Globales BouganvillaOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear family frost,

Thank you very much for sharing your experience about your stay in Globales Hotel Bouganvilla.

We strive to meet the expectations of our clients, therefore we will take note of your point of view where you weren’t satisfied and pass them to our team, because we always consider the opinions of our customers in order to improve the quality of our service.
We're pleased to receive comments like yours, we will ensure this feedback is shared with the whole team specially with the animation memebers of staff.
Thank you again very much for your comments.

Kind regards,
Globales Quality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lipca 2019

To już nasz trzeci pobyt w hotelu sieci Globales ale zdecydowanie najlepszy! Majorka przepiękna. Hotel idealny dla rodzin z dziećmi. Byliśmy w dwie rodziny z 4 dziecię w wieku: 1,5,7 i 15 lat. Cała czwórka zachwycona. Hotel wyróżnia się obsługa i czystością. Od wejścia do recepcji przez panie sprzątające wszystko perfect! W hotelu jest pyszne jedzenie. A nas nie jest łatwo nakarmić 4 alergikow jeden bezglutenowiec. Wszyscy najedzeni ! Posiłki urozmaicone i smaczne. Hotel posiada Aguapark ratownicy przy każdej zjeżdżalni i przy każdym brodziku- jest bezpiecznie. Do tego międzynarodowe animacje dziewczyny z Polski Klaudia Natalia i Dominiką zawsze pomocne i uśmiechnięte. Super pomysł 2 razy w tygodniu piżama party od 22 dla dzieci - dzieci zaopiekowane rodzice maja luz! W ciągu śnią tez zajecia na które dzieci biegną z uśmiechem. Na plaże wozi kolejka która jest kolejna atrakcja hotelu i ten lazur morza nie do podrobienia. Dawno nie byliśmy w hotelu gdzie wszystko jest na mega plus. Nawet wieczorne animacje to coś na co się czeka. pokoje rodzinne przestronne i czyste. Serdecznie polecam!
Jedyny minus rezydenci Tui niesympatyczni nie pomocni nawet wycieczek im się nie chce sprzedać. Ich obecność ograniczyła się do rozdania kopert na lotnisku w razie problemów nie ma ich. Jeszcze foch gdy zapytasz np o godzine wylotu - przecież jest wszystko napisane. Dramat !!!! Hotel super Tui dno.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
2  Dziękujemy, K T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GlobalesBouganvilla, Guest Relations Manager, Hotel Globales BouganvillaOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear K T,
Thank you very much for writing a comment on TripAdvisor describing the experience obtained during your stay in our hotel.
We are glad to hear that you enjoyed your holiday, our main goal is customer satisfaction and we are very happy to know that we succeeded.
We hope to see you again in any of Hoteles Globales, we will be happy to greet you again.

Thank you once again.
Kind regards,
Globales Quality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lipca 2019

Zacznę od tego,ze pierwszy raz pisze opinie o hotelu,a jeździmy już wiele lat również z biurem tui.tui niestety kolejny raz zawiodło.sprzedali pokoje w innym hotelu,których tak fizycznie nie było(dostaliśmy zamiast póki rodzinnych zwykle pokoje 2 osobowe) tylko dzięki naszej znajomosci języka udało nam się przenieść do hotelu globales bouganvilla.w hotelu z się ci globales byliśmy po raz 3.i jak to się mówi do trzech razy sztuka- ten hotel to rewelacja.dla rodzin z dziećmi idealne miejsce w stylu wioski rodzinnej.pietrowe bungalowy.codziennie sprzątane,ale tak jak powinno się sprzątać,wymiana ręczników,pościeli,mycie łazienki i podłóg.jedzenie przepyszne- nie w stylu każdy znajdzie coś dla siebie,(No jesli tu nie znajdziesz to czego szukasz).w hotelu dużo Anglików,francuzow trochę Niemców i Polacy.kazdorazowo w restauracji kelnerzy nakrywają na nowo stolik z czystymi obrusami,co jest rzadkością.w recepcji bardzo uprzejma obsługa bez problemu mówiąca w języku angielskim.baseny to dla dzieci istny raj.zjezdzalnie,tzw.bąbel w wodzie,wodny płac zabaw i kilka dużych basenów oraz brodzików.nie ma szans się nudzić.bylismy w 2 rodziny z 4 ką dzieci w przedziale wiekowym 1-15.kazde zachwycone!na basenach w każdym możliwym miejscu bardzo sympatyczni i uczynni ratownicy.obsluga hotelu uwija się jak mrówki.ciagle sprzątają.i ostatnie to animacje.przede wszystkim są Polacy i tutaj podziękowania dla pań Klaudii,Natalii oraz Dominiki.dbaja o to,żeby dzieci bawiły się świetnie,a wieczorne animacje nie są odbębniane jak w innych hotelach,lecz każdego dnia przez 12 dni było coś super.plaza od hotelu oddalona jest o Ok 15 min,na która dotrzecie super drewnianym
Pociągiem,który jest atrakcja i kursuje co 15 minut z zegarkiem w ręku.Kończąc Gorąco polecam wszystkim rodzinom z dziećmi i uważam,ze hotel spokojnie zasługuje na 4 gwiazdki!!!siec globales jest niezawodna!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Kamila B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GlobalesBouganvilla, Guest Relations Manager, Hotel Globales BouganvillaOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Kamila,
We always welcome feedback, as it allows us to continually improve the experience we create for our guests.

We greatly appreciate the time you spent to share your feedback on your family holiday in Globlaes Bouganvilla

It is very rewarding to read that our guests have enjoyed their holidays among us.

We hope to see you again in the future.

Best regards,
Globales Quality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lipca 2019

Hotel szczególnie polecam rodziną z dziećmi. Mnóstwo atrakcji, baseny oraz aquapark z różnymi zjeżdżalniami dla dzieci w różnym wieku.Ogromny plus za polskie animacje, w ciągu dnia klubik gdzie odbywały się różne gry i zabawy A wieczorem mini disco. Na terenie obiektu znajdowały sie także dmuchańce ,a wieczorwem na basenie były kule wodne -atrakcje te były dodatkowo płatne.Pokoje codziennie sprzątanie, jedzenie smaczne,każdy znajdzie coś dla siebie.Obsługa miła i pomocna. Do plaży na piechotę ok. 30 min, ale od poniedziałku do soboty kursuje hotelowy bus.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, JustynaDW
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GlobalesBouganvilla, Guest Relations Manager, Hotel Globales BouganvillaOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Justyna,
Many thanks for your lovely commnets and we are so happy that you enjoyed your stay here at Bouganvilla.
We Hope you can return very soon.
Best Regards,
Globales Quality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 lipca 2019

Hotel Globales Bouganvilla to duży kompleks składający się ze standardowych pokoi oraz trochę większych apartamentów. Są tutaj 3 małe sklepiki. Pralnia, gdzie za niewielką opłatą można wyprać i wysuszyć ubrania, 2 większe restauracje oraz parę mniejszych punktów serwujących różnorakie jedzenie, każdy znajdzie tutaj coś pysznego - nawet najwięksi maruderzy. Byłam bardzo mile zaskoczona szybkim hotelowym internetem. Przemiła obsługa, wszyscy pracownicy życzliwi i uśmiechnięci - WSZYSCY! Co dzień mnóstwo atrakcji organizowanych przez animatorów m.in. z Polski. Dla dzieci - raj. Wspaniała baza wypadowa. Piękna plaża. Podróżując z niemowlakiem, polecam wziąć apartament. Posiada aneks kuchenny i parę innych wygód niezbędnych przy wypoczynku z tak małym dzieckiem. Jedyna rzecz, która mnie irytowała. Na którą Hotel bezpośrednio nie ma wpływu, to walka o leżaki i parasole w Aquaparku. Miałam taką sytuację, że rozłożyłam ręczniki na leżakach, przygotowałam parasol i poszłam po dzieci do pokoju - jak wróciłam, nie miałam już parasola. Ktoś bezczelnie mi go ukradł. Brak mi słów, by opisać moją złość na takie zachowanie. Niektórzy ludzie to po prostu pospolite chamy. Nie mówiąc o tym, że byłam na wakacjach z 7-osobową rodziną (3 osoby dorosłe i 4 dzieci w tym niemowlę 8m-cy) i zadowalałam się 1 parasolem i 3 leżakami, czasem dwoma. Ponieważ wiadomo, że większość przychodzi do Aquaparku się bawić i kąpać. Natomiast sporo osób rezerwowało dla swojej rodziny (np. 4-os.) 2 parasole, blokowało ileś leżaków, gdzie tymczasem korzystały z tego może 2/3 osoby. MASAKRA. Nie wiem, czy większa ilość leżaków i parasoli np. 1 parasol na 2 leżaki, nie rozwiązałby problemu + trochę większa kultura osobista korzystających turystów i problem rozwiązany.
Podsumowując Hotel spełnił nasze oczekiwania. Serdecznie polecam.

Wskazówka dotycząca pokoi: Dla osób mających problem z nogami, najlepiej wziąć apartament na parterze.
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, slazaki
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hoteles-Globales, Guest Relations Manager, Hotel Globales BouganvillaOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Slazaki,
Thank you very much for you comments and the score you have given us, we hope you can return to visit us near the future.
Thank you once again,
Best regards
Globales Quality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji