Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (955)
Filtruj recenzje
955 wyniki
Oceny podróżnych
271
420
181
57
26
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
271
420
181
57
26
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 955 recenzji
Zrecenzowano: 7 września 2019

Bardzo dobra lokaliziacja hotelu, blisko spokojnej i bardzo ładnej plaży, blisko portu. Jedzenie bardzo dobre, dużo ryb, owoce morza, dobra paella, cudowny szef kuchni, cała obsługa bardzo miła. Minusem jest hałas podczas posiłków - mega głośno - zarówno goście jak i obsługa tłukąca się talerzami. Pokoje elegeanckie, bardzo przestronne, choś sprzatane pobieznie. Alcudia cudowne miasto. Warto wynająć auto, wyspa jest przepiekna. Goście hotelowi to głównie Niemcy, bardzo duzo dzieci.

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, Beata C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Garden H, Director de Relaciones con Clientes, Alcudia Garden AparthotelOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear Beata,

Thank you for taking some time to leave us a few lines describing your holiday at our Alcudia Garden Aparthotel. It was a pleasure to have you as our guests and we are only sorry we are not fluent enough in your native language of Polish to reply to your kind review.

It is always a pleasure to hear from our contented guests after their visit and we are glad to read you had a fantastic time on holiday. Your overall description 'super hotel' has made our day a bright one as we strive daily to not only meet, but surpass expectations.

Last, but not least, we are very happy our great location here was to your liking "Alcudia cudowne miasto. Warto wynająć auto, wyspa jest przepiekna.. ". We too believe we have everything at hand for a wonderful vacation and hope this will not be your last visit to this beautiful island as we would love to welcome you again.

Best regards,
All the team at Alcudia Garden Aparthotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Tydzień pobytu (25.08-01.09)w opcji all wykupiony w TUI Nie tanio bo prawie 8200 PLN za mnie i córkę. Hotel 3* więc nie nastawiałam się na luksusy ale... Przyjazd do hotelu godzina 8 rano, rozumiem że pokój mamy od godz. 14, jednak pani recepcjonistka dzwoni do pani sprzątającej. Pokój będzie o godz 10 HURRA! Tylko przez chwilę. Pani daje nam kartę posiłkową z wyraźnym zaznaczeniem, że jedzenie od lunchu do śniadania w ostatni dzień. Ani wcześniej ani później na jadalnię nie wejdziesz chyba, że zapłacisz :( Pierwszy mój hotel all z takimi zasadami! Pokój był ok, a nawet chyba lepszy niż zamawiałam, nosił ślady zużycia ale robaki nie łaziły (oprócz komarów) więc w tej sprawie ok. Teren hotelu: zielono czysto, przyjemnie. Leżaki zajmowane rano, ale później też coś się znalazło. Codziennie sprzątane i myte płytki przy basenie. Sam basen mimo, że wygląda ślicznie to: przez cały pobyt ani razu nie czyszczony, pomiędzy płytkami czarne ślady pleśni, dość sporo, linia gdzie sięga woda wyraźnie zaznaczona bokach basenu tłustą brązową linią. Woda jak dla mnie zimna mimo 33 st. i słońca. A co najgorsze woda w basenach jest słona! O tym nie wspomina się w opisie hotelu. Chlorowana ale słona, wiem bo córka się napiła ;)), głęboko 160 cm to dla mnie nie umiejącej pływać spore wyzwanie, chyba że brodzik 80 cm. zostaje. Jedzenie: smakowo dobre, zawsze szło coś wybrać, głodne nie chodziłyśmy ;) kawa z ekspresu na jadalni dostępna tylko na śniadaniu. Soki z dystrybutora słodkie ale po dolaniu wody były ok.Snack bar przy basenie płatny w opcji all. Personel: uśmiechnięty, życzliwy. Plaża: bajeczny piasek, cieplutka woda, dłuuugo woda do kolan, raj dla dzieci. Czasem zaśmierdzi z pobliskiego portu tzw. zgniłym jajem ale da się wytrzymać. Okolica: dożo sklepików i spożywczych i z pamiątkami, port jest co pooglądać jak ktoś lubi te klimaty. Pobliskie stare miasto ( 15 min. spacerem od hotelu) urocze. Wymeldowanie ostatni dzień godz 12, pani przy odbiorze karty pokojowej od razu przecina nam opaski. I masz wybór albo wykupujesz lunch w hotelu (kwota tyko 30 eur za nas dwie!!!) albo jesz na mieście. Ogólnie pobyt na plus jednak mała zadra została.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, JoannaDo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Garden H, Director de Relaciones con Clientes, Alcudia Garden AparthotelOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear Joanna,

Firstly may we apologise profusely for our need to use English as an international language to correspond with you. Not being fluent enough in Polish, your native language, we thought this would make communicating a little easier.

Thank you for sharing your thoughts on TripAdvisor on your holiday with us recently and we are glad to see that in overall you enjoyed your stay.

Our location is indeed ideal, as you have mentioned, and being only 80 metres from the beach allows our guests to mix their days between sandy shores or poolside afternoons, as well as easy access to a good variety of shops for a bit of souvenir shopping. We are glad you really liked the area - 'Plaża: bajeczny piasek, cieplutka woda...port jest co pooglądać "

Thanks also for mentioning how much you enjoyed our selection of quality dishes in our restaurant as well as the friendly and efficient service provided by our staff " Personel: uśmiechnięty, życzliwy",

Regarding the cleaning of our pool area, we would like to reassure you that the area is cleaned on a daily basis, albeit usually at a very early hour when our guests are still sleeping. We understand guests want to be able to access the pool area directly after breakfast time which is why our team undertake this duty when the pool is not in use.

In short, we are glad you had a good time 'Ogólnie pobyt na plus' and we hope we will have the chance to welcome you again at our hotel in the near future,

Best regards,
All the team at Alcudia Garden Aparthotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

Jestem bardzo zadowolona,wszystko na wysokim poziomie. Piekny wspanialy hotel, przepyszne jedzenie, rewelacyjna obsluga mila i usmiechnieta. Cudna okolica. Polecam wakacje w Alcudia Garden i wierze ze kazdy znajdzie cos dla siebie i bedzie zadowolony.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokoj z widokiem na basen,piekne miejsce, obok basenu jest scena,na balkonie mozna ogladac wiele atrakcji oferowanych przez hotel
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Jolanta G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Garden H, Director de Relaciones con Clientes, Alcudia Garden AparthotelOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear Jolanta,

Thanks so much for your feedback! We wish we could reply to you in Polish, your native language, however not having the required level to correspond, we have used an international language instead and hope you don't mind.

May we just start by saying how much we appreciate the time you have taken to share your thoughts on our hotel and services and we are thrilled to read that you had a great time.

We are glad you found our hotel complex covered all your needs and it means a lot to our staff too to read your words "rewelacyjna obsluga mila i usmiechnieta". Each member of our team wants to make sure our guests feel well looked after and efficiently attended to. Your compliment serves as great encouragement.

Last but not least, thank you so much for recommending our fantastic location "Cudna okolica". We too believe that having everything within easy reach, like the beautiful beach, plenty of shops and lots to see and do, caters to all types of holidaymaker.

Thanks again for your visit and we hope to see you again very soon.

Best regards,
All the team at Alcudia Garden Aparthotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Super animatorzy , super guest experience szczegolnie Anna, bardzo pomocna,przemila obluga w restauracji,usmjechnieci i bardzo pomocni,zreszta cala obsluga hotelu zasluguje na najwyzsza ocene .Brawo!!!

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Pawcio1980
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Garden H, Director de Relaciones con Clientes, Alcudia Garden AparthotelOdpowiedź udzielona 12 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you so much for getting back to us on TripAdvisor to let us know how much you enjoyed your recent holiday with us at our Alcudia Garden Aparthotel. It was our pleasure to host you for your week's holiday and we are delighted you have shared your experience with others. We are only sorry we do not have a strong enough command of Polish to answer you in your native language.

We lay high value on each member of our team being service minded at all times and we work together, regardless of department, with the same goal in mind, ensuring our guests' fully enjoy the time they spend in our hands. It has made us proud to read your comments on our friendly and efficient staff "super guest experience" and "bardzo pomocna,przemila obluga" and we will make sure your kind words are shared at our next meeting as not only will it please them, but it will encourage them to keep working hard.

We truly hope we have the opportunity to welcome you again at some stage in the future.

Kind regards,
All the team at Alcudia Garden Aparthotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019

Cudowny hotel, jedzenie na 5+. Nikt nie wyjdzie głodny. Masa pysznych potraw. Hotel czysty i schludny. Obsługa przemiła. Hotel blisko morza. Lokalizacja świetna. Autobus pod nosem. Dla sportowych świrów też się coś znajdzie (siłownia). Czego chcieć więcej ?! :) Chcesz jechać na najlepsze wakacje w życiu wybierz Alcudia Garden !!! Na pewno wrócę.

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Ania U
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Garden H, Director de Relaciones con Clientes, Alcudia Garden AparthotelOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Ania,

What a wonderful review! We only wish we were fluent enough in Polish to be able to tell you how much we appreciate you sharing your impressions of our hotel on TripAdvisor with other travellers. We thought English, as an international language, would help us communicate more easily and we hope you don't mind.

Your 5* rating and brief description of our hotel and facilities has made our day. Our chefs and kitchen team will be particularly proud to see their cuisine has been a main highlight of your holiday - 'jedzenie na 5+' and we are glad to see our prime position near the beach and with easy access to public transport suited your holiday requirements perfectly.

It has been a pleasure to host you for your days on Mallorca and we truly hope we have the opportunity to welcome you again very soon.

Pozdrowienia z Alcudia,
All the team at Alcudia Garden Aparthotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji