Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (955)
Filtruj recenzje
955 wyniki
Oceny podróżnych
271
420
181
57
26
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
271
420
181
57
26
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 955 recenzji
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Super animatorzy , super guest experience szczegolnie Anna, bardzo pomocna,przemila obluga w restauracji,usmjechnieci i bardzo pomocni,zreszta cala obsluga hotelu zasluguje na najwyzsza ocene .Brawo!!!

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Pawcio1980
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Garden H, Director de Relaciones con Clientes, Alcudia Garden AparthotelOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you so much for getting back to us on TripAdvisor to let us know how much you enjoyed your recent holiday with us at our Alcudia Garden Aparthotel. It was our pleasure to host you for your week's holiday and we are delighted you have shared your experience with others. We are only sorry we do not have a strong enough command of Polish to answer you in your native language.

We lay high value on each member of our team being service minded at all times and we work together, regardless of department, with the same goal in mind, ensuring our guests' fully enjoy the time they spend in our hands. It has made us proud to read your comments on our friendly and efficient staff "super guest experience" and "bardzo pomocna,przemila obluga" and we will make sure your kind words are shared at our next meeting as not only will it please them, but it will encourage them to keep working hard.

We truly hope we have the opportunity to welcome you again at some stage in the future.

Kind regards,
All the team at Alcudia Garden Aparthotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019

Cudowny hotel, jedzenie na 5+. Nikt nie wyjdzie głodny. Masa pysznych potraw. Hotel czysty i schludny. Obsługa przemiła. Hotel blisko morza. Lokalizacja świetna. Autobus pod nosem. Dla sportowych świrów też się coś znajdzie (siłownia). Czego chcieć więcej ?! :) Chcesz jechać na najlepsze wakacje w życiu wybierz Alcudia Garden !!! Na pewno wrócę.

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Ania U
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Garden H, Director de Relaciones con Clientes, Alcudia Garden AparthotelOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Ania,

What a wonderful review! We only wish we were fluent enough in Polish to be able to tell you how much we appreciate you sharing your impressions of our hotel on TripAdvisor with other travellers. We thought English, as an international language, would help us communicate more easily and we hope you don't mind.

Your 5* rating and brief description of our hotel and facilities has made our day. Our chefs and kitchen team will be particularly proud to see their cuisine has been a main highlight of your holiday - 'jedzenie na 5+' and we are glad to see our prime position near the beach and with easy access to public transport suited your holiday requirements perfectly.

It has been a pleasure to host you for your days on Mallorca and we truly hope we have the opportunity to welcome you again very soon.

Pozdrowienia z Alcudia,
All the team at Alcudia Garden Aparthotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

Hotel jest rewelacyjny. Panuje tu bardzo rodzinna atmosfera. Jedzenie przepyszne, pokoje nawet te ekonomiczne składają się z dwóch pomieszczeń dzięki czemu dzieci mogą mieć oddzielny pokój - to duży plus. Sprzątanie codziennie, czyste ręczniki na życzenie. Obsługa bardzo miła, animacje głównie dla dzieci. Basen ładny czysty, ale leżaki trzeba rezerwować raniutko. Dla nas to było bez znaczenia, bo i tak czas spędzaliśmy na zwiedzaniu lub plażowaniu. Plaża jest po drugiej stronie ulicy. Piękna, szeroka z palmami:) Okolica przepiękna. Obowiązkowym punktem pobytu były cowieczorne spacery do Starej Alcudii. Klimatyczne miejsce z wąskimi liczkami i kamieniczkami.
Polecam gorąco ten hotel!!!

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, FGTRUIO
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Garden H, Director de Relaciones con Clientes, Alcudia Garden AparthotelOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

May we firstly apologise for having to reply to your lovely review in English. As we are not fluent in Polish, we thought an international language would make our communication easier.

It has been wonderful to see you have loved every part of your holiday experience and we are grateful to you for not only sharing your thoughts, but also for your very high recommendation of our aparthotel - 'Polecam gorąco ten hotel!!!'.

We strive daily to surpass expectations and your fabulous feedback on our restaurant's great selection of quality meals, our spacious, well-equipped rooms and stunning location make us proud and confirm we are heading in the right direction.

Thanks also for mentioning how well looked after you felt during your stay by our staff. We are always on hand to help with a smile and we appreciate your comment on our high levels of service.

We trust you had a pleasant trip home and look forward to being able to welcome you again soon.

Pozdrawiamy serdecznie,
All the team at Alcudia Garden Aparthotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 lipca 2019

Bardzo wygodny, przestronny pokój z dużym balkonem. Klimatyzacja dawała radę przy bardzo dużym upale w dzień i temperaturach w nocy powyżej 20 st. W dniu przyjazdu pokój był ładnie posprzątany, a w trakcie pobytu sprzątanie było pobieżne, ale ręczniki wymieniane nawet codziennie. Mieliśmy w cenie HB - obsługa w restauracji uwijała się niesamowicie, wszyscy super mili (szczególne pozdrowienia dla Alonso :)). Wiedzieliśmy, że będzie dużo dzieci więc byliśmy przygotowani na hałas... Jedzenie - bardzo duży wybór, bardzo smacznie. Nawet taki niejadek jak nasz syn zawsze coś dla siebie znalazł. Podczas 11 dni pobytu 2 razy obiadokolacja tematyczna. Basen bardzo ładny, duży, woda nie za zimna, nie za ciepła - idealna. Z leżakami nie było problemu (tylko raz około południa), a w razie czego jest dużo krzeseł ogrodowych, którymi można się poratować. Widać, że jest reakcja na negatywne komentarze w celu poprawy usług. Lokalizacja super. Bardzo dobrze izolujące hałas okna pozwalają się wyspać nawet kiedy za oknem kwitnie życie nocne ;). Jedyny minus - koszmarnie skrzypiąca rozkładana kanapa. Pobyt super.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Magdalena K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Garden H, Director de Relaciones con Clientes, Alcudia Garden AparthotelOdpowiedź udzielona 22 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Magdalena,

We really appreciate you dedicating some time to letting us know your thoughts on our hotel after your holiday with us. We truly wish we had a fluent enough level of Polish to reply in your native language, and we hope you don't mind that we have used English, as an international one, to make our communication easier.

We are thrilled to see by your 5* rating that we have successfully provided you with a great stay and it has been wonderful to learn that you found your room spacious, comfortable and spotlessly clean as well as boasting a great air-conditioning system. We know how important it is for our guests to have a pleasant, cool environment where they can relax after a day in the sun.

Thanks also for mentioning how much you enjoyed our cuisine and themed evenings. Many of our guests remark on our great buffet selection and we are happy you also found it to more than satisfy.

Most of all, we are grateful to you for your comment regarding how we listen, and not only listen, but act on the suggestions or recommendations made by our guests. "Widać, że jest reakcja na negatywne komentarze w celu poprawy usług". We are continually striving to perfect our services and we thank you for recognising this.

We hope we have the pleasure of having you as our guests once again in the future,

Nasze bardzo pozdrawiam,
All the team at Alcudia Garden Aparthotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 lipca 2019

Hotel polozony jest w samym centrum Alcudii, okolo 10 min spacerem od portu. Hotel sklada sie z kilku 2-pitrowych budynkow, pomiedzy ktorymi do dyspozycji mamy basen i pieknie utrzymany ogrod. Po przejsciu przez ulice jestesmy na plazy, dluga szeroka i lagodne zejscie do morza. Pokoje sa czyste, przestronne, jest klimatyzacja, TV, prysznic widac ze pokoje byly niedawno odnowione. Minusem jest to ze w budynkach bocznych nie ma wind - trzeba wnosic bagaze na 2 pietro... Jest to jeden JEDYNY minus tego hotelu. Jedzenie jest niesamowite: SNIADANIA codzienne te same ale kazdy cos dla siebie wybierze, wybor jest ogromny, jesli chodzi o OBIAD i KOLACJE to codziennie jest cos innego, owoce morza, mieso itd Jedzenie jest naprawde pyszne. Basen w porzadku, duzo lezakow i parasoli. Wieczorem atrakcje w 3 jezykach: hiszpanski, angielski i niemiecki. Najwiekszym atutem tego hotelu jest goscinnosc personelu - poczynajac od recepcji a konczac na dyrektorach. Wszyscy sa bardzo sympatyczni i pomocni. Pobyt w tym hotelu to byla czysta przyjemnosc. Na pewno kiedys jeszcze tam wroce. Jesli ktos jest zainteresowany luksusem i przepychem to nie jest prawidlowy adres - hotel zasluguje zdecydowanie na 4 gwiazdki, ale nie jest w nim ani luksusowo ani sztywno. Naprawde mozna sie tutaj zrelaksowac.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Dziękujemy, Magda P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Garden H, Director de Relaciones con Clientes, Alcudia Garden AparthotelOdpowiedź udzielona 3 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Magda,

We wish we could reply in your native language to say thank you for choosing our hotel, however our Polish is not that fluent and we hope you don't mind our answering in English as an international form of communication.

It was our pleasure to host you for your days in this part of Mallorca and we are thrilled to see by your 5* rating and lovely feedback that we have more than met your expectations on all aspects.

We pride ourselves on our ability to look after our guests well and your remarks regarding how our staff go above and beyond to make sure our guests are having a relaxing stay mean the world to us "Najwiekszym atutem tego hotelu jest goscinnosc personelu". We place high importance on our staff being courteous, professional and at hand at all times and we are thrilled to see this has been the case.

Last, but by no means least, we thank you for complimenting our restaurant so highly "Jedzenie jest niesamowite...naprawde pyszne.". Our chefs are a credit to our hotel and they will be both pleased and encouraged by your feedback.

We hope this was the first of many great stays and look forward to the next.

Z poważaniem,
All the team at Alcudia Garden Aparthotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji