Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (769)
Filtruj recenzje
769 wyniki
Oceny podróżnych
374
247
100
29
19
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
374
247
100
29
19
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 769 recenzji
Zrecenzowano: 2 czerwca 2014

Bardzo ciekawa propozycja czysty i elegancki hotel - jedzenie dobre ,urozmaicone
Lokalizacja w centrum turystycznym, do plazy tylko 200 - 300 metrów nie stanowi problemu nawet z dzieckiem, duży basen solidne 3 gwiazdki - niektóre 4 są słabsze

Termin pobytu: maj 2014
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Paweł K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: J S Palma S, Director de Relaciones con Clientes, Hotel JS Sol de AlcudiaOdpowiedź udzielona 10 czerwca 2014

cześć

Dziękuję bardzo za poświęcony czas, aby komentować i polecać nasz hotel do innych podróżnych

Jesteś bardzo miły człowiek. Kochamy mieć cię jako klienta. Z gości jak ty nasza praca jest przyjemnością.

Gutara Będziemy cię zobaczyć ponownie na kolejną podróż na Majorkę. Do tego czasu poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 czerwca 2011

Standard hotelu to słaba ***,byłam w dużo lepszej hiszpańskiej ** na Costa del Sol w tym roku.Czystość pokoi pozostawia wiele do życzenia.Ręczniki zmieniane codziennie,pościel podczas 2-tygodniowego pobytu nie była zmieniana.Basen i ogród mały,brak animacji w ciągu dnia.Personel w recepcji niezbyt uprzejmy.Wyżywienie HB niesmaczne,Na obiadokolacji tylko zupa ciepła,pozostałe potrawy letnie.Widać duże oszczędności w posiłkach,często brakuje np.ogórków,pomidorów,są donoszone dopiero na prośbę gości,melony,arbuzy i ananas pokrojony na małe cząstki.
Szef hotelu z okazji obchodzonych w trakcie pobytu urodzin serwuje super niespodziankę.Z tej okazji koleżanka zastała w pokoju laurkę z życzeniami oraz prezent w postaci 2 starych,spranych ręczników."Prezent" został oddany w recepcji z podziękowaniem. Ż E N A D A !!!!!!
Alcudia - tak hotel J.S. Sol Alcudia - N I E

Termin pobytu: czerwiec 2011
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
6  Dziękujemy, Magdalena046
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 10 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JSHotels, Guest Relations Manager, Hotel JS Sol de AlcudiaOdpowiedź udzielona 24 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 maja 2019

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JSHotels, Guest Relations Manager, Hotel JS Sol de AlcudiaOdpowiedź udzielona 9 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 kwietnia 2019

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JSHotels, Guest Relations Manager, Hotel JS Sol de AlcudiaOdpowiedź udzielona 4 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji