Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dobrej klasy hotel ze świetną lokalizacją”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 10 dodatkowych witryn!
Eix Alcudia Hotel - Adults Only
Miejsce nr 11 wśród 50 hoteli w Puerto Alcudia
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 15 sierpnia 2017

Wybraliśmy ten hotel przede wszystkim ze względu na opcję "Adults only".
Hotel był niedawno odnowiony. Pokój czysty, sprzątany codziennie. Pokój wyposażony w TV, lodówkę. Bezproblemowy dostęp do szybkiego internetu WI-FI. Obsługa w recepcji bardzo życzliwa i pomocna - dzięki nim nie przegapiliśmy atrakcji związanych ze świętem patrona Alcudii. Hotel jest położony ok. 150 m od plaży i deptaka ze sklepami i restauracjami. W odległości 15 minut spaceru od hotelu - Stare Miasto w Alcudii - to naprawdę idealna lokalizacja. Przed hotelem biegnie dosyć ruchliwa, ale nie odczuwaliśmy hałasu mimo pokoju od strony ulicy i tarasu restauracji. Nie oczekiwaliśmy zbyt wiele od hotelowej restauracji ale pomyliliśmy się. Śniadania były bardzo dobre - szeroki wybór potraw, pieczywa, owoców. Kolacje - co dziennie inny temat przewodni - bardzo dobre zupy (2 do wyboru), szeroki wybór dań zarówno mięsnych jak i wegetariańskich. Codziennie dostępne ryby lub owoce morza. Nie była to wykwintna kuchnia ale tylko największy malkontent mógłby narzekać. Dla nas poziom hotelowej restauracji był znacznie powyżej oczekiwań. Na szczególne podziękowania zasługuje bardzo sympatyczna i ciężko pracująca obsługa restauracji - od szefa sali, przez kucharzy i kelnerów.
W hotelu jest podwójny basen z wystarczającą ilością leżaków i parasoli. Wieczorem przy basenie odbywały się występy artystyczne. Jednak z uwagi na termin pobytu woleliśmy korzystać z darmowych atrakcji (koncerty, musical, pokazy sztucznych ogni) na Starym Mieście.
Z PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ POLECAM TEN HOTEL!!!

  • Data pobytu: lipcu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, dag0x
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 472)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 1 472 recenzji

Zrecenzowano 11 października 2014

Właśnie powróciłem z siedmio dniowego pobytu w Hotelu Alcudia,i na gorąco chcę podzielić się moimi wrażeniami.-Tuż przed podróżą przeczytałem większosć opini na temat tego Hotelu.Negatywne wypowiedzi gości odbierałem raczej z przymróżeniem oka.JEDNAK:...po dotarciu na miejsce(po nie przespanej nocy)-okazało sie że pokój który nam przydzielono, nie był gotowy.Wiadomośc tą przekazała nam nie miłym,ostentacyjnym tonem recepcjonistka.Sądzę że w takiej sytuacji -pracownica hotelu powinna w ramach przeprosin zaproponować np. kawę.Dopiero po 2 godzinach otrzymaliśmy elektroniczny klucz do pokoju,który zlokalizowany był na parterze.Sam pokój z łazienką był schludny i czysty.Niestety wieczorem okazało się ze hałas przejezdżajacych za oknem licznych pojazdów uniemozliwiał spokojny sen!W tym miejscu dodam jeszcze ze materace na łóżkach są wysłuzone lub marnej jakości bo sprężyny czułem każdej nocy.Dużo do życzenia ma "service room"-Panie sprzątają pokoje bardzo pobieżnie-ograniczają się tylko do pościelenia łóżek i wymiany ręczników-nic poza tym.Klimatyzacja jest głośna i wątpliwej wydajnosci. Co do chwalonego przez innych w opiniach jedzenia-- my byliśmy zawiedzeni by nie powiedzieć załamani.Menu (śniadania)nastawione na gusta anglików i niemców czyli mocno ścięta jajecznica tłusty bekon i wątpliwa w smaku fasola.+ słaby wybór wędlin i serów.Obiado-kolacje również monotonne nie zawierajace regionalnych potraw.A szkoda!!!Wszystko ciężko strawne i jałowe.Nie będę rozpisywał się o barze gdzie kieliszek nie smacznej sangrii kosztował 3,5 Euro--a za takie same pieniądze dostałem pół litra przepysznej przesyconej owocami sangrii w innym miejscu.Reasumujac--Hotel na ścianie ma tabliczkę z 4 gwiazdkami---tą czwartą chyba sami sobie dodali !!!! Jedyny PLUS tego hotelu to lokalizacja -naprawdę wszędzie blisko.My na pewno nie polecimy tego hotelu naszym znajomym.

Wskazówka dotycząca pokojów: Pokoje od strony ulicy są głośne!!
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: październiku 2014, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
3  Dziękujemy, fiske67
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Eix-Hotels, Gerente, Eix Alcudia Hotel - Adults OnlyOdpowiedź udzielona 14 października 2014

Drogi Fiske.

Niestety, nie w pełni zrozumieć wszystko, co napisać do nas, ale jeśli zrozumiemy, że nie czułem się w ogóle zadowolony z pobytu i obiecujemy, że będziemy nadal ciężko pracuje, aby poprawić każdy dzień i dostać się do satifacerle jeśli chcesz dać nam drugą szansę.

Pozdrowienia z Alcudia.

Gabriel Guardiola.
Menedżer gospodarzem.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 września 2014

Miałam okazję spędzać wczasy w hotelu Alcudia w dniach 18.09-26.09.

Przyjechaliśmy do hotelu po nieprzespanej nocy. Zakwaterowanie przebiegło sprawnie, weszliśmy do pokoju, otworzyliśmy balkon i.... widok na inny hotel i na ulicę. Skierowaliśmy kroki do recepcji z prośbą o zmianę pokoju "nie ma takiej możliwości", jednak już następnego dnia dostaliśmy telefon, że zmiana jest możliwa - za to plus. Powiem szczerze, dla mnie to była wątpliwa przyjemność usiąść na tarasie wieczorem i wypić drinka. I to jest jedyny minus.

Hotel jest w dobrym standardzie. Pokoje są czyste i odnowione. W pokoju jest klimatyzacja, telewizor (niemieckie i angielskie kanały) oraz Wi-fi. Wyżywienie jest pyszne - wszystko jest świeże i je się z przyjemnością (czasem kolację można zjeść w akompaniamencie saksofonu lub gitary). Napoje do kolacji są płatne, ale ceny nie są wygórowane. Basen jest czysty. Leżaki wygodne (darmowe). Na plażę piechotą 2-3 minuty. Hotel pośredniczy w wynajmie samochodów (w naszym przypadku na samochód czekaliśmy 20 minut). W hotelu jest cisza i spokój (brak osób nadmiernie imprezujących).

Jednak to co tworzy atmosferę tego hotelu to jego pracownicy. To oni sprawiają, że do tego hotelu chce się wrócić.

Polecam, jednak proszę prosić koniecznie o pokój na 1-2 piętrze z widokiem na basen!

Wskazówka dotycząca pokojów: Najlepsze są pokoje od 1 piętra wzwyż od strony basenu.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: wrześniu 2014, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Gosia N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Eix-Hotels, Gerente, Eix Alcudia Hotel - Adults OnlyOdpowiedź udzielona 27 września 2014

Drogi Dosia.

MUHC dzięki za miłe recenzji na TripAdvisor.

Mam nadzieję, że do zobaczenia wkrótce u ​​nas ponownie, w pokoju z widokiem na basen.

Pozdrowienia z Alcudia.

Żałujemy, nasz poziom pisania w języku polskim.

Gabriel Guardiola
Menedżer gospodarzem.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 czerwca 2014

Miałem przyjemność Nocować w Hotelu Alcudia w terminie 16-22.06.2014 Pobyt organizowany przez Biuro Neckermann. Hotel czysty widać, że po niedawnym remoncie (mają jeszcze trochę do wyremontowania) Pokoje czyste Schludne wyposażone w Klimatyzacje, Lodówkę(średnio chłodziła), Klimatyzację, TV-SAT, Sejf(odpłatnie 20Eu 7dni), Internet (za darmo). Pokoje były sprzątane codziennie - świeża pościel i ręczniki, odkurzmy balkon, dezynsekcja łazienki. Basen mały, ale wystarczający jak na ilość leżaków. Basen moim zdaniem utrzymywany na średnim poziomie (piasek na dnie oraz zielony nalot na kafelkach). Z dodatkowych rozrywek udostępnionych to Bilard. W Hotelu przez te 7 dni były organizowane trzy koncerty. Widok z pokoju na pierwszym piętrze na Basen to ta ładniejsza strona Hotelu i w tym pokoju nas przydzielono. Jest też od strony ulicy w ciągu dnia dość głośno ruchliwa ulica, ale w nocy myślę, że nie ma problemu. Najbrzydsza strona to ta od strony brzydkiego Hotelu. Obsługa hotelu przyjemna i miła. Komunikują się w języku Niemieckim i Angielskim. Jedzenie w Hotelu bardzo dobre tak zwany Szwecki stół - bierzesz sobie tyle na ile masz ochotę, Kelnerzy dobrze wyszkoleni. Ceny w Barze i restauracji bardzo przystępne. W hotelu przebywa dużo Niemców i Anglików. Od strony Lokalizacji Plaża bardzo blisko ok. 2 min. spacerem tak samo do centrum. Do Starszej części Alcudi (Stare miasto) ok. 20 min. spacerem warto odwiedzić, gdy jest Targowisko (Wtorki, Niedziele) Pobyt będę wspominał bardzo miło jeśli miał bym jeszcze raz wrócić na Majorkę lub komuś polecić to właśnie bym wybrał Hotel Alcudia..

  • Data pobytu: czerwcu 2014, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Adam S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ricardeix, Gerente, Eix Alcudia Hotel - Adults OnlyOdpowiedź udzielona 1 lipca 2014

Szanowni Państwo.

Dziękujemy za Twoją opinię na temat sieci.

Chcemy pokazać w następnej wizyty nowe zmiany mamy zamiar zrobić, aby mogli cieszyć się ich pobyt był jeszcze bardziej z naszej nowej rogu i remont baru.

Mamy nadzieję, że nas wkrótce, pożegnaliśmy się do Ciebie z ciepłym uściskiem.

Gabriel Guardiola.
hosta menedżera

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 czerwca 2014

Hotel Alcudia jest niewątpliwie hotelem godnym polecenia - pokoje ładne i czyste, blisko do pięknej piaszczystej plaży i malowniczej zatoki dla statków, obsługa niezwykle pomocna no i jedzenie -poezja smaku! Na kolacji wybór dań imponujący, wszystko smaczne i możliwość spróbowania typowo hiszpańskich przysmaków. Idealny na rodzinny wyjazd.

Wskazówka dotycząca pokojów: Apartamenty od basenu ciche, od ulicy może być głośno.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: czerwcu 2014, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Asia D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ricardeix, e-commerce, Eix Alcudia Hotel - Adults OnlyOdpowiedź udzielona 12 czerwca 2014
Tłumaczenie Google

Dear Guest
Dzieki!!! Thanks for your stay in our hoel and for your nice review. Happy guests makes us happy.
We hope to see you again.
best regards
Gabriel Guardiola, your Director Amphitrion

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Puerto Alcudia)
w odległości 1,8 km
Hotel Astoria Playa Only Adults
Hotel Astoria Playa Only Adults
Nr 1 z 50 w lokalizacji Puerto Alcudia
Liczba recenzji: 2 437
w odległości 0,6 km
Vanity Hotel Golf
Vanity Hotel Golf
Nr 2 z 50 w lokalizacji Puerto Alcudia
Liczba recenzji: 592
w odległości 1,9 km
Sol Alcudia Center by Melia Apartamentos
Sol Alcudia Center by Melia Apar...
Nr 13 z 50 w lokalizacji Puerto Alcudia
Liczba recenzji: 1 646
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 3,1 km
Hotel Apartamentos Ivory Playa
Hotel Apartamentos Ivory Playa
Nr 5 z 50 w lokalizacji Puerto Alcudia
Liczba recenzji: 552
w odległości 0,2 km
Zafiro Palace Alcudia
Zafiro Palace Alcudia
Nr 4 z 50 w lokalizacji Puerto Alcudia
Liczba recenzji: 842
w odległości 2 km
Viva Sunrise
Viva Sunrise
Nr 6 z 50 w lokalizacji Puerto Alcudia
Liczba recenzji: 1 055
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Eix Alcudia Hotel - Adults Only? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Eix Alcudia Hotel - Adults Only — dodatkowe informacje

Adres: Calle de Teodor Canet 43, 07400 Puerto Alcudia, Alcudia, Majorka, Hiszpania
Lokalizacja: Hiszpania > Baleary > Majorka > Alcudia > Puerto Alcudia
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Restauracja Obsługa pokojowa Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr1 wśród najlepszych tanich hoteli w miejscowości Puerto Alcudia
Nr3 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Puerto Alcudia
Nr8 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Puerto Alcudia
Zakres cen: 224 zł–650 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Eix Alcudia Hotel - Adults Only 4*
Liczba pokoi: 210
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Eix Alcudia Hotel - Adults Only. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Alcudia Hotel Puerto

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem