Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (9 548)
Filtruj recenzje
9 548 wyniki
Oceny podróżnych
848
2 047
2 364
1 502
2 787
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
848
2 047
2 364
1 502
2 787
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
14 z 19 wśród 9 548 recenzji
Zrecenzowano: 7 września 2019

Hotel to kompleks łącznie 20 budynkow, sa tylko 3 recepcje. Pokoj obskurny, bez klimatyzacji, ciemny. W pokoju brudno, posciel niedoprana, wlosy... . Podczas tygodniowego pobytu z Tui raz tylko sprzatany. Bylismy 28.08-04.09.2019. Chaos panuje w calym kompleksie. Jedzenie niedobre, tluste, codziennie to samo, aczkolwiek dużo. Allinclusive mielismy. Drinki w plastikowych kubkach. Jak wieczorem zrobilam kawe z ekspresu bo byl wlaczony to kelner podszedl i zabral. Obsluga na stolowce niezbyt przyjazna. Jajecznica z proszku. W ofercie pokazane pokoje po remoncie w rzeczywistości stare pokoje. Hotel nie zasluguje na 3 gwiazdki, jest stary i zaniedbany. Nie polecam tego miejsca, jezeli ktos przywiazuje wage do pokoju i jedzenia. Budynki w ktorych nie ma recepcji nie sa pilnowane, brak poczucia bezpieczeństwa w hotelu i dla naszych rzeczy w pokoju pod nieobecność. Nie czulismy sie tam dobrze oraz komfortowo.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, monciaJ
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BelleVueClub, Reclamation Department, BelleVue ClubOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Szanowny kliencie,
jak dobrze mówisz, mamy odnowiony kompleks. Bardzo nam przykro, że nie podobał Ci się pobyt u nas.Bardzo nam przykro, że nie mogłeś cieszyć się wakacjami zgodnie z oczekiwaniami, dlatego też przepraszamy.
Pozdrawiam,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

Hotel dla osób, które nie zwracają absolutnie żadnej uwagi na wygląd hotelu. Z całą pewnością hotel nie zasługuje na 3 gwiazdki, pokoje z budynku Fedra 3 najwyżej mają 2 gwiazdki i powinno to być wyraźnie wskazane w ofercie. Wygląd pokoi bardzo stary aż dziwi, że w Hiszpani w dzisiejszych czasach są jeszcze takie pokoje. Nie należę do osób wybrzydzających ale śniadania są bardzo monotone dzień w dzień to samo a wybór średni. Obiady i kolacje mogą być ale nie ma oczekiwać czegoś zaskakującego. Allinclusive na niskim poziomie. Hotel dobry jedynie na krótki pobyt lub dla osób, które to pokoju przychodzą jedynie się wyspać. Zasadniczo w Hotelu jest jedna zasada tj. brak zasad więc coś takiego jak cisza nocna nie istnieje, z basenu można korzystać 24h i tak nikt nie zwróci uwagi. Drugi raz bym się nie zdecydował ale mając na uwadze cenę pobytu uczciwie ofertę ocenić należy na średnią.

Termin pobytu: sierpień 2019
1  Dziękujemy, slk19844
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Jeżeli ktokolwiek po przeczytaniu tej opinii z rodaków tam pojedzie to uznam to jako osobistą porażkę. Warunki jak w obozie dla uchodźców (taki klimat). Brak klimatyzacji i to w pokoju najbardziej luksusowym w całym kompleksie. Baseny czynne całą dobę i to siedem dni w tygodniu. Zero czyszczenia nocą chemią, zero w ogóle czyszczenia. Wszędzie brud, smród. Talerze w restauracji brudne i klejące się. Myte tylko z jednej strony.Kieliszki do wina nie myte a przecierane suchą szmatką. Po zwróceniu uwagi otrzymałem ciut bardziej czysty i odchodząc na miejsce widziałem jak odstawione przeze mnie kieliszki z powodu posiadanych śladów od szminki wylądowały z powrotem na tacce z czystymi. Jedzenia kiepskie i mało wszystkiego. Owoce świeże to rarytas. Na godzinę przed końcem posiłków pozostawały resztki, Zaś na początku wydawania to walka o wszystko. O lepsze potrawy - reglamentowane. o miejsce przy stoliku. Rodzina z trójką dzieci w porze szczytu jest bez szans by zjeść przy jednym stole. Bary allinclusive czynne tylko do 17 poza dwoma punktami oddalonymi na drugim końcu ośrodka, dodam że z potężnymi kolejkami. Przy wychodzeniu z restauracji kelner przeprowadza rewizję czy ktoś nie wyniósł banana. Jeżeli akurat coś sobie wychodząc przegryzałeś musiałeś zjeść przed przekroczeniem progu albo odłłożć na tackę. Dzieciom zabierano nawet ciastko trzymane w ręce. W ośrodku nie obowiązuje cisza nocna. Kąpiele, hałasy i skakanie na bombę o trzeciej w nocy to norma. Dodam, że przy ośrodku jest tor kartingowy i wycie silników do północy to standard.Do plaży 25 minut pieszo przez aleję pełną sklepików. Standard pokojów to meble mające od 10 do 20 lat. Telewizor z lat 90tych. Na szczęście nie korzystałem. Wiatrak - 10 euro na tydzień plus kaucja kolejne 10 - niestety wynajem to konieczność o wiele większa niż "rent a car". I o mały włos bym zapomniał. KOMARY.. jeśli myślicie że na Mazurach w Polsce jest ich dużo to będąc w Bellevue Club zmienicie definicję pojęcia słowa "dużo". Okno musi być otwarte bo człowiek zdechnie ..wiatrak przewala duchotę z jednego miejsca w drugie dając złudzenie, że jest lepiej. ..i gdy prawie zasypiasz pojawiają się one. Po ośrodku wszyscy poruszają się z bąblami po ukąszeniach.. Majorka jest piękna i warto tam jechać... ale cały kompleks Bellevue Club to dno. Bym zapomniał.. miałem w pokoju toster. Info daję po to, jakby ktoś mi zarzucił, że nie dostrzegałem pozytywnych aspektów. Tak więc mając wykupiony apartament w wersji delux i wakacje w z opcją allinclusive dano mi na wyposażenie toster.. k..wa zamiast wentylatora. Opisy i katalogi kłamią. Fotki obrobione są w fotoshopie by zachęcić.. Dobrze, że poza hotelem i tym owym całym BB Clubem pozostałe atrakcje są na poziomie oczekiwanym.

Wskazówka dotycząca pokoi: inny hotel
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, KRZYSZTOF_SIER
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

Są plusy i minusy hotelu. Hotel położony daleko od morza (okolo 15 minut na piechotę, ale z calym ekwipunkiem to jest męczące). Dość długo czekaliśmy na zakwaterowanie. W międzyczasie zepsuła nam się karta do otwierania pokoju, ale szybko zostala nam udzielona pomoc, wiec to uważam za plus. Hotel to wielkie blokowisko, mozna trafić do nowego budynku jak i do takiego, dla którego czas stanął w miejscu. My byliśmy zadowoleni z naszego pokoju. Za wielki minus uważam brak klimatyzacji! Ze wzgledu na jej brak w nocy mieliśmy otwarte drzwi na balkon, ale imprezowicze z hotelu nie pozwolili na spokojna noc (tu nie obwiniam hotelu, choć powinna byc z ich strony jakas reakcja/ochrona). W naszym pokoju był wiatrak, który działał i trochę pomógł w upalach. Pierwszej nocy przed naszym oknem rozgrywala sie "walka" pomiedzy turystami z Anglii i z Polski. W hotelu większość Anglików i to dla nich byla dostosowana kuchnia (ale można znaleźć cos dla siebie). Słabe drinki w all inclusive. Ciekawe animacje wieczorem (szczególnie dla dzieci). Przy hotelu jest jezioro, przez który prowadzi betonowy pomost, niestety jest to bardzo zaniedbane. Szkoda bo mogłoby to byc fajne miejsce na odpoczynek wieczorem. Blisko od hotelu jest sporo restauracji i sklepików, wypozyczalnia rowerów itp.

Ogólnie hotel jest dla osób niewymagających, jest dużo plusów i minusów.

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, KingaK1047
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lipca 2019

Przed wylotem naczytałem się mnóstwa negatywnych opinii o tym miejscu i nie ukrywam, ze leciałem z duszą na ramieniu co zastanę.A na miejscu od samego powitania bardzo pozytywne zaskoczenie, Minerva II , odnowione, nowoczesne pokoje z pięknym widokiem. Wyposażona kuchnia, czysta łazienka, bardzo wygodne łóżka, obszerny balkon. Jadalnie czyste , nowoczesne lecz czasami obsługa "przegrywała" z "atakiem" głodomorów. Jedzenie monotonne, ale każdy znajdzie coś dla siebie. Największa niespodzianka -zero problemu z leżakami , obojętnie o której godzinie!!! A byliśmy w lipcu!!!Animacje na dobrym poziomie, jak na 3*** to niektóre to naprawdę SZACUN! Tuż obok hotelu sklep spożywczy - najtańszy w okolicy. Nie ma co jeździć do Lidla. Plaża piekna - skrótem przez mostek 10 minut.
Ogólnie naprawdę ok. Podkreślę tylko , że wykupiłem wakacje w październiku w TUI i za 2 dorosłe, 14 latek i 5 latka HB na 11 dni ,zapłaciłem 7400. Za większą kasę to uważam, że zacząłbym patrzeć inaczej.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje od strony basenu budynek Minerva II - patelnia od 11 do zachodu i hałas do 3 rano
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
Dziękujemy, Marcin1975
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BelleVueClub, RECLAMATION DEPARTMENT, BelleVue ClubOdpowiedź udzielona 16 lipca 2019

Drogi kostiumerze,


Dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie recenzji,Dziękujemy za opinię, podzielimy się nią z naszymi pracownikami. Dla nas bardzo ważna jest Twoja opinia i zadowolenie również w sezonie.Cieszymy się, że podobał ci się pobyt u nas. Czekamy na ponowne powitanie. Uważamy, że Majorka to paridia, którą można się cieszyć.


Z poważaniem,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji