Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 138)
Filtruj recenzje
1 138 wyniki
Oceny podróżnych
460
425
175
55
23
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
460
425
175
55
23
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 1 138 recenzji
Zrecenzowano: 30 czerwca 2017

Hotel pięknie położony w spokojnej okolicy, niedaleko od Alcudii. W pobliżu hotelu znajdują się małe sklepiki oraz restauracja, a ok 10-15 minut spacerkiem chodnikiem można dojść do Alcudii gdzie jest mnóstwo rzeczy do zwiedzania. Sam hotel zasługuje na dobre 4 gwiazdki, posiłki to rewelacja! Różnorodność i pełnia smaków, ja skupiłam się na deserach, a mąż na pysznych arbuzach, melonach i innych owocach :)
Pokoje sprzątane codziennie, przesympatyczna obsługa język angielski, niemiecki i hiszpański. Bus hotelowy codziennie. w Alcudii piękna długa piaszczysta plaża, a przy samym hotelu mniejsza, potem też plaże skaliste z drabinkami.

Dużo turystów z Niemiec w wieku po 40-50, we Wrześniu już młodych mniej.
3 duże baseny o różnej głębokości, i jeden płytki dla dzieci, bardzo duży zapas leżaków, choć i walka się zdarzała :)

Codziennie świetne animacje w języku angielsko-niemiecko-hiszpańskim, np, pokazy taneczne, nauka tańca, egzotyczne zwierzęta, pokaz sztuk walki itd, także w ciągu dnia aerobik, nauka salsy czy zajęcia w wodzie. Przyjechaliśmy 1 września więc dzieci brak - dla nas na plus, bo ciszej :)

Polecamy serdecznie!

Wskazówka dotycząca pokojów: Nie warto wykupić WI-FI w pokoju, w dzień nie ma możliwości się połączyć, a jakość jest identyczna jak w holu
  • Data pobytu: wrzesień 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Dawid R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 września 2016

Hotel na uboczu, dla osob lubiacych cisze, potrzebujacych odpoczynku i relaksu. Wiekszosc gosci to osoby w starszym wieku, ale rowniez byly pary z dziecmi i mlodsi. Widac, ze hotel nie jest nowy, ale bardzo czysty, pokoje codziennie sprzatane, lazienki w dobrym standarcie. Jedzenie roznorodne, smaczne i dla kazdego cos do wyboru (codziennie ryby, owoce morza, drob, mieso, mnostwo warzyw i owocow, przepyszne desery). Obsluga bardzo mila, w szczegolnosci Panie (w barach, kielnerki, na recepcji). Hotel posiada cztery baseny w tym jeden dla dzieci. Blisko jest plaza, ktora, jest bardzo mala, ale to nie jest problem, poniewaz w Alcudii jest duza plaza i z hotelu codziennie od okolo godziny 10 do 17 jezdzi bus, ktory przwozi gosci do miasta(nieodplatnie). Taxi to okolo 6 euro w jedna strone. Animacje mi podobaly, ale ogromny plus z mojej strony jest dla osob, ktore te animacje prowadzily, pelne zaangazowanie i co zauwazylam, dzieci wprost przepadaly za animatorami (animatorzy mowili w trzech jezykach: hiszpanskim, niemieckim i angielskim, ale rowniez probowali w jezyku polskim, przynajmniej sie przywitac). Polecam spa, warto skorzystac. Polecam ten hotel, jezeli wroce na Majorke, bede chciala sie zatrzymac w jednym z hoteli tej sieci.

  • Data pobytu: wrzesień 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Jola_Jacek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 4409, Director de Relaciones con Clientes, HSM President Golf & SpaOdpowiedź udzielona 19 października 2016

Szanowna Pani Jola_Jacek,

Dziekujemy za przychylny komentarz. Cieszymy sie, ze pobyt Panstwa w naszym hotelu byl udany. (Nasz personel rowniez bedzie zadowolony czytajac Panstwa komentarz). Czekamy na Panstwa ponownie w Hoteles Saint Michel.

Serdecznie pozdrawiamy,

HSM Customer Service

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2016 z urządzeń przenośnych

Spędziliśmy w tym hotelu 10 dni z grupa znajomych. Hotel z ładnym widokiem ,położony na wzgórzu .Juz na wejściu nie robi dobrego wrażenia , stare zużyte meble i sofy , baseny małe . Jedzenie monotonne , niskiej jakości . Mała plaza naprzeciw basenu nieco brudna i duzo kamieni i nie ma leżaków .Nie polecam ludziom młodym , dobry dla emerytów ze względu na lokalizacje gdyż nic sie tam nie dzieje , cisza spokoj .Hotel dla ludzi niewymagających .

Data pobytu: lipiec 2016, podróż ze znajomymi
3  Dziękujemy, Renata L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 czerwca 2016

Hotel w pełni zasługuje na 4*, obsługa bardzo miła, pyszne jedzenie i w każdym miejscu hotelu porządek, nie mówiąc już o codziennie dokładnie sprzątanych pokojach.
Cały obiekt rozległy bardzo fajnie położony na wzgórzu w pięknej okolicy, idealna na wieczorne spacery, co prawda jest kawałek centrum Alcudii ale taksówka kosztuje 6 euro a do portu jeździ bus hotelowy za darmo.

Wskazówka dotycząca pokojów: 5 piętro od strony ogrodu/ulicy- absolutna cisza
  • Data pobytu: maj 2016, podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, michał K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 4409, Director de Relaciones con Clientes, HSM President Golf & SpaOdpowiedź udzielona 19 października 2016

Szanowny Panie michał K,

Dziekujemy za przychylny komentarz. Cieszymy sie, ze pobyt Panstwa w naszym hotelu byl udany. (Nasz personel rowniez bedzie zadowolony czytajac Panstwa komentarz). Czekamy na Panstwa ponownie w Hoteles Saint Michel.

Serdecznie pozdrawiamy,

HSM Customer Service

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 czerwca 2016

Hotel położony w spokojnej okolicy willowej.Dużo miejsca w koło do spacerów i biegania.Około dwa kilometry do portu w Alcudii.Przy wyborze tego hotelu trzeba sie kierować tym czy lubimy spokój i cisze oraz czy potrafimy pływać.Przy hotelu sa trzy baseny ale wszystkie z głęboką wodą.Mankamentem jest też bardzo mała plaża, a na dodatek rzadko sprzątana.Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone.

Wskazówka dotycząca pokojów: miałyśmy pokój od strony kuchni i nie polecam
  • Data pobytu: lipiec 2015, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, meksyk2013
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 4409, Director de Relaciones con Clientes, HSM President Golf & SpaOdpowiedź udzielona 6 czerwca 2016

Szanowny Panie meksyk2013,

Dziekujemy za przychylny komentarz. Cieszymy sie, ze pobyt Panstwa w naszym hotelu byl udany. (Nasz personel rowniez bedzie zadowolony czytajac Panstwa komentarz). Czekamy na Panstwa ponownie w Hoteles Saint Michel.

Serdecznie pozdrawiamy,
Obsluga Klienta HSM

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji