Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 273)
Filtruj recenzje
2 273 wyniki
Oceny podróżnych
620
813
520
177
143
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
620
813
520
177
143
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 2 273 recenzji
Zrecenzowano: 5 września 2019

Udany pobyt w hotelu na przełomie sierpnia i września. Hotel w rzeczywistości prezentuje się nienagannie, jest czysto i schludnie. Od razu po przybyciu można było korzystać z opcji all inclusive. Początkowo uzyskany pokój na parterze z widokiem na ścianę/dobudówkę, został zmieniony bez problemu po dwóch dniach na pokój na 2 piętrze z widokiem na góry. Dla gości dostępna jest wyspa z basenem i przekąskami typu fastfood, kranikiem z piwem, sangrią oraz napojami. Przy głównym basenie są w wyznaczonych godzinach drinki oraz kanapki. W głównej restauracji są serwowane pyszne posiłki, wybór jedzenia jest zadowalający. Czasami rano o 9.30 były duże kolejki do wejścia na śniadanie, ale wystarczyło przyjść 10 min wcześniej i bez problemu można było wejść. W barze spory wybór alkoholi. Pokoje sprzątane codziennie, ręczniki zmieniane tak często jak się je położy na podłodze w łazience. Większość gości hotelowych to Anglicy, co dało się odczuć na każdym kroku, szczególnie podczas animacji. Tylko raz były one ciekawe, gdy był piękny i profesjonalny pokaz flamenco. Odległość do plaży to ok. 10-15 min spacerem, co nie stanowi jednak problemu. Dostępny bezpłatny hotelowy autobus na plażę, ale mieści tylko 8 osób, więc skorzystaliśmy tylko raz. Jedyny minus to zapach z kanalizacji (?) wydobywający się wieczorem, odczuwalny na balkonie. Cała reszta świetna, zadbana okolica, wspaniała i uprzejma okolica. Z chęcią wrócilibyśmy do tego hotelu i na Majorkę.

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, Paulina J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel L, Front Office Manager, BelleVue LagomonteOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu


Drogi Kliencie
Dziękujemy za komentarze i wszystkie pomogą nam ulepszyć usługę
pozdrawiam
Pedro P.
Kierownik recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Jedzenie okay, obsługa również, czystość pokoju zwłaszcza w łazience dość przerażająca, hotel koniecznie wymaga remontu.
Co wieczór z balkonu odstraszał "zapach" kanalizacji, nie można było normalnie otworzyć drzwi balkonowych...
Całość uratowało smaczne jedzenie i miłe Panie kelnerki i przyjaźni barmani.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Kinga B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Reservaslgm, Director de Recepción, BelleVue LagomonteOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Drogi Kliencie
Dziękujemy bardzo za opinię, wszystkie Twoje uwagi zostaną wzięte pod uwagę w celu ulepszenia naszych usług
I bardzo dziękuję za komentarze na temat jedzenia i personelu hotelu
pozdrowienia
Pedro P.
Kierownik recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Do hotolu przybylismy w późnych godzinach wieczornych w czerwcu 2019 roku i odrazu zostaliśmy pozytywnie zaskoczeni, mianowicie po zameldowaniu miła Pani z recepcji poinformowała Nas, że możemy zejść do restauracji gdzie przygotowana była zimna płyta. Pokoje czyste, odnawiane kilka lat temu - co już gdzie niegdzie widać. Mankamentem w pokojach są bardzo cieńkie ściany i tragicznie cieńkie drzwi. W pokoju slychać rozmowy z sąsiadujacych pokoi oraz wszystko co dzieje się na korytarzu. Plusem jest bezpłatne Wi-fi na całym obiekcie i dobrze działająca klimatyzacja. Jeżeli chodzi o jedzenie, byliśmy zadowoleni, największy wybór potraw był chyba na śniadaniach, kolacje bywały także tematyczne (owoce morza, kuchnia chońska etc.) a obsługa bardzo miła. Bary serwują drinki oraz przekąski. Co do drinków najczęściej to alkohol i jakieś syropy np. o smaku mojito. Kelnerzy także in plus. Do dyspozycji wczasowiczów jest też bar na wysepce na jezioru po drugiej stronie ulicy. Atutem hotelu jest bardzo duży basen podzielony na część dla dorosłych i brodzik. Do dyspozycji jest spora ilość leżaków, leżaki w basenie oraz wygodne łóżka z baldachimami. Przy basenie puszczana jest muzyka umilająca opalanko. Jeżeli chodzi o animacje były ok (poza jedną panią bardzo rzucającą się w oczy, która zdecydowanie byla zbyt cwana i byliśmy świadkami jak krzyczała na jednego Anglika przez to ze delikatnie ochlapał ją wodą przy skoku do basenu).
Do plaży spacerkiem jest jakieś 10-15 minut przez miasto, z hotelu również co jakiś czas kursuje darmowy bus.
Generalnie my z wizyty w hotelu byliśmy bardzo zadowoleni i chętnie ponowilibyśmy wyjazd w to samo miejsce :)

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, _ukaszm989
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Reservaslgm, Director de Recepción, BelleVue LagomonteOdpowiedź udzielona 17 lipca 2019

Drogi kliencie
Dziękuję bardzo za opinię
Mamy nadzieję, że wkrótce wrócisz do naszego hotelu.
pozdrowienia
Pedro P
Head of Reception

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Po wielu negatywnych opiniach byliśmy pozytywnie zaskoczeni hotelem. Jedzenie przepyszne, bardzo duży wybór. Również spory wybór dań weganskich i wegetariańskich co mnie bardzo cieszyło. Pyszne owoce morza i duży wybór ryb. W barze pyszna Sangria i również spory wybór alkoholi i drinków. Świetna jest wyspa - tam również znajduje się bar, gdzie można coś wypić i zjeść a potem posiedzieć przy basenie w spokojniejszej okolicy. Pokój otrzymaliśmy z widokiem na jezioro i baseny. Świetne wieczory artystyczne. My zawsze sporo zwiedzamy ale dla leniuchów atrakcji w samym hotelu full. Plaża bardzo ładna, o pełnych godzinach można podjechać bus z przesympatycznym Panem kierowcą. Bardzo pozytywni również barmani. Goście to głównie Anglicy ale nam to nie przeszkadzało. Plaża ma 10 km i jest jedną z najładniejszych na wyspie. Blisko jest park Albufera i stare miasto Alcudia (3 km). Hotel będę polecać każdemu.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Emka321
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Reservaslgm, Director de Recepción, BelleVue LagomonteOdpowiedź udzielona 28 czerwca 2019

Drogi kliencie
dziękuję bardzo za opinię na temat tripadvisor
Mamy nadzieję, że wkrótce wrócisz do naszego hotelu
Pedro P

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel 3 gwiazdki.
Czystość ok ,łazienka ok ,jedzenie bardzo ok duży wybór potraw . Fantastyczna obsługa bardzo pomocna. Piękna okolica wszędzie blisko. Najpiękniejsza plaża jaką do tej pory widzieliśmy przede wszystkim czysta i bezpieczna . My byliśmy zadowoleni odpoczeliśmy na 100%.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Ewa S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Reservaslgm, Director de Recepción, BelleVue LagomonteOdpowiedź udzielona 25 czerwca 2019

Drogi kliencie
dziękuję bardzo za opinię na temat tripadvisor
Mamy nadzieję, że wkrótce wróci
pozdrowienia
Pedro P

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji