Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lagomonte -słabe animacje dla doroslych , hotel dla malych dzieci”
BelleVue Lagomonte — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 7 dodatkowych witryn!
BelleVue Lagomonte
Miejsce nr 23 wśród 50 hoteli w Puerto Alcudia
Zrecenzowano 7 czerwca 2017

Hotel bardzo ładny, połozenie hotelu piękne, zadbany, czysty, ogólnie wrażenie bardzo pozytywne udany pobyt , z minusów moze byc brak animacji dla dorosłych , hotel głownie nastawiony na dzieci i zabawy dla nich, brak muzyki i wieczorow typowo hiszpańskich, animacje dla Anglików, jedzenie bardzo dobre duzy wybór ,ogólnie polecam na pobyt z malymi dziecmi

  • Data pobytu: maju 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, 343NINA
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Reservaslgm, Front Office Manager, BelleVue LagomonteOdpowiedź udzielona 8 czerwca 2017

ceniony klient
Dziękuję za opinie na TripAdvisor
Cieszymy się, że podoba Ci się nasze jedzenie
Mamy nadzieję, że do zobaczenia wkrótce w naszym hotelu
pozdrawiam
Pedro P

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (1 860)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

7 z 11 wśród 1 860 recenzji

Zrecenzowano 21 maja 2017

jesteśmy mile zaskoczeni poziomem tego hotelu, absolutny strzał w dziesiątkę, obiekt odnowiony, czyściutko w hotelu, pokoje codziennie sprzątane, klimatyzacja w pokoju,bardzo miła obsługa, jedzenie zróżnicowane i każdy znajdzie coś dla siebie( desery niesmaczne, chyba że ktoś lubi sztuczne kremy, ale za to lody i owoce do bółu).wi-fi darmowe dostępne w recepcji, na patio i leżakach przy basenie.animatorzy bardzo się starali i dla nich również duży plus.Do morza 10min.drogi przyjemnym spacerkiem, cicha okolica.MEGA POLECAM

  • Data pobytu: maju 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, ewezeb12
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Reservaslgm, Front Office Manager, BelleVue LagomonteOdpowiedź udzielona 22 maja 2017

wyceniane klienci
dziękuję bardzo za wyceny TripAdvisor
Mamy nadzieję, że wkrótce wróci do naszego hotelu
pozdrowienia
Pedro P.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 maja 2017

Hotel BelleVue Lagomonte - według mniej i mojej partnerki - idealnie przypadnie do gustu osobom młodym oraz starszym - nie koniecznie z dziećmi. BelleVue Lagomonte położony jest w znacznej odległości od piaszczystej plaży, ale według nas nie jest to duży problem, bo co godzinę kursuje hotelowy mini bus który dowozi na plażę i z powrotem. Za to duży plus dla Hotelu.

Do dyspozycji gości są dwa baseny z czego jeden z nich umiejscowiony na hotelowej wyspie gdzie można się zrelaksować i wyciszyć. W pobliżu wyspy działa również Wakepark więc można poszaleć na desce. Dodam jeszcze, że w jeziorze można łowić ryby więc warto zabrać własną wędkę.

Kuchnia, to oczywiście All Inc., z jeden strony fajnie, bo można zaoszczędzić, ale z drugiej strony trzeba pamiętać, że jedzenie jest dość monotonne i skierowane pod gusta turystów z Anglii i Niemiec. Tłusto, mało warzyć i potraw typowo hiszpańskich. Czasami warto wyjść na kolację poza teren hotelu.

Pokoje odnowione, schludnie utrzymane, posiadające TV i suszarkę do włosów - przynajmniej ten co otrzymaliśmy na 4 piętrze z widokiem na basen i jezioro. Pokoje od tej strony są bardzo nasłonecznione więc bez klimatyzacji się nie obejdzie. Polecamy pokój nr 424.

Hotel również odnowiony, ale nie w całości. Dwie windy które zabierają max 4 osoby aż proszą się o odnowienie lub naprawę - ciasne i czasami się zawieszały. WiFi dostępne przy recepcji, ale wychodząc na balkon spokojnie da się złapać i korzystać.

Obsług hotelu bardzo miła, uśmiechnięta i zawsze pomocna.

  • Data pobytu: maju 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, akuio_4vinyl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Reservaslgm, Front Office Manager, BelleVue LagomonteOdpowiedź udzielona 17 maja 2017

ceniony klient
Jesteśmy bardzo zadowoleni, że cieszyć się nasz transfer do plaży i naszej wspaniałej prywatną wyspę do użytku wyłącznie przez gości hotelowych.
Mamy dostęp do wifi w całym hotelu teraz, mamy nadzieję, że zostaniesz z nami wkrótce
uważnie
Pedro P.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 października 2016 z urządzeń przenośnych

Spędziłam tydzień i było fajnie planuje wrócić obsługa w barze bardzo miła szczególnie polecam Pana Gonsalo tagua jest wyjątkowo miły.
Pokoje wygodne i czyste cały hotel jest czysty wieczorne występy były dla mnie w miarę, ale była rodzina Adamów która spędzala tam co dzienne wieczory co sprawiało uśmiech na twarzy. jedzenie było nawet ok podchodzi trochę brytyjską kuchnią ale było w czym wybierać bułki mieli pyszne do plaży kilka kroków a jest piękna a woda perfekcyjnie słona co sprawiało że anchois to cukierki

Data pobytu: wrześniu 2016, podróż z rodziną
2  Dziękujemy, Jola M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 października 2016 z urządzeń przenośnych

W hotelu Bellevue Lagomonte spędziłam tydzień i było fajnie podkreslę że to hotel trzy gwiazdkowy i zapłaciłam 350 funtów (za osobę)wygodny pokój a w nim wszystko co trzeba klimatyzację mają doskonałą, łóżka do spania wygodne.
Obsługa pokojowa wymienia ręczniki codziennie a pościel zawsze świeża wymieniają kilka razy w tygodniu również jest odświeżana łazienka i pokój.
Bufet jak na trzy gwiazdki to naprawdę nie ma co narzekać warzywa gotowane i makarony bardzo dobre polecam.
Desery podobnie jak we Francji czy Włoszech mało słodkie i trochę mdłe ale i tak jadłam swoje zrobiły bo przytyłam 3 kilogramy koktajle dobre i mocne.
Występy wieczorne szczerze mówiąc to mam mieszane uczucia oglądałam bo piłam drinki.
Fajną mają wyspę na której znajduje się basen i bufet.Obsługa bardzo fajna i ciężko pracują.
Mam w planach wrócić do Bellevue lagomonte na kolejne wakacje ale więcej jak 350 funtów nie zapłacę.

Data pobytu: wrześniu 2016, podróż z rodziną
Dziękujemy, Kamila M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Puerto Alcudia)
w odległości 0,9 km
Hotel Astoria Playa Only Adults
Hotel Astoria Playa Only Adults
Nr 1 z 50 w lokalizacji Puerto Alcudia
Liczba recenzji: 2 437
w odległości 0,7 km
Hotel JS Sol de Alcudia
Hotel JS Sol de Alcudia
Nr 7 z 50 w lokalizacji Puerto Alcudia
Liczba recenzji: 579
w odległości 0,8 km
Sol Alcudia Center by Melia Apartamentos
Sol Alcudia Center by Melia Apar...
Nr 13 z 50 w lokalizacji Puerto Alcudia
Liczba recenzji: 1 646
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 2,1 km
Globales Condes de Alcudia
Globales Condes de Alcudia
Nr 31 z 50 w lokalizacji Puerto Alcudia
Liczba recenzji: 1 365
w odległości 0,9 km
Hotel Roc Boccaccio
Hotel Roc Boccaccio
Nr 40 z 50 w lokalizacji Puerto Alcudia
Liczba recenzji: 457
w odległości 0,6 km
Viva Sunrise
Viva Sunrise
Nr 6 z 50 w lokalizacji Puerto Alcudia
Liczba recenzji: 1 055
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w BelleVue Lagomonte? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

BelleVue Lagomonte — dodatkowe informacje

Adres: Estany Petit 8, 07410 Puerto Alcudia, Alcudia, Majorka, Hiszpania (dawniej Hotel Hotetur Lagomonte)
Numer telefonu:
Lokalizacja: Hiszpania > Baleary > Majorka > Alcudia > Puerto Alcudia
Udogodnienia:
Bar/salon Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Usługa przewozu Basen
Styl hotelu:
Nr3 wśród najlepszych hoteli wypoczynkowych w miejscowości Puerto Alcudia
Nr5 wśród najlepszych tanich hoteli w miejscowości Puerto Alcudia
Zakres cen: 358 zł–601 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — BelleVue Lagomonte 3*
Liczba pokoi: 272
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com i TripOnline SA, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: BelleVue Lagomonte. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Bellevue Lagomonte Hotel Port d`Alcudia
Hotetur Lagomonte Hotel
Lagomonte
Hotetur Lagomonte Puerto Alcudia

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem