Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 555)
Filtruj recenzje
1 556 wyniki
Oceny podróżnych
323
564
387
174
108
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
323
564
387
174
108
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 1 556 recenzji
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Byłam z rodziną pod koniec lipca. Hotel czysty pokoje sprzątane codziennie jedzenie smaczne i duży wybór. Napewno każdy wybierze coś dla siebie. Bar przy basenie serwuje super drinki nie oszczędzając na alkoholu. Personel miły i w razie potrzeby służący pomocą. Mieliśmy pokój na drugim piętrze z widokiem na basen i bar i to był jego atut ponieważ windy są dwie małe i non stop kolejka a my bez problemu mogliśmy iść sobie po schodach. Codziennie jakieś animacje prowadzone przez Łukasza animatora z Polski którego uwielbiały wszystkie dzieci. O 21 bingo a o 22giej różne atrakcje. Pokaz magii flamenco występ piosenkarki karaoke itp. Napewno nikt się nie nudził odpoczywając wieczorem przy zimnym piwku lub drinku. Mam nadzieję że będzie nam dane tam wrócić bo warunki jak na 3 gwiazdki naprawdę super. Ktoś pisał że Polacy traktowani są jako druga kategoria. W żaden sposób nikt nam nie dał odczuć że jesteśmy gorsi. Przewaga Niemców i Anglików.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Dorota A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GlobalesCondes, Globales Quality Manager, Globales Condes de AlcudiaOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Dorota,

We would like to thank you for investing your time to write a review describing your stay in our hotel Globales Condes de Alcudia. We are pleased to know that you enjoyed your stay with us and that you are satisfied with aspects like cleaning, food and drink. Łukasz is a great professional, your comment will make him very happy. That old comment that Poles were second-class clients hurt us deeply because we work hard to make all clients, regardless of nationality, feel welcome.

We will be looking forward welcoming you soon again at Globales Condes de Alcudia.

Best regards,
Globales Quality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 sierpnia 2019

Przebywaliśmy z synem w hotelu w lipcu 2019roku.Pokoje nieduże,ale bardzo czyste,codziennie sprzątane.Do plaży bardzo blisko.Sama Alkudia jest bardzo ładna i klimatycznaWspaniały hotel,profesjonalni pracownicy,czysto, bardzo dobre jedzenie. ,Atmosfera wspaniała.Polski animator Łukasz- niezapomniany.Posługuje się wieloma językami,dzieci go uwielbiają,a organizowane przez niego wieczory to już po prostu mistrzostwo .Za rok tam wrócę. Mallorce jest piękna.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Izabela R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GlobalesCondes, Globales Quality Manager, Globales Condes de AlcudiaOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Izabela,

Thank you very much for your visit to our hotel and for your positive comment! We are very happy to read that our staff made your stay pleasant and that you enjoyed the food. We are pleased to know that you enjoyed your stay with us and you would like to return since we will be looking forward welcoming you soon again at Globales Condes de Alcudia.

Best regards,
Globales Quality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lipca 2019

Spędziliśmy w tym hotelu tygodniowy urlop na początku czerwca 2019. Rodzina 2+1, 3 osoby dorosłe i dwie osoby dorosłe. Każdy dostał pokój w inny miejscu. 3 os i 2+1 na 3 i 5 piętrze, my (pok. 2-os) dostaliśmy pokój w niskim budynku obok. Standard pokoju jest ten sam (częściowy, pobieżny remont), natomiast mieliśmy do dyspozycji duży taras, a wejście było od strony niewielkiej ulicy, co nam nie przeszkadzało. 3 ostatnie piętra w hotelu są wyremontowane, ale są to pokoje zarezerwowane dla gości z Niemiec. Powoli przeprowadza się też generalny remont pozostałych pokoi, począwszy od najwyższych pięter. Gośćmi są głównie Polacy i Niemcy, Anglicy.
Jet to jeden z najwyższych budynków w Alcudii. Teren hotelowy nie jest duży, ale nie ma tragedii. Wygląda schludnie. W Grecji pewnie miałby 4*.
Plusy:
-bardzo dobre, zróżnicowane jedzenie, tym bardziej, że jest to hotel 3*
Różne rodzaje ryb, mięs, paella, pizza, przekąski, sery, szynka dłogodojrzewająca, świeże owoce, dobre ciasta i torty, różne rodzaje sałatek i sosów, pieczone ziemniaczki, w barze przy basenie bardzo dobre hamburgery, lody.
-dobre położenie:
*blisko pięknej plaży w Alcudii, a także w odległości ok. 20-minutowego spaceru od centrum Starego Miasta
*ok. 10 min spaceru od portu,
*dla chcących zrobić zakupy mnóstwo straganów zarówno z oryginałami, jak i podróbkami, dmuchanymi krokodylami, flamingami i tego typu produktami, 10 min spacerem od Lidla
*10 minut od popularnej dyskoteki Banana

-lekkie animacje wieczorami, bingo, muzyka dla dzieci
-w ciągu dnia strzelanie z łuku i tego typu atrakcje, ale nie wiem jakie dokładnie, bo nie korzystałam.
-dobre drinki, w barze przy basenie, soki typu Cappy
-miła obsługa
-polski animator w hotelu Łukasz, który jest wesołym i pogodnym człowiekiem

Minusy
-Na teren hotelu mogą wchodzić osoby z zewnątrz, uliczni sprzedawcy chińskich pierdółek.
-Podczas naszego pobytu osoby z zewnątrz, chcące skorzystać z baru, snack baru i basenu mogły to uczynić za opłatą, co według mnie jest pomyłką, bo basen i tak jest nieduży, a leżaków ledwo wystarcza dla gości hotelowych, poza tym trzeba pilnować rzeczy, mimo że jesteśmy na terenie hotelu.

Ogólnie pobyt uważam za udany, hotel mogę polecić dla osób, które wiedzą, że jadą do 3*.

Wskazówka dotycząca pokoi: Najlepsze pokoje są na 3 ostatnich piętrach, ale są one zarezerwowane dla niemieckich gości, pokoje w budynku bocznym są ok
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, pauliska993
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GlobalesCondes, Globales Quality Manager, Globales Condes de AlcudiaOdpowiedź udzielona 25 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Pauliska,

First, thank you very much for your visit to hotel Globales Condes de Alcudia. We highly appreciate that you took the time to let us know about your impression of your stay. We are very happy to know that our staff made your stay pleasant. I have passed this comment to Łukasz who has been very happy to read it. The location is ideal and the hotel is the highest building in the area and our guests enjoy fantastic views. Second, thanks for giving us a positive score and for recommending our hotel to other travelers.

We are pleased to know that you enjoyed your stay with us and we will be looking forward welcoming you soon again at Globales Condes de Alcudia.

Best regards,
Globales Quality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lipca 2019

Byliśmy z żoną w pierwszym tygodniu lipca 2019. Hotel, drink bar, snack bar spełniają dane zawarte w ofercie TUI (faktycznie można dobrze zjeść i drinki wcale nie są słabe jak niektórzy pisali :) ) Jednak jak dowiedzieliśmy się pokoje rzekomo "wyremontowane po 2017" nie są dostępne dla klientów z Polski (przyznała to sama Pani recepcjonistka w hotelu). My dostaliśmy pokój na 1 piętrze z widokiem na basen więc nie było źle ale meble były stare,odrapane, na podłodze staromodne lastryko, nawet żadnego dywanika, łazienka czysta ale widać, że całe wyposazenie ewidentnie ma 20 lat... Inne osoby z naszego transferu także otrzymały pokoje znacząco gorsze niż te w ofercie - mniejsze i ze starym wyposażeniem. Mimo życzliwości pracowników Polacy czuli się jak klienci drugiej kategorii. Lokalizacja jak najbardziej na plus, hotel w samym centrum Port d'Alcudia, blisko plaży i sklepów. Jedzenie smaczne i codziennie świeże. Na plus też to, że po północy w hotelu panowała cisza, zero dudniącej muzyki i krzyków. Jeżeli w tym hotelu Polacy mieliby takie same warunki jak inni klienci chętnie wrócilibyśmy ale na chwilę obecną uważam, że cena za wysoka jak na warunki w pokoju.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Filip P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GlobalesCondes, Globales Quality Manager, Globales Condes de AlcudiaOdpowiedź udzielona 15 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Filip,

We would like to thank you for investing your time to write a review describing your stay in our hotel Globales Condes de Alcudia. I deeply regret that you considered yourself a second-class client, since that is not the case. All nationalities are welcome at the hotel. Currently to have a renovated room you have to book through TUI Germany, although we hope that soon we will have all the rooms with the same conditions. I hope to welcome you again and you feel completely welcome at our hotel.

Best regards,
Globales Quality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 czerwca 2019

Ogólnie jesteśmy zadowoleni z hotel. Pokoje były schludne, duży balkon, przygotowane przybory kosmetyczne, ręczniki. Dużym minusem były dwa połączone łóżka w pokoju dwuosobowym. Jedzenie dobre, czas od czasu pojawiały się owoce morza. Na co dzień było prawie to samo, były regionalne dania: paella, churrosy, a także makarony, frytki, grillowane warzywa, sałatki, smażone mięso, ryby i ciasta. Bardzo miła obsługa, pyszne drinki z baru przy basenie. Minusem było jeszcze płatne wifi, chociaż była opcja 1h darmowej w recepcji hotelu. Oprócz tego hotel był bardzo przeludniony, jedzenie było produkowane, jak w fabryce, wieczorami muzyka była za głośno. O wiele bardziej przypadł nam do gustu hotel Simar Gobales w Cala San Vicente, gdzie pojechaliśmy darmowym transferem.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, smakolyk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GlobalesCondes, Globales Quality Manager, Globales Condes de AlcudiaOdpowiedź udzielona 29 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear client,

We would like to thank you for investing your time to write a review describing your stay in our hotel Globales Condes de Alcudia. We are pleased to know that the services in general met your expectations. We are happy to know that your stay in hotel Globales Simar in Cala San Vicente was pleasant. We hope to see you back soon in some Globales hotel for another good holiday.

Best regards,
Globales Quality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji