Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bardzo smaczne tradycyjne indyjskie jedzenie ”

Indian Fusion (Authentic Indian Food)
Zarezerwuj stolik
2
pt., 18.10
20:00
Nr 1 wśród 253 Restauracje (Puerto Alcudia)
Zakres cen: 11 USD - 28 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre tradycyjne indyjskie jedzenie! Obsługa bardzo miła, ale trochę niezorganizowana. Nasz kelner był trochę nachalny, ale bardzo miły. Ciekawe urozmaicenie jadłospisu Majorkanskiego.
Jedzenie nie jest tak ostre jak przekonuje kelner dlatego śmiało można zamawiać dania z dwoma lub trzema papryczkami które symbolizują ostrość dań. Jeżeli idziesz z rodzina zamówicie pare różnych dań i się podzielcie nimi.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, aleksandrapoz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 481pankajk, Director de Recepción, Indian Fusion (Authentic Indian Food)Odpowiedź udzielona 4 września 2019

Drodzy Aleksandraagnes,
Dziękujemy za wizytę. Cieszymy się, że podoba Ci się nasze jedzenie i obsługa. I to nie uważało jedzenia za ostre. Powinieneś był nam powiedzieć. Że chciałeś tego trochę więcej. Zrobilibyśmy to dla ciebie bardziej pikantne! Dziękujemy za poświęcenie nam czasu na piśmie. Do zobaczenia wkrótce !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (439)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 439 recenzji

Zrecenzowano 13 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo nie miła obsługa , chcieliśmy zjeść w 8 osób , na zewnątrz było wystarczająco stołów by nas zmieścić , kelnerowi porostu nie chciało się ich połączyć , rozmawiał z nami patrząc i odpisując na SMS , powiedział albo w środku alebo możemy sobie iść.

Niestety bardzo nie polecam obsługi , co do jedzenia nie mogę się wypowiedzieć.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, d_akp2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 481pankajk, Director General, Indian Fusion (Authentic Indian Food)Odpowiedź udzielona 13 lipca 2019

Drogi d_akp2017,
W imieniu personelu chcielibyśmy przeprosić, ponieważ nie jest to rodzaj usług, które chcemy oferować naszym klientom. Wkrótce podejmiemy działania w tej sprawie i poważnie. Dziękuję za opinię. Pracujemy z rodzajem systemu rezerwacji, z którego kelner sprawdza na swoim telefonie. Wszystkie nasze zamówienia są zarządzane przez telefon. Miejmy nadzieję, że personel sprawdzał nadchodzące rezerwacje i zamówienia, raczej sms. Ale przyjrzymy się temu.
Mamy nadzieję, że wkrótce uda nam się dotrzeć do Ciebie i dostarczymy Ci 5-gwiazdkową usługę i jedzenie. Miłego urlopu!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 29 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 481pankajk, Director General, Indian Fusion (Authentic Indian Food)Odpowiedź udzielona 30 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 481pankajk, Director General, Indian Fusion (Authentic Indian Food)Odpowiedź udzielona 21 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 481pankajk, Director General, Indian Fusion (Authentic Indian Food)Odpowiedź udzielona 21 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Indian Fusion (Authentic Indian Food) — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Puerto Alcudia, Alcudia
 
Puerto Alcudia, Alcudia
 
Puerto Alcudia, Alcudia
 

Byłeś(-aś) w Indian Fusion (Authentic Indian Food)? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem