Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 17:00
Wyróżnione recenzje
Miliony cieniutkich stalaktytów

Bardzo fajne miejsce, wśród wielu jaskiń na całym świecie wyróżnia się ilością cienkich , ale... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu
Marek G
,
Leszno, Polska
Tłoczno ale warto

Wstęp do jaskiń, rekomendowany jest zakup biletów przez internet co uczyniłem, zaoszczędzilem ok 30... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 20 lipca 2019
grzegorzr671
,
Gliwice, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (11 664)
  
Recenzje (11 664)
Filtruj recenzje
11 664 wyniki
Oceny podróżnych
4 920
3 790
1 824
691
439
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
4 920
3 790
1 824
691
439
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 11 664 recenzji
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Warto zakupić bilety przez internet , omija się wtedy długa kolejkę i oszczędza się 1 euro na bilecie . Na miejscu polecam pojawić się 30 minut wcześniej wtedy wchodzi się do jaskiń jako pierwsi. Do jaskiń wpuszczają 500-600 osób wiec warto być pierwszym. Bardzo ładne widoki , ciekawe miejsce . Na koniec odbywa się koncert muzyki klasycznej w tej jakimi jest to niesamowite przeżycie . Podczas koncert jest całkowity zakaz używania telefonów ale to akurat sprzyja słuchaniu i podziwianiu wnętrza jaskini . Na koniec można przepłynąć się łódka ale szanse mają tylko osoby które wejdą jako pierwsze / ( chyba ze ktoś chce czwkoac 1h na to żeby płynąc 3minuty ) reszta może opuścić jaskinie kładka.
Miejsce warte zobaczenia .
Gorąco polecam

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, MateuszJ481
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mallorca58, Director General, Cuevas del DrachOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your comments and your good rating. As you said, we recommend to purchase tickets in advance at our website, as in high season, the visits fill up quickly. With e-tickets you will be able to go directly to the cave entry 5 minutes before the visit.
Kind Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Jest to najpiękniejsza jaskinia na Majorce, na zakończenie zwiedzania jest mini koncert gdzie orkiestra gra na łodziach muzykę klasyczną ,po pokazie można się załapać na płynięcie taką łodzią,tylko określona liczba turystów,bardzo blisko jest nieco mniejsza jaskinia Coves dels Hams tam też odbywają się pokazy świetlne i muzyczne .polecam bardziej tą pierwszą

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Krzysiek K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mallorca58, Director General, Cuevas del DrachOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

We appreciate your comments and your good rating very much. We are glad to know that the lake, and the concert was of your liking. They are the main attractives of the visit. If you want to repeat the experience, remember that you can buy tickets at our website, you will get a little discount purchasing them from there, and you will be able to go directly to the cave entry.
Kind Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wielka atrakcja ale tłok jeszcze większy. Mnóstwo ludzi, długi czas oczekiwania na wejście, wewnątrz jaskini posuwamy się w tłumie ludzi strofowani przez ochronę, nie ma czasu na podziwianie wspaniałych widoków. Koncert na zakończenie zwiedzania niezbyt zachwycił

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, jarekt2015
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: mallorca58, Director General, Cuevas del DrachOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your comments and our apologies for any disappointment. Would you want to make a more comfortable visit, we recommend you to purchase tickets on-line, for 10h or 17h, as are usually the less busy visits, specially on weekend. Yo will also get a little discount purchasing tickets from there.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2019

Na początek podstawowa i najlepsza rada. Jeżeli tylko możecie zaplanować kiedy będziecie w jaskiniach to lepiej kupić bilet wcześniej, przez internet. Cena to €15 od osoby dorosłej. Bilet (kod kreskowy) nie trzeba go drukować wystarczy screenshot do zeskanowania przy wejściu. Ludzi jednocześnie wchodzi bardzo dużo. Co na początku wydawało mi się że będzie stwarzać problemy z możliwością zrobienia zdjęcia. Szliśmy praktycznie na początku grupy więc nie było źle. Pewnie podobnie idąc na końcu. W momencie kiedy doszliśmy do 'jaskini koncertowej' poprzednia wycieczka jeszcze opuszczała miejsce. Koncert muzyki klasycznej na żywo przy całkowitym zaciemnieniu i zapalajacych sie sekwencyjnie światłach to coś wspaniałego. Może mieliśmy troche szczęścia ale nie zauważyłem ludzi, którzy próbowali nagrywać czy robić zdjęcia podczas koncertu. Jeden incydent zanim się jeszcze zaczęło został dość szybko załatwiony przez pracowników. Po koncercie możliwość skierowania się do wyjscia kładką lub przejażdżka łodzią po jeziorze. Jak się łatwo domyśleć na łódkę jest 3/4 jeżeli nie więcej chętnych z całej grupy więc troche się na to czeka.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Michał S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Wstęp do jaskiń, rekomendowany jest zakup biletów przez internet co uczyniłem, zaoszczędzilem ok 30 min w kasie. W czasie szczytu urlopowego tłok jest naprawdę duży. Mnóstwo miłośników selfie i grotołazow w klapkach. Atrakcja sama w sobie warta czasu i kasy, wstęp na teraz to ok 190 zl/3osoby. Poszedł bym drugi raz ale nie w sezonie.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, grzegorzr671
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji