Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pyszne tapasy w super lokalizacji!”
Vintasty — recenzja

Vintasty
Nr 9 wśród 89 Restauracje (Porto Cristo)
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Jedliśmy tam pyszne tapasy, naprawdę wyjątkowe. Polecam krewetki w czosnku i oliwie, pyszne krokiety i patatas bravas oraz burrate. Wystrój restauracji bardzo fajny i nietypowy. Jedzenie podane na pięknych talerzach. Miło się je w takich klimatycznych knajpach :)

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 782dominikab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (202)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 202 recenzji

Zrecenzowano 6 września 2019

Syper wystrój, bardzo miła, pomocna i ciągle usmiechnięta obsługa mimo dużego ruchu- goście czekali na zewnątrz na wolny stolik - samo to mówi wiele o restauracji. Braliśmy turbota ze szparagami - porcja ogromna i rybka przepyszna, tylko szparagów dosłownie 3, a szkoda. Kolejnym daniem było tagiattele, bardzo dobre, porcja jak dla rosłego mężczyzny. Bardzo fajnie podane dania. Zasługują na 5:)

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Asiaaak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: oldzix28, PR, VintastyOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Dziękujemy bardzo za pozytywną opinie. Satysfakcja naszy kientow jest dla nas najważniejsza. Pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Smaczne i gustowne! Kuchnia śródziemnomorska najwyższej klasy! Nie spodziewajcie się schabowego z ogórkiem. Wystrój bardzo stylowy i przytulny, ale widok (zaraz po jedzeniu) robi największe wrażenie. Jedząc sea food, patrząc na kołyszące się łódki to dopiero relaks. Obsługa przesympatyczna, na pewno tu wrócę.

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, Mark M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: oldzix28, PR, VintastyOdpowiedź udzielona 30 maja 2019
Tłumaczenie Google

Hello Mark! Thank you for opinion, we are very glad that you liked. Hope to see you again

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 9 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: oldzix28, PR, VintastyOdpowiedź udzielona 26 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 maja 2019

Termin wizyty: sierpień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: oldzix28, PR, VintastyOdpowiedź udzielona 26 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Vintasty — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Porto Cristo, Majorka
Porto Cristo, Majorka
 
Porto Cristo, Majorka
 

Byłeś(-aś) w Vintasty? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem