Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (133)
Filtruj recenzje
133 wyniki
Oceny podróżnych
57
37
21
10
8
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
57
37
21
10
8
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 133 recenzji
Zrecenzowano: 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel wiekowy, do kapitalnego remontu. Ma swoje najlepsze lata dawno za sobą. Pierwszy przydzielony pokój na parterze nie do zaakceptowania. Naszczescie przeniesiono nas do drugiego piętro wyżej, który był czystrzy i trochę mniej wyeksploatowany. Sytuację ratowały kolacje w sąsiednim hotelu o dużo wyższym standardzie.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Mate K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Hotel Mandisur niczym nie zawiódł! Przemiła obsługa - z uśmiechem na ustach starają się odpowiedzieć na każde pytanie. Pokój (apartament) przestronny, zadbany, codziennie sprzątany. Nam z balkonu trafił się widok na morze ;) Jedyny minus - czekanie na pokój po przyjeździe wcześnie rano było męczące,
ale na szczęście można było korzystać z pozostałych usług hotelu (posiłki, basen). Posiłki bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. W ciągu dnia zawsze można coś zjeść i się napić. Kolacje w hotelu Insotel - bajka! Codziennie inny, szeroki wybór dań, świeżo smażone ryby, owoce morza, mięso, duży wybór deserów i stół z daniami tematycznymi (nam trafił się wieczór z kuchnią włoską, hiszpańską, meksykańską, japońską). W Insotelowym barze znakomite show co wieczór po kolacji. Z hotelu Mandisur blisko do 2 plaż w zatoczkach (5-15 minut). Przy hotelu sklepiki otwarte od rana do wieczora. Hotelowy basen średni ale nigdy nie było tłoczno, leżaków również nie zabrakło dla gości. Hotel mały i spokojny, co ma swój urok jeśli chce się odpocząć od zgiełku. Dobra baza wypadowa by zwiedzać okoliczne miasta. Bardzo gorąco polecam i zachęcam do pobytu w Cala Mandii!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Nekotanni
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: InsotelHotelGroup, Director de Relaciones con Clientes, Mandisur ApartmentsOdpowiedź udzielona 1 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Nekotanni

First of all, we want to thank you for choosing to stay with us whilst on your recent holiday and also for sharing your invaluable feedback with us.
Thank you for having chosen again and for your loyalty. It is of a great importance to see happy guests coming back every year.

We have always taken every aspect of our establishment into consideration to create the best environment possible for our valued guests to enjoy and that fulfils their wishes as much as possible for the perfect holiday. Therefore, we appreciate both your praise and your helpful ideas with gratitude, as well as your critics and suggestions to improve our services. Be rest assured that your review will help us to provide a much better service.

Once again we thank you for letting us know how comfortable you felt in our hospitality and we hope to see you again very soon.

Our warmest Regards,

JJ E. Modica
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Robaki w pokojach. Z dzieckiem 1,5 roku dostaliśmy pokój w którym z odpływy kanalizacyjnego w łazience wychodzimy prusaki. Telefon do tui organizatora wycieczki nie przyniósł żadnej pomocy. Dwukrotnie dzwoniłem z prośba o potwierdzenie mojego zgłoszenia.

Termin pobytu: sierpień 2019
1  Dziękujemy, MariuszS1747
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: InsotelHotelGroup, Director de Relaciones con Clientes, Mandisur ApartmentsOdpowiedź udzielona 1 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear MariuszS1747,

We are very sorry to receive your dissatisfaction and we apologize for any inconvenience happened.
Your case is under investigation as we do not have any records of this case.

Please accept every apologize from us and feel free to contact us by e-mail for a better assistance. We would like to know what's happened.

We hope you had the chance to spend some nice memories as well,

We are waiting for your reply.

Best regards,

Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel stary, do kapitalnego remontu. Koszmarne pokoje, korytarze, lobby.
Jedzenie dramat. Na śniadanie codziennie to samo. „Obiady” to mrożone pizze, frytki, mrożona marchewka z groszkiem, czy makaron z sosem z puszki. Plusem pyszne, świeże owoce typu arbuz, ananas.
Kolacji brak, są w sąsiednim hotelu, ale to zupełnie inna bajka.
Hotel jest brudny, plama po worku na śmieci przy naszych drzwiach była przez 5 dni pobyty. Zagrzybiała łazienka, koszmarne łóżka i materace.
Basen spokojny, kameralny. Mało ludzi, nie było problemów z leżakami. Do okola basenu uszkodzone płytki, z reszta w samym basenie również, nasze dzieci wróciły z poranionymi stopami. Rośliny w ogrodzie zaniedbane, suche, nie przycinane.
Dla jasności, jadąc na Majorkę, miałam pełną świadomość, że standard hoteli z pewnością odbiega od tych w Egipcie czy Turcji. Zostaliśmy bardzo mocno namówieni na ten hotel przez panią z biura podróży, która stwierdziła, że „ będziemy żałować”. Nie miałam większych oczekiwać wobec tego hotelu, wiedziałam, że będzie skromnie, i bez wielkiego „wow”.
Hotel jest bardzo potencjalny, wystarczy go trochę odremontować i o niego zadbać. Wprowadzić dobra kuchnię, zadbać o roślinność. Mieliśmy trochę wrażenie, ze hotel jest przygotowany do zamknięcia.
Moje niezadowolenie wynika w dużej mierze z faktu, że zapłaciliśmy za tygodniowy pobyt prawie 11.000 (2+2).

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, martasO4688YV
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: InsotelHotelGroup, Director de Relaciones Públicas, Mandisur ApartmentsOdpowiedź udzielona 1 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear martasO4688YV

Thank you for choosing Mandisur Apartments for your summer vacation in Mallorca. We are sorry to hear that we do not fully meet your expectations, and take an example of your criticisms for future improvements. We apologize for the wifi problem and any inonvenience you had,
We hope to see you again sometime. We have new plans for you and for all the new travelers who will visit Mandisur Apartments.

Regards,

Public relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019

Ze spokojnym sumieniem mogę polecić ten hotel. Okolica spokojna, jedynie mieszkając na parterze nad pralnią mogą przeszkadzać hałasy z pralni ok. 7 rano. Obsługa bardzo miła, zawsze uśmiechnięta i pomocna, mało osób używa języka innego niż miejscowy , ale nie jest żadna przeszkoda. Zawsze się można dogadać. W recepcji mówią w kilku językach. Ręczniki zmieniane codziennie, podłogi myte codziennie, sprzątanie codziennie ( z wyjątkiem mycia tarasu). Jedzenie - śniadanie to jajka gotowane, jajecznica, omlety, jajka sadzone, boczek, kiełbaski, pancake, fasolka, 2 rodzaje sera, dwa rodzaje wędlin, ogórek, cebula, sałaty, słodkości, płatki, wszelkie napoje gorące i zimne, sosy, melony, arbuz, ananasy, pomarańcze inne owoce, tosty i jeszcze trochę. Jedynie co rzuca się w oczy to brak pomidorów (była 2 razy na 7 dni). Tak więc wybór jest. Przekąski typu kalmary panierowane, mini pizza, nuggetsy, sałatki, owoce, frytki prawie cały czas dostępne. Lunch to ryba smażona, mięso typu indyk z grilla, frytki, burger, warzywa. Zawsze coś dobrego się znajdzie. Nie jest tak jak w niektórych komentarzach, że lunch resztki z kolacji z Insotelu z dnia wcześniejszego, wszystko smażone czy grillowane na miejscu, na oczach klientów. Kolacja w Insotelu - wszystko, mięsa, ryby, owoce morza, warzywa, owoce, codziennie dodatkowo rzeczy w stylu "japan corner" - pełno rodzajów sushi, innego dnia kącik meksykański (tortille, burritos itp), innego chiński. 3-4 razy w tygodniu duże, bardzo smaczne krewetki. Olbrzymi wybór deserów codziennie.Basen - nie ma walki o leżaki, zawsze dostępne. Woda w basenie nieco chłodniejsza niż można się spodziewać, ale to według mnie akurat plus latem. Uwaga - na basen głęboki nie można zabierać dmuchańców. Caly dzień dostępne napoje bezalkoholowe (coca-cola, fanta, soki, koktaile bezalkoholowe itp i alkoholowe (sangria, piwo, drinki, martini, inne wina). Ostrożnie bo na zawartości whisky w drinkach nie oszczędzają. Nie kupowałem opcji Gold w Insotelu, podobno nie warto. Wierzę bo do naszego hotelu przychodzili na basen ludzie z Insotelu, Tam leżaki pozajmowane od rana. Na najbliższą plażę (Cala Mandia) 10 minut pieszo. Osobiście polecam bardziej Cala Romantica (ok. 20 minut pieszo) a jeszcze bardziej Cala Anguila (ok. 25 minut pieszo). Ta ostatnia jest z dnem najwolniej opadającym, bardzo daleko można wchodzić. Spośród tych plaż tylko w Cala Mandia nieco kamieni na dnie, na dwóch pozostałych tylko piasek. Do najbliższej atrakcji - jaskinie smocze - 5 minut autobusem 441 spod Insotelu, bilet autobusowy 1,95 eur. Nieważne czy za dziecko czy dorosły, nie ma sensu się produkować typu " 2 adults + 2 kids", cena ta sama. W Mandisur nie ma żadnych animacji, nie ma muzyki przy basenie. Mi to pasowało. Wieczorne animacje w Insotelu (blok A i blok B). Bardzo polecam ten hotel..

Wskazówka dotycząca pokoi: W niektórych pokojach na parterze słychać odgłosy w pralni od wczesnych godzin rannych, nie przeszkadza przy zamknietych oknach
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Marek-We
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: InsotelHotelGroup, Director de Relaciones Públicas, Mandisur ApartmentsOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

It has been a pleasure to host you at Mandisur Apartments on your recent vacation.

We are delighted to know that you had an amazing stay with us, thanks to the attentiveness from our staff, our gastronomic offer, our stunning facilities and our beaches. Thank you for reccomending us to friends and family.

On behalf of our entire team, we thank you for your comments. We hope to have the honor of welcoming you and your family again in the future.

Best regards,

Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji