Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (133)
Filtruj recenzje
133 wyniki
Oceny podróżnych
57
37
21
10
8
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
57
37
21
10
8
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
10 z 15 wśród 133 recenzji
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel stary, do kapitalnego remontu. Koszmarne pokoje, korytarze, lobby.
Jedzenie dramat. Na śniadanie codziennie to samo. „Obiady” to mrożone pizze, frytki, mrożona marchewka z groszkiem, czy makaron z sosem z puszki. Plusem pyszne, świeże owoce typu arbuz, ananas.
Kolacji brak, są w sąsiednim hotelu, ale to zupełnie inna bajka.
Hotel jest brudny, plama po worku na śmieci przy naszych drzwiach była przez 5 dni pobyty. Zagrzybiała łazienka, koszmarne łóżka i materace.
Basen spokojny, kameralny. Mało ludzi, nie było problemów z leżakami. Do okola basenu uszkodzone płytki, z reszta w samym basenie również, nasze dzieci wróciły z poranionymi stopami. Rośliny w ogrodzie zaniedbane, suche, nie przycinane.
Dla jasności, jadąc na Majorkę, miałam pełną świadomość, że standard hoteli z pewnością odbiega od tych w Egipcie czy Turcji. Zostaliśmy bardzo mocno namówieni na ten hotel przez panią z biura podróży, która stwierdziła, że „ będziemy żałować”. Nie miałam większych oczekiwać wobec tego hotelu, wiedziałam, że będzie skromnie, i bez wielkiego „wow”.
Hotel jest bardzo potencjalny, wystarczy go trochę odremontować i o niego zadbać. Wprowadzić dobra kuchnię, zadbać o roślinność. Mieliśmy trochę wrażenie, ze hotel jest przygotowany do zamknięcia.
Moje niezadowolenie wynika w dużej mierze z faktu, że zapłaciliśmy za tygodniowy pobyt prawie 11.000 (2+2).

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, martasO4688YV
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: InsotelHotelGroup, Director de Relaciones Públicas, Mandisur ApartmentsOdpowiedź udzielona 1 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear martasO4688YV

Thank you for choosing Mandisur Apartments for your summer vacation in Mallorca. We are sorry to hear that we do not fully meet your expectations, and take an example of your criticisms for future improvements. We apologize for the wifi problem and any inonvenience you had,
We hope to see you again sometime. We have new plans for you and for all the new travelers who will visit Mandisur Apartments.

Regards,

Public relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019

Ze spokojnym sumieniem mogę polecić ten hotel. Okolica spokojna, jedynie mieszkając na parterze nad pralnią mogą przeszkadzać hałasy z pralni ok. 7 rano. Obsługa bardzo miła, zawsze uśmiechnięta i pomocna, mało osób używa języka innego niż miejscowy , ale nie jest żadna przeszkoda. Zawsze się można dogadać. W recepcji mówią w kilku językach. Ręczniki zmieniane codziennie, podłogi myte codziennie, sprzątanie codziennie ( z wyjątkiem mycia tarasu). Jedzenie - śniadanie to jajka gotowane, jajecznica, omlety, jajka sadzone, boczek, kiełbaski, pancake, fasolka, 2 rodzaje sera, dwa rodzaje wędlin, ogórek, cebula, sałaty, słodkości, płatki, wszelkie napoje gorące i zimne, sosy, melony, arbuz, ananasy, pomarańcze inne owoce, tosty i jeszcze trochę. Jedynie co rzuca się w oczy to brak pomidorów (była 2 razy na 7 dni). Tak więc wybór jest. Przekąski typu kalmary panierowane, mini pizza, nuggetsy, sałatki, owoce, frytki prawie cały czas dostępne. Lunch to ryba smażona, mięso typu indyk z grilla, frytki, burger, warzywa. Zawsze coś dobrego się znajdzie. Nie jest tak jak w niektórych komentarzach, że lunch resztki z kolacji z Insotelu z dnia wcześniejszego, wszystko smażone czy grillowane na miejscu, na oczach klientów. Kolacja w Insotelu - wszystko, mięsa, ryby, owoce morza, warzywa, owoce, codziennie dodatkowo rzeczy w stylu "japan corner" - pełno rodzajów sushi, innego dnia kącik meksykański (tortille, burritos itp), innego chiński. 3-4 razy w tygodniu duże, bardzo smaczne krewetki. Olbrzymi wybór deserów codziennie.Basen - nie ma walki o leżaki, zawsze dostępne. Woda w basenie nieco chłodniejsza niż można się spodziewać, ale to według mnie akurat plus latem. Uwaga - na basen głęboki nie można zabierać dmuchańców. Caly dzień dostępne napoje bezalkoholowe (coca-cola, fanta, soki, koktaile bezalkoholowe itp i alkoholowe (sangria, piwo, drinki, martini, inne wina). Ostrożnie bo na zawartości whisky w drinkach nie oszczędzają. Nie kupowałem opcji Gold w Insotelu, podobno nie warto. Wierzę bo do naszego hotelu przychodzili na basen ludzie z Insotelu, Tam leżaki pozajmowane od rana. Na najbliższą plażę (Cala Mandia) 10 minut pieszo. Osobiście polecam bardziej Cala Romantica (ok. 20 minut pieszo) a jeszcze bardziej Cala Anguila (ok. 25 minut pieszo). Ta ostatnia jest z dnem najwolniej opadającym, bardzo daleko można wchodzić. Spośród tych plaż tylko w Cala Mandia nieco kamieni na dnie, na dwóch pozostałych tylko piasek. Do najbliższej atrakcji - jaskinie smocze - 5 minut autobusem 441 spod Insotelu, bilet autobusowy 1,95 eur. Nieważne czy za dziecko czy dorosły, nie ma sensu się produkować typu " 2 adults + 2 kids", cena ta sama. W Mandisur nie ma żadnych animacji, nie ma muzyki przy basenie. Mi to pasowało. Wieczorne animacje w Insotelu (blok A i blok B). Bardzo polecam ten hotel..

Wskazówka dotycząca pokoi: W niektórych pokojach na parterze słychać odgłosy w pralni od wczesnych godzin rannych, nie przeszkadza przy zamknietych oknach
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Marek-We
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: InsotelHotelGroup, Director de Relaciones Públicas, Mandisur ApartmentsOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

It has been a pleasure to host you at Mandisur Apartments on your recent vacation.

We are delighted to know that you had an amazing stay with us, thanks to the attentiveness from our staff, our gastronomic offer, our stunning facilities and our beaches. Thank you for reccomending us to friends and family.

On behalf of our entire team, we thank you for your comments. We hope to have the honor of welcoming you and your family again in the future.

Best regards,

Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 lipca 2019

Pobyt bardzo udany okolica cicha spokojna.Hotel czysty pokoje sprzątane obsługa bardzo miła .Basen czysty wystarczajaca ilosc leżaków bez potrzeby rezerwacji. Jedzenie smaczne świeże, dużo owoców każdy znajdzie coś dla siebie.Natomiast kolacje w sąsiednim hotelu to raj dla żoładka wszystko świeże smaczne . Na terenie hotelu znajduje się mały plac zabaw dla dzieci zadbany z zamykaną furtką.Idealne miejsce na odpoczynek. Polecam.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, monika510
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: InsotelHotelGroup, Director de Relaciones con Clientes, Mandisur ApartmentsOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear monika510

It has been a pleasure to host you at Mandisur Apartments on your recent vacation.

We are delighted to know that you had an amazing stay with us, thanks to the attentiveness from our staff, our gastronomic offer, our stunning facilities and our beaches. Thank you for reccomending us to friends and family.

On behalf of our entire team, we thank you for your comments. We hope to have the honor of welcoming you and your family again in the future.

Best regards,

Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 lipca 2019

Obsługa bardzo miła i pomocna. Jedzenie świeże, robione przy nas (czytałam w recenzji innej, że jajecznica z proszku, co absolutnie nie jest prawdą- kucharz ma palety jajek i robi przy gościach dania). Na śniadania duży wybór pieczyw, płatków śniadaniowych, dżemów, czekolady, francuzów, jedzenia na ciepło typu naleśniki, jajka w róznej postaci, boczek, sery, wędliny, warzywa i owoce oraz bardzo duży wybór mlek (zwykłe, migdałowe, sojowe, waniliowe, truskawkowe,czekoladowe i wiele wile innych) Od śniadania, czyli od godziny 8, aż do godziny 18:30 w hotelu zawsze można coś zjeść, a od 18:30 są kolacje w hotelu obok, jest tam przeogromny wybór dań. Drinki i piwo w hotelu są bardzo dobre, nie są rozcieńczane, a na alkoholach przy robieniu drinków nie oszczędza się (jest bardzo miły barman- Carlos, który potrafi troszkę po polsku). Doba hotelowa rozpoczyna się o godzinie 14, jednak dużo osób dostało pokój od razu po przyjeździe lub znacznie wcześniej. Pokoje są sprzątane codziennie (zmiana pościeli, wycieranie, zmiana ręczników, ścielenie łóżka, dokładanie papieru toaletowego i środków higieny). Są 3 baseny, bardzo czyste, ratownik w godzinach od 10 do 18/19 (jednak wcześniej lub później spokojnie można korzystać z basenów). Ze względów bezpieczeństwa kół, piłek, czy materacy można używać tylko w brodziku (jeden o głębokości 30cm, a drugi 70cm, który jest bardzo duży), ale to też zależy od ratowników- niektórzy przymykają oko. Od razu po przyjeździe dostajemy opaski z all inclusive (lub inna opcją wyżywienia) i możemy korzystać aż do samego odjazdu. Hotel jest mały, lecz nie brakuje leżaków, czy miejsca w basenie, jest mały plac zabaw przy hotelu oraz ping pong (za darmo, bez kaucji, a za dodatkową opłatą 2 euro bilard). Można wykupić formułę all inclusive gold w cenie 20 euro za dorosłego i 10 euro za dziecko za dzień. Blisko hotelu są 3 plaże (my mieliśmy widok z pokoju na plaże cala mandia, która jest najbliżej naszego hotelu, oraz hotelu, gdzie jedliśmy kolacje). Po kolacji możemy przebywać w 2 hotelu i korzystać z 1 z barów oraz atrakcji (animacje dla dzieci i dorosłych- my trafiliśmy na pokaz akrobacji, występ grupy muzycznej, ale wiem, że są również inne).W pokojach są klimatyzacje indywidualnie sterowane oraz aneks kuchenny. Internet w hotelu bardzo dobrze działa. Cicha i spokojna okolica, jednak blisko hotelu (jakieś 50-150 metrów) znajdziemy supermarket "Spar", oraz kilka budek z turystycznymi akcesoriami i pamiątkami. W hotelu nie ma problemy, by nalać sobie napoju do butelki, lub by wziąć go w kubeczku wraz z czymś do jedzenia do pokoju. Bardzo polecam hotel.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Monika9348
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: InsotelHotelGroup, Director de Relaciones Públicas, Mandisur ApartmentsOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Monika9348

Thank you for taking the time to express your opinion on this portal. We are delighted to read that overall you had a great time at Mandisur Apartments.

It would be great for us seeing you coming back one day for another Insotel experience.

Best Regards,

Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 lipca 2019

Pisząc w tytule recenzji komu poleciłabym ten hotel nie miałam na myśli tego, że hotel jest jakis" tragiczny" raczej chodziło mi o to że nie jest to miejsce dla osób które spędzają czas przy basenie korzystając z uroków hotelu. Jest to miejsce o bardzo "surowym" obliczu z raczej zimną wodą-w głebokim basenie (2,30-2,50m) dla dorosłych i nieco cieplejszą wodą dla dzieci w w dwóch dość dużych brodzikach 0,70cm i 1,30 cm Z początku basenem dla dorosłych byłam rozczarowana bo niewielki i chłodny.Potem okazało się że zarówno chłodna woda i głębokość to wielka zaleta, bo Mamy nie pozwalały chlapać się tam dzieciom (obsługa konsekwentnie nie pozwalała na materace,piłki itp. w wodzie, czasami na osobiste niewielkie kółko przymykała oko),Chłód wody powodował ze nigdy nie było w nim tłoku temp. porównywalna do naszego Bałtyku w maju, czerwcu ok 17-19 stopni.Jak miałeś ochotę można było swobodnie popływać.bo nigdy nie było tam tłoku Bywało ze czasami byłam przez 40 min tam sama.Jestem z Gdyni i mieszkam w odległości 800m od plaży nad Bałtykiem . Jestem przyzwyczajona do takiej temp. nawet wolę taką temperaturę ,lepiej i zdrowiej dla krążenia . Rodakom , którzy mieli problem z zanurzeniem w chodnej wodzie podpowiem jak to bezboleśnie zrobić.Kochani przed wejściem do basenu będąc rozgrzanym należy wziąć prysznic. Szok termiczny jest mniejszy a poza tym woda będzie czyściejsza. Z przerażeniem patrzyłam jak ludzie ze Śląska wysmarowani olejkami do opalania, spoceni, pakowali się prosto do basenu- Fuj.Basen nie służy do mycia. Dorosłym, którzy preferują cieplejszą wodę pozostawał głębszy całkiem spory brodzik,w którym można się było moczyć, nie przszkadzając tym, którzy chcieli popływać bez obijania się o innych. Przy basenie wystarczająca ilość leżaków, zajmowanie leżaków ręcznikami na cały dzień nie było praktykowane W hotelu przeważnie Polacy, kilka angielskich rodzin z dziecmi- raczej spokojne, kilku Niemców, innych nacji nie zauważyłam.Czytając recenzje zauważyłam, że hotel był polecany głównie dla rodzin z dziećmi. Nie zgadzam się z tym.Na terenie hotelu nie ma żadnych zajęć dla dzieci Jest tam tylko niewielki raczej zaniedbany plac zabaw.Nie ma też żadnych animacji przy basenie dla dorosłych, ale dla mnie to akurat zaleta, męczy mnie zaganianie na siłę do zabawy.Jedyne co przemawia za poleceniem hotelu dla rodzin z dziećmi jest duży przestrzenny apartament z osobną sypialnią, małym aneksem kuchennym wyposażonym raczej skromnie. Jeżeli ktoś lubi sparzyć sobie w pokoju kawę polecam brać .ze sobą mały dzbanek elektr, Aneks wyposażony jest w płytę elektr nie zawsze w pełni sprawną.Na zagotowanie wody długo się czeka.Same apartamenty są spore przestronne z małym tarasem z meblami plastikowymi.Temperatura na Majorce w drugiej połowie czerwca przyjemna ok 25 do 28 stopni powietrze Temperatura w morzu ok 24-23 stopnie Nie trzeba brać ciepłych rzeczy. Majorka słynie z Klubów oferujących dobrą zabawę. W czerwcu jest już sporo turystów ale jeszcze jest spokojnie i nie ma tłumów.W miejscu w którym jest hotel nie ma żadnego wiekszego centrum kilka sklepów i restauracji i tyle. Do większego miasteczka Porto Christo ok. 2,5 km można dojechać miejskim autobusem W miasteczku kilka fajnych butików z miejscowymi towarami i chińszczyzna- jak wszędzie. W moim odczuciu miasteczko trochę zaniedbane i przereklamowane. Największą zaletą hotelu jest położenie .W niewielkiej odległości trzy plaże . Najbliższa Cala Mandia najmniej ciekawa, raczej wietrzna, duże kamienie w wodzie,konieczne buty do wody. Idąc od Cala Mandia kawałeczek dalej promenadą ok 5 min szybkim krokiem dochodzimy do Cala Anguila mała zatoczkowa ,osłonięta od wiatru kameralna plaża z miałkim piaskiem w wodzie.Ta plaża wydawała mi się najfajniejsza. Od brzegu płytko, spory kawałek tej płycizny, więc przyjazna dla dzieci. Stopniowo robi się głęboko aż do sporej głębi. Nie ma tam warunków do nurkowania - mało ryb bo plaża piaszczysta ale można sie pochlapaać i popływać.Ostatnia plaża trzecia: Cala Estany zwana Romantica też stosunkowo niedaleko 1,5km. Schodami można przejście do plaży znacznie skrócić.Plaża spora, raczej piaszczysta bywało, że trochę na niej wiało- spore fale ale ogólnie niezła- najbardziej oddalona od hotelu. Hotel jak pisałam wcześniej mały, kameralny bez tłumów codziennie sprzątany niezbyt dokładnie, ale ścielone łóżka, uzupełniane żele do kąpieli, mydła, papier toaletowy.Wyżywienie więcej niż skromne. Sniadanie 1 rodz, wędliny dwa rodzaje sera lub odwrotnie jajka na twardo, jajecznica z proszku, sadzone, omlet sałata, czasami pomidory, ogórki świeze.dwa rodzaje płatków, coś słodkiego, bekon smażony.Niedobre przesłodzone soki. Jedynie jabłkowy był do przyjęcia. Pyszna kawa i bardzo dobre pieczywo, chociaż chleb nie zawsze był pierwszej świeżości.Obiady bardzo, i jeszcze raz bardzo, delikatnie mówiąc skromne wręcz ubogie 1 rodzaj mięsa , 1 rodzaj ryby , suchy ryż , frytki, pomidor, sałata arbuz lub melon, jogurt jakaś kiełbaska i to wszystko. Czasami miałam wrażenie że to resztki z pańskiego stołu, ponieważ na kolacje chodziło się do hotelu ok 100 m dalej.Tam jedzenia było bardzo dużo i rożnorodnego , ale też trzeba było starannie wybierać potrawy bo chociaż jedzenia było w dużej obfitości to nie wszystko było dobrej jakości Niektóre potrawy były na bazie połproduktów.Myślę że stąd dostarczano na drugi dzien do naszego hotelu chleb bo nie był całkiem świeży, bułki były świeżutkie.Dla mnie osobiście chodzenie na kolacje było uciążliwe Tamten hotel był ogromny w restauracji wielki tłok, mnóstwo ludzi bardzo dużo dzieci,same się obsługiwały robiąc straszny bałagan na talerzach.Trzeba jednak przyznać ,że mimo że chodziliśmy na kolacje póżno nigdy niczego nie brakowało i sprzątano talerze dopiero po ustalonej godzinie zakończenia posiłku - nigdy wcześniej. Nie zmienia to faktu -straszny ".kołchoz". A teraz najważniejsze pytanie : czy polecam ten hotel?? Tak!! ale nie wszystkim Hotel jest dla osób ktore nie spędzają czasu przy hotelu tylko raczej na plaży lub na wycieczkach.Kolo hotelu jest mała wypożyczalnia samochodów z nowymi dobrymi autami, nie stosuje się tam praktyk blokowania środków na karcie, oraz pełne ubezpieczenie jest w cenie, więc można sporo zaoszczędzić choćby przy przewalutowaniu, znajduje się ona po prawej stronie najbliższego Marketu Spar Są też inne wypożyczalnie, ale nie znam ich oferty. Przy hotelu zawsze można znależć mniej lub bardziej oddalone miejsce do parkowania.Nie polecam tego hotelu rodzinom z dziećmi- za mało atrakcji dla pociech.Dużą wadą w hotelu w moim odczuciu były godziny otwarcia basenu 10,00-19,00- masakra Rano nie można było przed śniadaniem popływać bo sprzątali. Wieczorem np. po powrocie z jakieś wycieczki też nie, bo barman zaraz wyganiał z wody Muszę przyznać ,że nie zawsze przestrzegałam tego zakazu pływając w miejscu niewidocznym dla barmana wzdłuż metalowego płotka oddzielającego basen od brodzika Bardzo cichutko.Zaletą hotelu był długo otwarty bar do 24,00 Wprawdzie goście Mandisura po kolacji mogli korzystać z infrastruktury tego dużego hotelu, w którym jedli kolację, również z barów ale dla mnie było tam zbyt gwarno. Na miejscu można dokupić pakiet dodatkowy za 20 Euro dziennie na osobę i wtedy można korzystać z sąsiedniego hotelu również barów i basenów (nie wszystkich) przez cały dzien, ale moim zdaniem to nieopłacalne. Po pierwsze dlatego, że pakiet trzeba wykupić na cały pobyt a nie np. na dwa dni, a poza tym pakiet muszą wykupić wszystkie osoby zakwaterowane w danym pokoju.Nie widziałam, ale przypuszczam ze w tamtych basenach biorąc pod uwagę ilość gości hotelowych i ich rozmiary, musi być straszny tłok , może woda tylko jest cieplejsza -więc ta oferta to ściema. Dodatkową zaletą naszego hotelu było również to że można było zrobić sobię kanapkę i nabrać do butelki jakiegoś napoju.Dla gości w obcji allinclusive rezygnujących z obiadu np. w przypadku wycieczki powinny być lunch boxy to jest w ofercie ale Hotel nie miał takiej obcji, więc pozwalano na wynoszenie kanapek i napojów z czego turyści skwapliwie korzystali. Można też było bez problemu przenosić napoje do pokojów .Zapomniałam pisząc o wyżywieniu napisać ze w hotelu niemal cały dzien od 10 do 18.00 były dostępne ciepłe przekąski (Fast foody ) Co prawda codziennie to samo ale dalo się zjeść. Nie wiem czy chciałabym wrócić do tego hotelu, ale biorąc po uwagę cenę 1800 zł osoba, oraz bliskość urokliwych co najmniej dwóch plaż, bazę wypadową do zwiedzania wyspy, oraz tanie wypożyczenie super auta- Renault Clio bardzo dobrze wyposażonego, również w nawigację- myślę, że to bardzo ciekawa budżetowa oferta na wypoczynek, przynajmniej warta rozważenia. To, że hotel jest mały też ma swoje zalety wszędzie blisko do restauracji , na basen, do toalet, do recepcji.do baru. Nie trzeba odbywać ciągłych wycieczek. Wszystko w zasięgu ręki.A teraz każdy musi sam sobie odpowiedzieć co jest dla niego najważniejsze.Pozdrawiam

Wskazówka dotycząca pokoi: jezeli ktoś lubi spędzć czas na basenie najlepiej wybrać pokoje 2305 do 2310 dojście 10 sekund!!! bocznym wejsciem
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, marzena z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: InsotelHotelGroup, Director de Relaciones Públicas, Mandisur ApartmentsOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for having stayed at Mandisur Apartments for your sumemr holidays in Mallorca.

We would like to thank you for pointing out your impressions and your suggestions. We will use your words as method to improve our services. Please keep yourself updated with our website, new changes are coming this winter and we can not wait to tell you the news of our Mandisur Apartments.

We hope you had nice moments during your stay.

Best Regards

Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji