Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Peguera
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (789)
Filtruj recenzje
789 wyniki
Oceny podróżnych
104
267
204
121
93
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
104
267
204
121
93
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 789 recenzji
Zrecenzowano: 11 września 2019

Witam, hotel robi wrażenie, mnóstwo rozmaitych atrakcji, kilka basenów, jedzenie przepyszne, codziennie coś innego za to duży plus. Drinki bardzo smaczne, pokoje czyste, codziennie sprzątane, nie spotkaliśmy się z żadnymi nieprzyjemnościami ze strony obsługi. Wszyscy bardzo mili i pomocni. Animatorzy to mistrzostwo świata (P.S jak będziecie szukać animatorki to się zgłaszam na ochotnika-świetny zespół). Cudowna atmosfera, będziemy wspominać bardzo pozytywnie.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, GosiaCzapla
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: beverlyplaya, Director de Relaciones con Clientes, Beverly Playa HotelOdpowiedź udzielona 12 września 2019

Drogi Gosia Czapala,

bardzo dziękuję za wybranie Hotel Beverly Playa do niedawnego pobytu na Majorce. Jesteśmy bardzo zadowoleni, aby wiedzieć, że mieliśmy przyjemny pobyt u nas oraz gładkości cieszył się jedzenie, napoje, lokalizacja i udogodnienia w hotelu.

Serdecznie dziękujemy za uwagi na temat naszych pracowników. Zgłoszenie jak twoje jest koniecznością dla nas, aby zachować dążenie do perfekcji.

Pewni, że minęło wiadomość do zespołu jako komentarze służyć jako wielką motywację do nas wszystkich i aby nasza ciężka praca i poświęcenie bardziej satysfakcjonujące. Czekamy na przyjęcie z powrotem do dalszego odkrywania naszej pięknej wyspie, a może nawet stanowić część naszego zespołu animacji ;).

Pozdrawiam,
Lucy Fraser
Management and Costumer Service

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Pokoje super czyste.Familienzimmer z widokiem na morze z balkonu ale brak czajnika.Jedzenie pyszne różnorodne.Każdy mógł znaleźć coś dla siebie.Barmani uprzejmi.Animatorzy zabawni.Pozdrawiamy Polke Jagode.Baseny fajne ciepła woda. Recepcja nieuprzejma starali sie być sztucznie mili.Okolica cudowna.Morze za płotem cieplutkie.Taksówkarze mili.Sklepików mnóstwo na wyciągniecie ręki.Urlop udany.Dzieciom też sie podobało.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, AgnesHabiak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: beverlyplaya, Director de Relaciones con Clientes, Beverly Playa HotelOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Droga Agnes,

bardzo dziękuję za podzielenie się swoimi fantastycznymi opiniami na Tripadvisor i za bycie naszym gościem w hotelu Beverly Playa.
Cieszę się, że Twój pobyt był powyżej oczekiwań i doceniasz czystość pokoju, lokalizację i wyposażenie hotelu, a także życzliwość naszego zespołu. Rzeczywiście, nasza piękna lokalizacja jest bardzo ceniona przez naszych gości, ponieważ mogą oni w pełni cieszyć się śródziemnomorskimi wakacjami.
Twoje miłe słowa o naszych współpracownikach są dla nas bardzo cenne i zapewniamy, że zostali poinformowani o pozytywnych opiniach.

Przykro mi jednak, że nasz personel recepcji nie zapewniał doskonałej obsługi, którą staramy się zapewnić wszystkim naszym gościom. Z pewnością poradzimy sobie z tym błędem i wzmocnimy szkolenie i odpowiednie procedury

Jeszcze raz dziękuję za wyrozumiałość i mamy nadzieję, że z przyjemnością powitamy Cię wkrótce,
Pozdrawiam z Majorki,

Lucy Fraser - Managment and Costumer Service

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Super wakacje hotel starszych ale czysty blisko morza obsługa klienta dobra miła i pomocna jedzenie urozmaicone. Blisko głównego deptaku, przystanku autobusowego. Cena adekwatna do standardu hotelu. POLECAM

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 830lidias
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: beverlyplaya, Director de Relaciones con Clientes, Beverly Playa HotelOdpowiedź udzielona 24 lipca 2019


Droga Lidio S,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na przegląd swojego pobytu w hotelu Beverly Playa na Tripadvisor. Wspaniale jest słyszeć, że byłeś zadowolony z pobytu i chcielibyśmy bardzo podziękować za Twoją opinię.

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi uwagami. Mamy nadzieję, że w przyszłości powitamy Państwa w hotelu,

Z poważaniem

Lucy
Zarządzanie i obsługa klienta

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 czerwca 2019

Hotel ma bardzo dobrą lokalizację, blisko do plaży i centrum miejscowości. Plaża ładna a może ciepłe już nawet w czerwcu. Dla nas jedzenie było bardzo dobre. Dużo owoców morza i ryb. W zasadzie nie było kolejek w restauracji i barach. Zakupy na głównej ulicy na wyciągnięcie ręki. Co do minusów to trochę mały pokój, zwłaszcza dla 3 osób oraz zbyt mała ilość leżaków w stosunku do gości, co skutkowało ciągłymi walkami o leżaki, nie tylko pomiędzy turystami, ale też pomiędzy gośćmi hotelu a obsługą. Generalnie pobyt z uwagi na położenie hotelu i jedzenie był bardzo udany.

Wskazówka dotycząca pokoi: Najlepiej wybierać pokoje w części hotelu po remoncie.
Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, alegram2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: beverlyplaya, Director de Relaciones con Clientes, Beverly Playa HotelOdpowiedź udzielona 24 lipca 2019

Drogi Alegram2017,

Dziękuję bardzo za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi doświadczeniami dzięki Tripadvisor. Z przyjemnością czytam, że tak bardzo podobał ci się pobyt u nas, w szczególności komentarze dotyczące zespołu culinariańskiego, który stara się, aby każdy gość czuł się zadowolony. Podzielę się z nimi twoimi opiniami, ponieważ będą szczęśliwi słysząc, że ich usługi zostały tak dobrze przyjęte.
Zapewniamy, że Twój cenny wkład zostanie udostępniony wewnętrznie naszemu zespołowi, aby nasi goście mogli cieszyć się najlepszymi wakacjami.

Mamy nadzieję, że wkrótce będziemy mogli ponownie Cię powitać!

Z poważaniem,
Lucy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 października 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel ma swietna lokalizacje, kilka kroków do morza, bulwaru gdzie do późnych godzin wieczornych otwarte są restauracje, sklepy, puby, takeaway-każdy znajdzie coś dla siebie. Blisko przystanek, z którego można się wybrać do Palma de Mallorca (€3.60) czy Santa Poncha (€1.50). W hotelu nie można nudzić - tenis, mini golf, gimnastyka w basenie, potańcówki, bardzo duża oferta dodatkowych przyjemności. Obsługa pomocna i przyjazna. Ze sprzątania nie korzystałam, tylko wymieniałam ręczniki codziennie. Jedzenie - każdy powinien znalezc coś dla siebie, zawsze coś z mięsa i z ryby, różne sałatki, duży wybór na śniadanie - od jajecznicy do miodu... Jeżeli nie wykupisz all inclusive za napoje do obiadu trzeba płacić (€2 za szklankę soku). Do śniadania kawa, sok , mleko itp bez dodatkowych opłat. W sezonie animatorzy nie pozwolą Ci się nudzić. Nam się podobało i z czystym sumieniem polecamy.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Michalina S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji