Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (947)
Filtruj recenzje
948 wyniki
Oceny podróżnych
403
365
124
38
18
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
403
365
124
38
18
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 948 recenzji
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

To był nasz drugi pobyt na Majorce. Zeszły rok to głównie kąpiele i trochę zwiedzania. W tym roku proporcje odwrócone.
Hotel. Czysty, po remoncie, obsługa miła, w recepcji pracuje przemiła Polka. Zepsuta klimatyzacja naprawiona w 2 godziny od zgłoszenia, basen mały ale czyściutki oblegany głównie przez dzieciaki, leżaki zajmowane z rana ok. 6-7 głównie przez Anglików, potem sporo wolnych (Anglicy to najgłośniej zachowująca się nacja w hotelu). Sporo schodów - dla osób mających problemy z poruszaniem się będzie to problem, restauracja w oddzielnym budynku.
Pokój. Czyściutki, przyjemnie się w nim przebywało, zgodny z opisem i zdjęciami.
Wyżywienie. Bardzo dobre, różnorodne, drinki ok, obsługa super, sporo owoców i warzyw do obiadu i kolacji.
Animacji nie ocenię bo nie uczestniczyliśmy (nie moje klimaty - komicy, papugi, akrobaci, głównie dla dzieciaków).
Okolica. Hotel położony na klifie, okolica sprzyja porannym i wieczornym spacerom. Plaża Cala Domingos bliziutko (piasek żwirkowaty), w wodzie niestety kamienie i głazy ale po ok 10m piasek i cudownie ciepła, czyściutka woda, polecam także plaże Cala Pi i Cala Llombards.
W hotelu można wypożyczyć samochód a nawet trzeba (ROIG, 4 dni za Peugeota 108 z otwieranym dachem, full ubezpieczenie 168 euro). Sporo do zwiedzania - Palma (obowiązkowo akwarium), Valldemossa, Soller, Alcudia, Arta, Cap de Formentor, itd.

Wskazówka dotycząca pokoi: Nalezy wybierac pokoje tylko z widokiem na morze
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, tomaszn1977
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HSM_Customer_Service, Director de Relaciones con Clientes, HSM Calas ParkOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Tomas,

Thank you for sharing your time and your experience with us. We feel very proud to have offered you an unforgettable stay in our hotel. Our main goals are your happiness and satisfaction during your holidays.

We are very happy to hear that the service and the attention received have been of your liking.

We would love to welcome you again in our hotel or in one of the hotels within our Hotels Saint Michel chain in Mallorca!

Best regards,
HSM Customer Service

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Polecam ten hotel. Byłem w nim na przełomie lipca i sierpnia 2019 z żoną i dwójką dzieci (3 i 7 lat). Jestem zachwycony, bo było wszystko co powinno i co było dla mnie ważne. Sam hotel czysty, nowoczesny, śródziemnomorski, słoneczny. Pokoje śliczne, przestronne i widne. Duży balkon ze stolikiem i krzesełkami. Nowoczesna czysta łazienka, wygodne łóżka. Ręczniki zmieniane codziennie. Pokój sprzątany regularnie. Jedzenia dużo. Pyszne posiłki, mięso, ryby, owoce morza, ciasta, pieczywo. Dla każdego się coś znajdzie dobrego. Drinki w barach łatwo dostępne, dobre i mocne (może nie jakieś wyszukane ale można odpocząć w ich towarzystwie). Animacje dla dzieci i dorosłych bardzo ciekawe. Baseny fajne i dla dzieci i dorosłych. Na recepcji Pani Kasia (Polka), która jest bardzo miła i pomocna. Widoki zapierające dech w piersiach. Woda w morzu ciepła, turkusowa. Do plaży dojście nadmorską promenadą. Plaże zatokowe, małe, piaszczyste. Leżaki zawsze dostępne na plaży. Przy basenach mało wolnych leżaków (szybko są zajmowane przez turystów) ale można coś znaleźć. Okolica spokojna, kilka ulic z hotelami. Można odpocząć w ładnej scenerii. Jak dla mnie super hotel. Co ważne mały, raczej kameralny niż moloch. Polecam na super wakacje.

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, MariuszS_79
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HSM_Customer_Service, Director de Relaciones con Clientes, HSM Calas ParkOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Marius,

Thank you for sharing your time and your experience with us. We feel very proud to have offered you an unforgettable stay in our hotel. Our main goals are your happiness and satisfaction during your holidays.

We are very happy to hear that the service and the attention received have been of your liking.

We would love to welcome you again in our hotel or in one of the hotels within our Hotels Saint Michel chain in Mallorca!

Best regards,
HSM Customer Service.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Byłyśmy z przyjaciółką w tym hotelu na 5 dni za pośrednictwem biura podróży tui. Hotel naprawdę w porządku. W całości odnowiony, obłędny zapach unoszący się w lobby. Super weekend.
W dniu wylotu - wylot miałyśmy o 21 a doba hotelowa kończy się o 12- mogłyśmy po oddaniu kluczy w dalszym ciągu korzystać z pakietu all inclusive, tj. Basenu, drinków, posiłków etc do momentu opuszczenia hotelu
Ponadto po plażowaniu mogłyśmy skorzystać z shower room-u by przed wylotem się wykąpać. Mogłyśmy też użyć do tego ręczników z pokoju.
Super service. Polecam. Jedzenie ok, dużo rodzin z dziećmi co może nie każdemu pasować. Naszym celem wyjazdu był odpoczynek relaks i opalanie oraz dobry czas w przyjemnym miejscu. Ogólnie bardzo ok!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, ByAnnn
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HSM_Customer_Service, Director de Relaciones con Clientes, HSM Calas ParkOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear ByAnnn,

Thank you for your fantastic review. We are happy to know that you have enjoyed of a wonderful stay. Let us express our gratitude for your nice comments related to our hotel.

We hope your journey back home was a safe and pleasant one and you will return to our hotel again in the future.

Best regards,
HSM Customer Service.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 czerwca 2019

Hotel wygląda lepiej niż na zdjęciach,widać że przeszedł generalny remont.Jest czysto i przyjemnie.Pokoje są przestronne,każdy ma taras.Bardzo blisko na plażę,spacerkiem promenadą wzdłuż morza.Jedzenie pyszne i dużo,każdy wybierze coś dla siebie,dużo deserów.Pomocna jest pani która pracuje w recepcji,jest polką.Pokoje sprzątane codziennie,ręczniki wymieniane codziennie.Sumując polecam ten hotel dla wszystkich nawet dla rodzin z dziećmi,jest dużo atrakcji.POLECAM

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Marek F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HSM_Customer_Service, Director de Relaciones con Clientes, HSM Calas ParkOdpowiedź udzielona 1 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Marek F,

Thanks for giving us a perfect rating and for recommending our hotel to other travellers. We are sure that all staff enjoyed with your visit.

We are delighted that you liked the entire hotel. We will congratulate all the staff, they will be very happy.

We will be very pleased to welcome you back again!

Best wishes from Mallorca,
HSM Customer Service.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 czerwca 2019

Wraz z 7mio osobowa rodzina spedzilismy wspaniale 2 tyg w Calas Park. Wszyscy jestesmy bardzo zadowoleni z naszego pobytu na Majorce. Cudowny hotel polozony w przepieknej i spokojnej okolicy,idealny dla rodzin z dziecmi. Ladne, przestronne i czyste apartamenty. Wysmienite jedzenie serwowane praktycznie caly dzien. Zyczliwa i zawsze usmiechnieta obsluga: kelnerzy, kucharze, barmani oraz panie sprzatajace. Wspaniali animatorzy: Nadya, Carmen, Jeff oraz Roman zabawiali nasze pociechy przez wiekszosc dnia. Wieczorami mini disco dla dzieci. Rozrywki nie brakowalo rowniez dla starszych. Mila i przyjazna atmosfera. Bardzo serdecznie polecamy ten hotel, ktory zasluguje na milion gwiazdek.
Wracamy do Calas Park w przyszlym roku! Postanowione!
Weronika, Slawek i Antos,
Agnieszka i Piotrus
Krysia I Zbysiu

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Weronika V
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HSM_Customer_Service, Director de Relaciones con Clientes, HSM Calas ParkOdpowiedź udzielona 25 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Weronika,

Thank you very much for your wonderful description of your holidays. We are very happy to know that you had a great stay with us, it is our main satisfaction.

We are delighted that you liked the location, our animation team and the entire hotel. We will congratulate all the staff, they will be very happy.

Thank you very much to recommend our hotel, we will we be very pleased to welcome you back in your next visit to Mallorca.

All the best for you and your family!
HSM Customer Service

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji