Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 003)
Filtruj recenzje
1 004 wyniki
Oceny podróżnych
293
369
214
84
44
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
293
369
214
84
44
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 1 004 recenzji
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Pobyt w hotelu oceniam negatywnie. Obsługa domyślna w języku francuskim, animacje na bardzo słabym poziomie tylko w języku francuskim. Po animacjach 90% muzyki to francuskie przeboje i krzyki ze sceny, które po pewnym czasie zaczynają męczyć. Akcent dla polskich gości to krzyki ze sceny "dawaj dawaj" a przecież to rosyjskie. Stoliki i krzesła porozrzucane, druciane późny prl. Ogólnie żadnego ładu. Alkohole wieczorem serwowane w plastikowych kubkach.

Zaskoczyła mnie rozrywka basenowa. Jeden z animatorów chodził z ukrwioną kukłą głowy i wkładał przed twarz opalającym się na leżakach :) Innym razem policjant gonił złodzieja między leżakami i finalnie w ciuchach oboje kończą w basenie. Zresztą wskakiwanie w przebraniach do basenu to norma wśród animatorów każdego dnia. Całokształt hotelu podkreśla tzw. incydent kałowy który miał miejsce i zamknięcie basenów.

Jedzenie na bardzo słabym poziomie. Pierwszy raz widziałem, aby ma śniadanie były podawane frytki. Poza tym nie ma nawet zwykłej szynki tylko mortadela w 3 wersjach. Na obiad 2 identyczne stanowiska - 8 pater z czego ziemniak w 2-3 wersjach, groszek, fasola, precle, mięso. No ciężko być najedzonym. Restauracja bardzo mała, o godzinie 20 brak miejsc, trzeba chodzić i szukać między stolikami albo przyjść później. Jak ktoś pisze o urozmaiconym jedzeniu to chyba nie ma porównania.

Pomijam temat plaży, okolicy, pokojów bo tutaj do niczego przyczepić się nie można.

Jak dla mnie najgorszy hotel w jakim byłem, najgorsze jedzenie i ten francuski klimat.

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Szymonnn12
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GlobalesSamoa, Globales Quality Manager, Globales SamoaOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Szymon
Thank you very much for writing a comment on TripAdvisor describing the experience obtained during your stay in our hotel.
We sincerely value our customers opinions because they always help us to improve our service for future customers.
We apologize if you felt some things were not up to the usual high standard we provide.

We have shows from our Animation Team that always are announced in Spanish, English, French, Italian and few words in Polish,and during the week 2 external and International Shows.

Our restaurant has 3 warm buffets, 2 salads and cold buffets and one dessert buffet. Also we have a Italian Cook with fresh pasta and a Show Cooking. Also we have a Snack Restaurant.

The nationality of the clients depend of the reservations.

Thank you once again.
Kind regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019

Hotel czysty, duży pokój z indywidualnie sterowaną klimatyzacją, balkonem. Pokoje sprzątane codziennie. Panie z recepcji bardzo miłe i pomocne (jak i cała obsługa hotelu). Blisko do plaży jednakże polecam przejść na tą obok gdzie jest bardziej piaszczyste dno morza oraz mniej ludzi. Na terenie hotelu całkiem duży basen wraz z sporą ilością leżaków. Jedzenie różnorodne, jeżeli chodzi o lunche i obiady. Duży wybór ryb, makaronów. Śniadania dosyć monotonne.
Na terenie całego hotelu jest DARMOWE WIFI, do 5mb/s. Wystarczy zalogować się po podłączeniu do sieci. Jeżeli ktoś potrzebuje więcej wystarczy wykupić pakiet.
Animacje wydają się być ciekawe, różnorodne, ale niestety niezrozumiałe z powodu tego że prowadzone są w tylko w języku francuskim. Tylko niektóre części były tłumaczone na język angielski.
W hotelowym barze duży wybór napojów alkoholowych (wliczonych w all inclusive) a w niedrogich cenach również lepsze drinki.
Snackbar w różnych godzinach oferuje ciekawe przekąski. Polecam pizze :)

Jak dla mnie hotel jak najbardziej zasługuje na swoje 3 gwiazdki, ale nie na więcej.

Jeżeli chodzi o wycieczki zorganizowane przez biuro podróży, to:

Nie polecam jednak korzystania z wycieczek oferowanych przez TUI, ceny z kosmosu a zobaczyć na nich raczej nie ma co - przynajmniej według tego co można wyczytać w ich przewodniku. Lepszym wyborem jest skorzystanie z jednej z kilku wypożyczalni samochodów i samemu zobaczyć najciekawsze zakątki wyspy.
Polecam wypożyczalnie JGAutomoto, koło marketu 2000. Żadnych kaucji, full ubezpieczenie a ceny przyzwoite. Ceny paliwa bardzo podobne jak w Polsce.
Do stolicy jednak lepiej pojechać autobusem miejskim (rozkłady w recepcji), bo z zaparkowaniem może być tam ciężko. Warto też udać się do Portocristo do jaskiń - kupujcie bilety poprzez stronę z wyprzedzeniem bo miejsca szybko się kończą.

Transfery z lotniska do hotelu jak i z hotelu na lotnisko przebiegają sprawnie, bez żadnych problemów.

Hotel warty polecenia, bo jest przyzwoity w porównaniu do innych ofert w podobnych cenach i standardach (3*). Jeżeli ktoś się zastanawia to nic tylko brać.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, lsnyco
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GlobalesSamoa, Globales Quality Manager, Globales SamoaOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Drogi lsnyco,
Dziękuję bardzo za wyrażanie swoich opinii na temat pobytu w naszym hotelu.
Oprócz naszej animacji, mamy również 2 międzynarodowe pokazy tygodniowo.

Opinie jak Twoja pomóc nam poprawić się w ciągu dnia. Mamy nadzieję, że do zobaczenia wkrótce.

bardzo dziękuję

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Czytając opinie spodziewałem się czegoś więcej, Jedzenie monotonne, slaby wybór lub jego brak, często jeden rodzaj mięsa lub ryby. Śniadania bez komentarza. Dobrze, ze można bylo ratować sie przekąskami z baru Obsługa na recepcji i na stołówce bez wyrazu bez uśmiechu nie mówi prawie wcale po angielsku. . Za to mila obsługa na barze "Antonio" oraz weseli animatorzy. Drinki darmowe slabe stosunkowo mały wybór ogranicza sie do wina piwa i wodki z cola lub innym rodzajem soku. Do normalnej plaży ok 400 m nie tak jak napisano. Wfi za oplata jak i inne rzeczy...... Pokoje ładne czyste codziennie sprzątane ręczniki wymieniane codziennie często poplamione wyprane byle jak. Cienkie ściany w pokoju. Ładny basen dobra dostępność leżaków. Okolica okej.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Kriss S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GlobalesSamoa, Globales Quality Manager, Globales SamoaOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019

Drogi Kriss,
Bardzo dziękujemy za napisanie komentarza w serwisie TripAdvisor opisującego doświadczenia zdobyte podczas pobytu w naszym hotelu.
Dla nas bardzo ważne jest poznanie pozytywnych i negatywnych uwag w celu poprawienia i dalszej poprawy

Hotelowe wifi jest bezpłatne, a jeśli sobie życzysz, premia jest płatna.

Wszyscy pracownicy recepcji mówią po angielsku, a my mamy również osobę angielską.
Dziękuję raz jeszcze.
Z poważaniem, Tłumaczyć by Google.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel godny polecenia, w moim przypadku zero zastrzeżeń
Plaża publiczna blisko, czysta, strzeżona, warta uwagi. Hotel oferuje czyste pokoje, dobre jedzenie, obsługa hotelu przyjazna. Blisko hotelu lokalne sklepiki, restauracje, wypożyczalnie samochodów.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, grzegorzr671
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GlobalesSamoa, Globales Quality Manager, Globales SamoaOdpowiedź udzielona 30 lipca 2019

Drogi Bez

Witam, bardzo dziękuję za ocenę rodzaju. Cieszymy się, że Twój pobyt u nas był w pełni satysfakcjonujący.
Mamy nadzieję, że wkrótce do zobaczenia.
Pozdrawiam

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

Jak na trzy gwiazdki bardzo dobry hotel. Pokoje czyste, klimatyzowane, większość położona od strony morza. Świetna lokalizacja hotelu. Na przeciwko znajduję się wiele sklepów, restauracji, barów z muzyką na żywo. Jest również przystanek autobusowy bądź też wypożyczalnie aut. Do plaży ok 2-3 minut spacerkiem. Plaża nieduża, serwis plażowy płatny. Niedaleko są również dwie inne plaże. Hotel posiada dużą restauracje, jedzenie dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Dodatkowo wciągu dnia podawane są również przekąski. W ciągu dnia oraz wieczorami prowadzone są animacje dla dzieci i dorosłych. Jest też mini club (niestety nie w języku polskim) oraz plac zabaw. Ważne, hotel nie posiada ręczników plażowych, można jedynie wykupić za 10 euro w hotelu ale po co przepłacać, można kupić za 3 euro w lokalnych sklepikach. ;-) Jedyne minusy to słaby internet oraz czas czekania na windę w hotelu. Dużo gości narodowości francuskiej.

Wskazówka dotycząca pokoi: pokój na wyższych piętrach - ładniejszy widok
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, natuu2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GlobalesSamoa, Globales Quality Manager, Globales SamoaOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Udany

Thank you very much for writing a comment on TripAdvisor describing the experience obtained during your stay in our hotel.

We are glad to hear that you enjoyed your holiday, our main goal is customer satisfaction and we are very happy to know that we succeeded.

We will take into account the suggestions you made and pass them on to our team, as they analyze all the views received and take them into consideration when developing the annual improvement plan.

We will be happy to greet you again.

Kind Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji