Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 271)
Filtruj recenzje
2 271 wyniki
Oceny podróżnych
755
759
394
164
199
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
755
759
394
164
199
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 2 271 recenzji
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wakacje na Majorce były naszymi pierwszymi wakacjami i to było mega , ze po dziś dzień jak gdzies jedziemy porównujemy do tego właśnie hotelu. Animacje szok cały czas się coś dzieje zarówno w ciągu dnia jak i wieczorem. Chwilami to aż trzeba było się chować przed animatorami aby cie nie wyciągnęli do gry haha jedzenie o matko nie do przeżarcia ;) snack bar to prawie jak kolacja czy lunch co nie udało nam się już spotkać w następnych hotelach. Pokoje czyściutkie ręczniki codziennie wymieniane obsługa bardzo uprzejma. Poleciliśmy ten hotel 2 znajomych i każdy ma taka
Opinie jak my a chciałbym zaznaczyć , ze my w Eurocalas byliśmy we wrześniu 2014 gdzie hotel miał wówczas 3 gwiazdki jeszcze. Teraz się jeszcze bardziej pozmieniało bo zyskał kolejna gwiazdkę na która naprawdę zasługuje jest płac zabaw dla dzieci itp. Do najbliższej płazy był
Kawałek choć nie była
Ona taka piękna jak ta której nazwy niestety nie pamietam ;( ale spacerówki było może z 30 min ale warto było bo widoki woda otoczenie meeega. Także jakbym miała wrócić na
Majorkę to napewno do tego hotelu i z całego serducha polecam !!!!

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, agnieszkag280
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Garden H, Director de Relaciones con Clientes, HYB EurocalasOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google


Dear guest,

First and foremost, we would like to thank you for having chosen the Gran Hotel Guadalpin Banus for spending your holiday. Our apologies for not replying to you in your own language but unfortunately, we are not fluent in Dutch and therefore have chosen English to aid communication.

We hope that the diversity of our buffet has been of your complete appreciation. Our food is one of our flagships and we are proud of the skill and taste of our chefs, whose goal is to fully satisfy our guests with their culinary variety.

We are excited to be so positively qualified by our cleaning service, it is for us a factor of vital importance and nothing is more pleasing to us than seeing our work reflected in the good impressions of our guests.

Thank you for recommending us and we hope to see you again soon!

Best wishes, All the team at HYB Eurocalas.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lipca 2019

Super hotel! Polecam każdemu ! Restauracja w której można znaleźć wszystko dla siebie! Basen blisko hotelu ! Koło basenu znajduje się również snack bar do którego można iść w każdej chwili bo picie lub jedzenie !

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Karolina199111
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Garden H, Director de Relaciones con Clientes, HYB EurocalasOdpowiedź udzielona 24 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

We really appreciate you leaving us a couple of lines to let us know how much you enjoyed your recent visit to our hotel. Our apologies for having to reply to you in English, but our Polish is limited and we thought an international language would help us understand each other more easily.

It has been fantastic to see you have loved our hotel, our facilities and our great location. We too believe we tick all the boxes when it comes to holiday requirements as our different pool areas, daily entertainment program and delicious all-inclusive ensures our guests lack for nothing during their stay. We are especially glad to see our poolside snack bar was mentioned as being a highlight too. It is ideal when spending the day by the pool, especially with children, as it offers a wide variety of snacks, drinks, ice-creams and slushies from 10:30 in the morning through to early evening.

We hope this was not your last visit to Calas de Mallorca as we would love to host you again in the future,

Pozdrawiamy was,
All the team at HYB Eurocalas

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel przyjazny dla rodzin z dziećmi
Basen przy wyjściu z budynku , obsługa hotelowa służy zawsze pomoca. Atrakcje dla dzieci i dorosłych. Restauracja z pysznym jedzeniem każdy dla siebie coś znajdzie . Codziennie sporty wodne , siatkówka itp.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Dominika J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Garden H, Director de Relaciones con Clientes, HYB EurocalasOdpowiedź udzielona 24 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Dominika,

What a great review of our hotel and services! We only regret not being able to thank you in your native tongue, but our Polish is limited and we thought an international language would aid our communication.

It has been wonderful to see your total satisfaction in the few lines describing your experience while on holiday with us. We are very glad to see you have had a great time and thank you for mentioning how satisfied you were with all the different aspects of your stay. We are thrilled to know our talented chefs have exceeded expectation with their buffet selection and specialities "Restauracja z pysznym jedzeniem każdy dla siebie coś znajdzie ." and thank you for letting us know our entertainment programe is excellent. Our dedicated team love it when our guests take part in their activities and they really do cater to all ages, from Zumba and water polo, through to face painting and competitions for our younger guests.

We hope we have the chance to welcome you back in the near future,

Nasze bardzo pozdrawiam,
All the team at HYB Eurocalas

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 lipca 2019

Hotel bardzo dobry, baseny duże i czyste, pokoje bardzo czyste i zadbane, jedzenie bardzo dobre zawsze świeże i pyszne, obsługa bardzo dobra, polecam szczerze hotel z dziećmi dużo atrakcji i animacji dla dzieci

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Grzegorz20121986
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Garden H, Director de Relaciones con Clientes, HYB EurocalasOdpowiedź udzielona 18 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you so much for letting us know how much you enjoyed your stay. We wish our Polish were fluent enough to answer you in your native language and hope you don't mind that we have used English as an international form of communication.

It's great to see your 5* rating as it confirms you have had a very enjoyable stay. As you mention, our clean and comfortable accommodation, delicious cuisine and great facilities offer our guests everything needed to create some magical holiday memories and we are delighted to see this has been the case.

We trust you had a pleasant journey home and look forward to when we can welcome you again.

Kind regards,
Nasze bardzo pozdrawiam,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 lipca 2019

Wszystko ser-super Jedzenie mega dobre co dzień co nowego coś dobrego i pysznego! Hotel mega i dużo atrakcji dla najmłodszych dzieci Polecam bardzo piękna plaza i widoki. Hotel na najwyższym poziomiea

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, sebastian123467
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Garden H, Director de Relaciones con Clientes, HYB EurocalasOdpowiedź udzielona 17 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Sebastian,

We are absolutely delighted to see you have had a 5* worthy holiday with us at our hotel. We are so sorry we can not express our thanks in your native language, however our Polish is limited, which is why we have replied to you in English.

It has been lovely to see your complete satisfaction relayed in such few lines and there can be no better reward for us than knowing we have more than met your expectations on all aspects. Your fantastic feedback on our delicious and varied cuisine "Jedzenie mega dobre co dzień co nowego coś dobrego i pysznego" and our great facilities like our pool areas and splash park " dużo atrakcji dla najmłodszych " have made our day and we thank you for sharing your impressions with other travellers.

We hope to be able to welcome you again very soon,

Nasze bardzo pozdrawiam,
All the team at HYB Eurocalas

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji