Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 262)
Filtruj recenzje
3 262 wyniki
Oceny podróżnych
769
1 183
671
322
317
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
769
1 183
671
322
317
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 3 262 recenzji
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Ogólnie hotel uważam za dobry niestety tłum jaki w nim jest jest męczący do tego 90% klientów to Brytyjczycy którzy zachowują się bardzo głośno i często poniżej kultury.
W jedzeniu może nie ma dużego wyboru ale jest smaczne i nigdy nic nam nie zaszkodziło.
Śniadania typowo angielskie.
Obiad i kolacja podobne zawsze jakieś mięsa, ryba, zupy, pełen bufet suchego jedzenie, owoce i desery.
Są trzy baseny ale panuje na nich ogromny chaos.
Mimo to hotel jest czysty, pokoje sprzątane codziennie obsługa bardzo miła i pomocna.

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, 253kamilm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HSM_Customer_Service, Director de Relaciones con Clientes, HSM Canarios ParkOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for sharing your opinion with us. All your comments are essential to improve our service. We will share your suggestions about the hotel with our quality department to continue improving our services day by day.

We will be very pleased to welcome you back again at our hotel!

Best regards,
HSM Customer Service

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

Budynek hotelowy wiekowy, pokoje standardowe, ne ma co narzekać. Jedzenie jeśli chodzi o śniadania to ok, bo nie ma co wydziwiać, natomiast obiady i kolacje słabe (wzmacniane tym co na śniadaniu). Na plus czystość widać, że się starają i obsługę hotelową też oceniłbym dobrze. Jeśli chodzi o kompleks hotelowy to jest to obiekt dla rodzin z dziećmi, których jest bardzo duża a rodzice bardzo często nad nimi nie panują.Sterefa basenowa górna fajna mogą maluchy pobawić się w atrakcjach wodnych w dolnej basen do popływania dla starszych. Animacje dla dorosłych jak i dla dzieci są, ale nie ma co się spodziewać fajerwerków;) Jeśli chodzi o położenie, to tu bym się zatrzymał. Hotel na uboczu, samo Callas de Mallorca to prawde mówiąc totatlne zad...Wiem co piszę bo byłem już wcześniej na Majorce i myślałem, że byłem w małych miejscowościach to się zdziwiłem. Około 23.00 można iść spać, ba nawet wcześniej:)Plaże:1) Cala Antena do której jest dojście schodkami (trzeba uważać, niebezpieczne i strome schodki, można pójść jeszcze drugą drogą) to wąska, brudna z wiecznymi glonami na brzegu brudną wodą sadzawka. Każdy kto tam schodzi ma jednakowy wyraz twarzy...Druga Cala Domingos odjeżdża na nią bezpłatny bus spod hotelu znacznie ładniejsza, chociaż przepełniona maksymalnie. Ze względu na położenie hotelu polecam wypożyczyć auto i ruszyć a jest parę miejsc na wyspie do zobaczenia godnych uwagi. We wcześniejszych komentarzach były opisy wirusa. Czytając je przed wyjazdem podchodziłem sceptycznie, ot ktoś chcę wyciągnąć pieniędze od organizatora, niestety czwartego dnia pobytu dostałem silnego ataku wymiotów oraz rozwolnienia fakt po lekach mineło to po okresie 1,5 dnia, ale taka sytuacja przytrafiła się jeszcze kilku osobom więć nie wiem, może coś na rzeczy jest...Podsumowując tygodniowy wypad by się wygrzać ok, na dłużej szkoda czasu.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Lukasz P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HSM_Customer_Service, Director de Relaciones con Clientes, HSM Canarios ParkOdpowiedź udzielona 24 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Lukasz,

We regret that your stay has not been as positive as we would have liked. Our priority is to offer the best services and facilities to make you feel like home. We are sorry we did not achieve your expectations.

Best regards,
HSM Customer Service.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lipca 2019

Daję 5/5 ponieważ obsługa hotelu na wysokim poziomie. Recepcja na plus, restauracja i housekeeping tak samo, no i bar przy basenie. (Saludos para Antonio!) Fajna ekipa, drinki pierwsza klasa ,bardzo pomocni i mili. Hotel 3 gwiazkowy ale oceniłbym raczej na polskie 4 gwiazdki. Jedzenie mogło wydawać się monotonne ale codziennie jest też coś innego, bardzo dobrze przygotowanego i smacznego. Jedyne co mnie zraziło to Brytyjczycy. Jest ich większość i głównie pod nich są wszystkie atrakcje. Szkoda bo to trochę zepsuło nasz wyjazd z uwagi na to, że nie potrafią się kulturalnie zachowywać (nie wspomnę już o ich dzieciach) i docenić ciężkiej pracy ,którą wykonuje personel.
Schodząc na basen o 7 rano popływać zauważyłem ,że wszystkie leżaki pod parasolami na basenie są już zajęte.. Ręczniki porozkładane i nikogo nie ma. Ta sama sytuacja podczas posiłków. Ludzie idą na obiad, nie ma ich 1,5 godziny ,a ręczniki leżą. Nie powinno być to dopuszczalne, reszta też na pewno chciałaby z nich skorzystać .
Spędziliśmy tam 7 dni ,ale to stanowczo za mało. Gdybym miał teraz wykupić tam pobyt, to na pewno 2 tygodnie :)
Plaża przy hotelu bardzo ładna, w ostatnie dwa dni odwiedziły ją, niestety, meduzy i nie mogliśmy się kąpać, ale basen hotelowy nam to zrekompensował.
Hotel odwiedzają także Polacy.
Na pewno tu wrócimy ,ale tak jak wspomniałem, NA DŁUŻEJ.
Adiós, gracias y saludos cordiales!!!

Wskazówka dotycząca pokoi: Z każego pokoju hoteleowego widać morze ,ale najbardziej polecam pokoje od strony wschodu. Widok morza i gór zapiera dech w piersiach.
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, xmaciejxxx
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HSM_Customer_Service, Director de Relaciones con Clientes, HSM Canarios ParkOdpowiedź udzielona 16 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for sharing your time and your experience with us. We feel very proud to have offered you an unforgettable stay in our hotel. Our main goals are you happiness and satisfaction during your holidays.

We would love to welcome you again in our hotel or in one of the hotels within our Hotels Saint Michel chain in Mallorca.

Best regards,
HSM Customer Service

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 czerwca 2019

Zacznę od tego że kupiłam na pełnym spontanie wycieczkę w tym hotelu byliśmy razem z chłopakiem ogólnie wszystko na plus jedzenie super, nie przejesz codziennie coś innego ;) Hotel ma 3 gwiazdki ale dałabym więcej. W pokojach sprzątane jak należy wymiana ręczników itp. Ogólnie hotel polecany dla rodzin z dziećmi to fakt ale pary też się znalazły jak i starsze małżeństwa, można sobie zagospodarować czas samemu. Polecam wykupienie wycieczki od rezydenta tej za 80euro za osobę WARTO! nawet więcej bym dała, objazd wyspy najpierw autobusem, później płynęliśmy statkiem, następnie tramwaj i na koniec pociąg polecam dla osób które chcą coś w życiu zobaczyć a nie tylko leżeć nie powiem czym do góry na basenie ;) szczerze odradzam nie kupujcie tego rejsu koło plaży tej co bus jest z pod hotelu co zaczepiają za 25e byliśmy strata czasu i pieniędzy żałowałam tego wyboru poważnie zamiast tego warto dołożyć 10e i wybrać lepszą wycieczke mówią że tam będzie pływanie z rybami nie prawda to tylko 10min i na statek a ogólnie to polega na pływaniu i zbieraniu ludzi z następnych "przystanków" nuda. Lepiej kupić samemu okulary do pływania jak my i na plaży tej blisko hotelu stoisz wody po kolana schylasz głowę pod wodę a tam taakie ryby i za darmo :)

Wskazówka dotycząca pokoi: rodziny z dziećmi umieściłabym na niższych piętrach
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, para1234
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HSM_Customer_Service, Director de Relaciones con Clientes, HSM Canarios ParkOdpowiedź udzielona 1 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear para1234,

Thank you for sharing your opinion and for the good valuation you have given us about the hotel. We feel proud to know you felt comfortable and enjoyed in our establishment, which is our main objective.

We hope to see you again very soon!

Best regards,
HSM Customer Service.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 czerwca 2019

Warunki hotelu dobe, jedzenie tez ok, duzy wybor owocow, deserow, swieze buleczki, duzo lokalnych warzyw, ryby, dla wegetarian duzo opcji:) dla miesożerców rownież:)dwa baseny, czyste, bardzo mila obsluga za rowno w lobby, panie sprzatajace oraz barmani i kelnerzy. Swietna atmosfera, codziennie wieczorem rozne pokazy i dla starszych i dla dzieci. Hotel znajduje sie nad piekna zatoka, blisko magoczne klify, ktorymi mozna piechota dostac sie do miejskiej piaszczystej plazy oraz gastronomii, wrocilabym tam jeszcze! :) bardzo polecam!

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, nataliali2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HSM_Customer_Service, Director de Relaciones con Clientes, HSM Canarios ParkOdpowiedź udzielona 12 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you very much to recommend our hotel, we feel very proud when we know that you would like to come again.

We are delighted that you liked the location with her clean and blue water, our animation team and the entire hotel. We will congratulate all the staff, they will be very happy.

We will be waiting your next visit, in HSM Canarios Park You and your family have your home!

Kind regards,
HSM Customer Service

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji