Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 489)
Filtruj recenzje
2 489 wyniki
Oceny podróżnych
891
841
422
187
148
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
891
841
422
187
148
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 2 489 recenzji
Zrecenzowano: 14 lipca 2019

Na początek o jedzeniu. Cóż, mogłoby być lepsze ale przynajmniej jest spory wybór i codziennie coś innego. Pokoje za to są bez zarzutów, dobry standard i czyste. Hotel jest duży, jest kilka basenów do wyboru. Jest co robić bo za dnia są animacje, a wieczorami są występy, część z nich robione przez animatorów. Widać, że animatorzy się starają i wkładają w to dużo pracy. Tutaj chcę pozdrowić polskiego animatora Przemka, który dobrze prowadzi yogę i zapadł nam w pamięć przez rozmowy z nami. Reszta personelu hotelu, barmani, kelnerzy też są mili i uśmiechnięci.
Nie mieliśmy żadnych problemów z kolejkami przy barze jak to niektórzy piszą. Wystarczy przyjść o odpowiednich porach, a nie w środku show.
Polecamy hotel

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, KrzysArtur
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BLSH, Director de Relaciones con Clientes, Blue Sea Club Martha'sOdpowiedź udzielona 17 lipca 2019

Witaj KrzysArtur
Dziękujemy bardzo za napisanie tego pozytywnego komentarza. Jest nam bardzo miło, że mieliście Państwo udany pobyt i, że byliśmy w stanie sprostać Państwa oczekiwaniom co do standardu hotelu, czystości i oferty gastronomicznej. Dziękujemy bardzo za miłe słowa dotyczące naszego personelu, zadowolenie naszych gości jest dla nas niezwykle motywujące.
Jeszcze raz dziękujemy za wybranie nas i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Gorąco polecamy ten hotel. Byliśmy 7 dni z opcją all-inclusive.

Nasz pokój był przestronny, czysty i dobrze wyposażony. Balkon duży oraz łóżka do opalania na balkonie.

Jedzenie w hotelu jest ok i zróżnicowane. Do wyboru była restauracja (w cenie) oraz pizzeria i dwa bary (jeden all-inclusive)

Trzy baseny mieściły wszystkich, miejsca jest wystarczająco też dookoła basenu.

Obsługa hotelu jest bardzo miła i pomocna.

Wieczorami podczas show zdarzały się nieduże kolejki do baru ale widziałam to we wszystkich hotelach all-inclusive na świecie gdzie byłam, także nie jest to jakimś minusem.

Zdecydowanie najmocniejszym plusem hotelu jest ich ekipa animacyjna #smilecrew oraz wieczorne show. Bardzo uśmiechnięci i rozrywkowi ludzie. Codziennie robią gry i sporty dla gości, a wieczorami występują w show, które sami robią. Ich występy są na prawdę dobre i nie raz zmieniliśmy wieczorne plany, zamiast iść na miasto to oglądaliśmy występy. W szczególności wyróżniały się dwie osoby z ich ekipy Przemek i Agata, którzy świetnie tańczą i potrafią zabawić gości przez cały dzień.

Pozdrawiamy i możliwe, że do zobaczenia ponownie!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Joannakkk90
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BLSH, Director de Relaciones con Clientes, Blue Sea Club Martha'sOdpowiedź udzielona 10 lipca 2019

Witaj Joannakkk90
Dziękujemy bardzo za napisanie tego komentarza i tak pozytywną ocenę. Cieszy nas bardzo, że mieli Państwo udany pobyt i , że byliśmy w stanie w pełni spełnić Państwa oczekiwania. Szczególnie dziękujemy za wyróżnienie naszego personelu, zadowolenie naszych gości jest dla nas największą motywacją.
Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 lipca 2019

Bardzo przyjemny hotel w świetnej lokalizacji. Pokoje czyste,zadbane. Bardzo duże trzy baseny wszyscy się pomieszczą . Jedzenie całkiem smaczne. Bardzo dużym plusem jest team animatorów a wśród nich wspaniała tancerka o kocich ruchach Agata i wszechstronnie utalentowany Przemek. Bardzo otwarci i ciepli ludzie sprawili że córki nie mogły się doczekać na każdy wieczorny występ. Podsumowując były to jedne z lepszych wakacji i chętnie kiedyś tam wrócimy.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Zsuiram
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BLSH, Director de Relaciones con Clientes, Blue Sea Club Martha'sOdpowiedź udzielona 8 lipca 2019

Witaj Zsuiram
Jest nam niezmiernie miło, że mieli Państwo udany pobyt i, że mogliśmy się do tego przyczynić. Dziękujemy bardzo za miłe słowa o naszym personelu, zadowolenie naszych gości jest naszą największą motywacją. Cieszy nasz również, ze docenili Państwo naszą dogodną lokalizację oraz nasze zadbane instalacje.
Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 lipca 2019

Hotel przyjemny, duze pokoje z duzymi łóżkami co jest wygodne gdy masz dzieci ze sobą. Trzy baseny na zewnatrz daja mozliwosc poplywania nawet przy duzej ilosci gosci. Posilki w porzadku. Dodatkowo animacje i zabawianie gosci caly czas przes super ekipe. Zwłaszcza Przemek i Agata - swietni tancerze i performersi z ogromna przyjemnoscia sie ich oglada !!!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, AlicjaZglobicka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BLSH, Director de Relaciones con Clientes, Blue Sea Club Martha'sOdpowiedź udzielona 5 lipca 2019

Droga Pani Alicjo
Dziękujemy bardzo za pozytywny komentarz. Jest nam niezmiernie miło, że miała Pani udany pobyt i, że mogliśmy się do tego przyczynić. Szczególnie dziękujemy za wyróżnienie naszej personelu. Dajemy z siebie wszystko aby nasi goście byli w pełni usatysfakcjonowani.
Zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Witam, w hotelu Marthas Byłam z rodziną na przełomie lipca i sierpnia. Ogólnie wyjazd uznaje za bardzo udany. Jedynym minusem dla mnie są pokoje, które niestety są zagrzybiałe co czuć już na wejściu myślę , że jest to też przyczyna dużej wilgotności ,która tam panuje. Niestety czystosc tych pokoi daje też dużo do życzenia. Nasz pokój był na parterze blisko klubu ze sceną więc do Późna głośne imprezy, które zresztą są bardzo fajne jeżeli chodzi o animacje dla dzieci jak i dla dorosłych ekipa która tam pracuje bardzo pozytywna,codziennie coś innego . Baseny fajne czyste choć po Leżaki trzeba się ustawiać już o godzinie dziesiątej niestety ,niektóre Leżaki zresztą też są już do wymiany. Jeżeli chodzi o ofertę All To jedzenie bardzo dobre zróżnicowana duży wybór, kolacjesą mega ! duży wybór ryb owoców morza mięsa był też nawet wieczór sushi !! alkohole dobre! Sama okolica przepiękna plaże urokliwe !

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, katarzyna782018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BLSH, Director de Relaciones con Clientes, Blue Sea Club Martha'sOdpowiedź udzielona 27 września 2018
Tłumaczenie Google

Hello katarzyna782018,
We are pleased to hear that, despite some minor flaws, your stay has been satisfactory overall. Furthermore, you have found the choice of food and location particularly nice. On the other hand, we are sorry if you were not happy with the cleanliness of our establishment but as is commonly known we do not offer a daily cleaning service. On a final note, we would just like to thank you for your visit and sending our warm regards from BLS Club Martha´s Hotel.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji