Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (296)
Filtruj recenzje
296 wyniki
Oceny podróżnych
118
112
46
13
7
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
118
112
46
13
7
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 296 recenzji
Zrecenzowano: 6 września 2019

Hotel Nordeste Playa miło nas zakończył jeśli chodzi o lokalizację oraz warunki. Hotel zlokalizowany blisko pięknej, piaszczystej plaży, w samym centrum Can Picafort z którego jest fajna baza wypadowa w inne rejony wyspy. Leżaki na plaży płatne 13 euro/dzień.Pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane codziennie, bezpłatne WiFi to z pewnością duża zaleta tego hotelu. Jeśli chodzi o jedzenie - każdy znajdzie coś dla siebie, jednak dużo smażonych dań i jak dla mnie mało potraw regionalnych. Kelnerzy w barze mili, jednak drinki - niestety nie polecam. Drinki podawane w zwykłych szklankach i niestety mi (jak i paru innym osobom) nie smakowały. Hotel zdecydowanie powinien poprawić się w tej kwestii. Rozumiem, że w all inclusive idzie się na ilość, jednak jeśli klient płaci to fajnie by było jakby z tego skorzystał. Na plus piwo - bardzo dobre. Niestety napoje jak i woda miały słony posmak do którego ciężko było się przyzwyczaić.
Na minus niestety windy. Dwie małe windy na tak duży hotel to zdecydowanie za mało, dużo czasu zabieralo czekanie na windy, a mając pokój praktycznie na samej górze nie byliśmy w stanie co chwilę chodzić po schodach.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, GabiSzy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joan G, Director General, Hotel Nordeste PlayaOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Good afternoon Gabi,

First of all, we are sorry you did not enjoy your visit to our hotel.
We really appreciate your opinion because we are trying to improve ourselves all the time in order to offer our guests always the best service.
We hope seeing you again.
Best regards,


Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 września 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel Nordeste Playa miło nas zaskoczył. Pokoje czyste,codziennie sprzątane.Bezpłatne wi-fi i klimatyzacja działająca bez zarzutu.Hotel w centrum miasteczka, do pięknej, piaszczystej plaży 2minuty spacerkiem.Obsługa bardzo miła.Jedzenie smaczne, urozmaicone.Myślę, że jeszcze tam wrócimy :-)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Kasia K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joan G, Director General, Hotel Nordeste PlayaOdpowiedź udzielona 6 września 2019
Tłumaczenie Google

Dziękuję Kasia! :)

Thanks for your nice review!

Looking forward to seeing you again!

Best regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel usytuowany jest bardzo blisko morza(ok 2min) w spokojnej miejscowosci can picafort. Dojazd z i do lotniska ponad godzine(poniewaz zbiera ludzi z innych hoteli). Na lotnisku polski przedstawiciel biura podróży (w naszym przypadku TUI),powie ktory autobus, gdzie odprawa itp. Sam hotel ładny. Pokoj z klimatyzacja, balkon. W telewizji nawet polski kanal tvp polonia. Posilki na bogato.na sniadania do wyboru platki z mlekiem, tosty, swieze bulki, lokalne dobre sery, lokalne kielbasy oraz szynki, jajecznica, jaja sadzone, gofry z dzemem, paluszki rybne, paluszki z kurczaka, warzywa, sałaty. Desery ciasta, torty, owoce, galarety, lody, pudding, babeczki, slodkie buleczki. Obiady pieczenie roznego rodzaju, mieso gotowane, smazone, ryby, gulasze, lasagne, ryz z warzywami i owocami moza, makarony, salaty i salatki. Kolacja ryby, salatki, mieso, kielbasy, sery, szynki. Codziennie cos innego dokladali. Minusem bylo to, ze nie mozna bylo zabrac sobie posilku i zjeść w swoim pokoju na balkonie(raz nam sie udalo przemycic śniadanie ale na drugi dzien juz nam pani grzecznie powiedziala ze nie mozna). Bar czynny do 24(ale zazwyczaj te pol godz dluzej udalo sie wynegocjować). W bsrze mili panowie. Na minus drinki podawane z automatu(nie robione przez barmana). Lokalne piwo, sangria, woda, szampan chyba tez byl. Na miejscu w hotelu mozna wykupic wycieczke z polskim przewodnikiem. (dostalismy taka rozpiske w jakim dniu i o ktorej bedzie przedstaeiciel biura podróży i u niego mozna wykupic wycieczke). Wykupilismy dwie wycieczki(poza hotelem wycieczki sa tansze ale bez polskich przrwodnikow, mozna rowniez poszukac sobie w rozkladzie jazdy autobusu i samemu sobie zaplanowac wycieczke). Wycieczka do stolicy majorki Palma de Mallorca oraz miejscowości Valldemossa (piekne stare miasto, waskie uliczki, pyszne nalewki i lokalny deser taki ala pączek zrobiony z ziemniakow) zaplacilismy 50euro za osobe. Wyjazd o 8 i powtot na kolacje do 18.(w recepcji mozna dzien przed wycieczka zamowic sobie tak zeany piknik. Szykuja wyprawke na wycieczke. Na 1 osobe przypadaly dwie kanapki, butelka wody, jabłko i pomaranczko) druga wycieczka mielismy objazdowa wzdluz wybrzeża 80euro za osobe(dojazd autobusem do miejscowosci Iluc, zwiedzanie, czas wolny. Z tamtad przejazd do miejscowosci gdzie plynelismy statkiem, potem przejazd zabytkowym tramwajem-gdzie mowiono ze to bedzie przejazd przez sady pomaranczowe i cytrynowe a tak naprawde mijalismy poprostu przydomowe ogrodki z ww. Drzewami, potem przejazd zabytkowym pociagiem do Palmy i powrot do hotelu.) mimo upalu 37stopni nam wycieczki sie podobaly, bo lubimy zwiedzac. Warto zwiedzic miejscowosc Alcúdia(dawna stolica Majorki), z hotelu pieszo plaxa to ok dwie i pol 3 godziny. Bylo chlodniej wiec sie wybralismy. Mozna dojechac i wrocic autobusem(ok 30 min koszt 1.80euro za osobe). Ceny tam troche wyzsze niz w can picafort ale warto zwiedzic state mury w glab miejscowości. W hotelu do dyspozycji basen zewnetrzny(bardzo oblegany w godzinach popołudniowych) , lezaki. Basen kryty z jacuzzi, mala silownia, masaże za dopłatą. W hotelu miedzy recepcja a stolowka jest kącik gdzie znajduja sie ulotki i segregatory roznych biur podrozy. Warto tam zajrzeć i sprawdzic o ktorej jest lot powrotny i autobus ktory nas zawiezie. Plaza wąska, piaszczysta, ladny widok. Mozliwosc wypozyczenia lezaka(zestaw na caly dzien od 10 do 20 dwa lezaki plus parasol 13euro z groszem. Niezaleznie czy chcemy godzine czy 5 i tak musimy zaplacic calosc. Chodzi pan po plazy kasuje i daje bilet, ktory nalezy zachowac do kontroli). Jakies 2 km dalej, jak koncza sie wszystkie lezaki jest plaza nudystow. Zazwyczaj kilka osob tam tylko sie opala. W druga strone jest port oraz targ. W hotelu Co dwa trzy dni wystep jakiejs"gwiazdy"wieczorem. Podsumowujac miejscowosc spokojna, hotel czysty, jedzenie dobre, napewno wrocimy.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Asia D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joan G, Director General, Hotel Nordeste PlayaOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Dzień dobry Asia!

Dziękuję bardzo za komentarze!

Cieszymy się, że pobyt był udany.

Mamy nadzieję do zobaczenia ponownie.

Pozdrawiam,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 sierpnia 2019

Niesamowita, codziennie inna oferta posiłków, miła atmosfera, 50 metrów do plaży. Opłata za 2 leżaki, parasol i sejf 13,50 Euro.Morze cudowne. Pokoje małe, ale czyste. Z łazienki czuć kanalizację. Hotel godny polecenia. Na pewno będziemy jeszcze gościć w tym hotelu. Nie rozumiałam działań TUI na lotnisku. Po wylądowaniu najpierw staliśmy w mega kolejce po to , żeby Pani poinformowała nas , że mamy przejść przed lotnisko i tam w upale stać w kolejnej mega kolejce. Dopiero tam dowiedzieliśmy się do którego autokaru mamy się udać. Zawsze dostawaliśmy info za pierwszym spotkaniem na lotnisku. Do było niedopracowane,

Termin pobytu: lipiec 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, n0rma100
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joan G, Director General, Hotel Nordeste PlayaOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dziękuję!

Thanks for your review! We really appreciate your nice words about our hotel.

We will be happy to see you soon again.

Best regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Będąc w kilku hotelach podczas dotychczasowych wakacji , hotel Nordeste Playa zaskoczył nas wspaniałym serwisem. Gastronomiczna Oferta hotelu jest superrr, jedzenie pyszne i urozmaicone przez cały pobyt. W menu było od warzyw po owoce morza. Obsługa hotelu bardzo miła i bez jakichkolwiek ograniczeń serwowała napoje. Pokoje czyste, dziennie sprzątane Lukalizacja hotelu od płazy 300 m, blisko centrum i pasaże handlowe. Miejskimi autobusami dotrzemy do przepięknej Alcudii. Basen hotelowy to jedynie suplement diety wakacyjnej. Dostępny jest
WiFi za free. Siłownia oraz sauna jest w cenie. Hotel oferuje rowery, skutery w cenie jak na mieście. Samochód warto wypożyczyć w Vidal.., licz się z Despasito
Warto wybrać się na drinki do Pirata lub Jamajką...wymiatają. Dla nas Majorka pozostawi super wrażenia i hotel zrobił duuuużo by Majorka była Git
Pogoda i Morze .... Idealne
Dla chętnych informacji ... zawsze udzielę

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 875alexanderz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Joan G, Director General, Hotel Nordeste PlayaOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dziękuję Alexander! :)

Thank you very much for your review and the kind words.
We really appreciate your opinion because we are trying to improve ourselves all the time in order to offer our guests always the best service.

Best regards


Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji