Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Capdepera
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 137)
Filtruj recenzje
1 137 wyniki
Oceny podróżnych
503
464
109
39
22
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
503
464
109
39
22
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 1 137 recenzji
Zrecenzowano: 18 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Dopiero wróciliśmy z naszych wakacji na Majorce. Hotel absolutnie wyjątkowy. Wyjątkowy bo nie da się zanalesc minusów. Pokój dla naszej 4 bardzo duży, wygodny,ładnie urządzony, bardzo dobrze przemyślany wygodne łóżka także dla dzieci. Mieliśmy pokój z dużym tarasem i ładnym widokiem. Obsługa sympatyczna, miła zawsze uśmiechnięta chociaż jak zauważyliśmy pracowali od rana do późnego wieczora. Nigdy nie odczulismy że mają dość. Hotel oferuje dobre posiłki, super animacje, show na wysokim poziomie, nieograniczone niemal mozlwioasci uprawiania sportów. Kąpiel w basenach nawet późnym wieczorem co jest często wyjątkiem. Plaża niedaleko hotelu urocza, niewiele osób, bar na plaży serwuje pyszne dania i przekąski. Miejscowość spokojna, może że 3 bary przy czym ten na plaży najlepszy. Można super spędzić czasz a jeśli brakuje hałasu lub rozrywek udać się na hotelowe show lub do pobliskiej miejscowości w której już ciasno od tawern. Bardzo bardzo polecam.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, GosiaG692
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MiquelAngelSerra, Relaciones Públicas, Beach Club Font de Sa CalaOdpowiedź udzielona 21 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Gosia,

Thank you very much for your kind feedback and for taking the time to share your experience of your stay at tripadvisor. We are very happy and proud that you have enjoyed your stay in our hotel!

We are looking forward to seeing you again in Beach Club Font de sa Cala.

Kind Regards,

Miquel Angel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 kwietnia 2018

Hotel rewelacyjny. Pokoje czyste, często sprzątane. Mnóstwo animacji dla osób w każdym wieku od godziny 10 do 24. Rezydent polskojęzyczny na miejscu praktycznie codziennie. Jedzenie wyśmienite, każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa miła. Polecam ten hotel. Wracamy tam w 2018 r.

Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Magdar282
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Miquel Angel S, Relaciones Públicas, Beach Club Font de Sa CalaOdpowiedź udzielona 18 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear guest Magdar282,

Thank you so much for taking the time to write your review of our Hotel in TripAdvisor. We are very happy and proud that you have enjoyed your stay. We are very grateful that you have recommended our hotel, your comment is very appreciated.

We are looking forward to seeing you again in Beach Club Font de sa Cala.

Kind Regards,

Miquel Angel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 października 2017

Powiem szczerze, że pierwsze wrażenie nie było najlepsze, bo po nocnym locie, musieliśmy czekać na pokój aż do 13:00 i bardzo mnie to zdenerwowało (pomyślałam nawet, że wystawię tutaj stosowna opinię), a jednak szybko zmieniłam zdanie i okazało się, że warto było czekać. Miejsce idealne zarówno dla par jak i rodzin z dziećmi. Świetne miejsce dla aktywnych (korty, nurkowanie, szlaki wędrowne, pływanie). Pokój mieliśmy w opcji ekonomicznej, a jednak bardzo wysoki standard, czysto, widok na morze, lodówka, klimatyzacja, jedzenie w hotelu chyba najlepsze ze wszystkich hoteli, w jakich miałam okazję być. Lokalizacja hotelu idealna dla ludzi chcących wypocząć, lazurowa woda, niewielka czysta plaża w zatoczce, cisza i spokój. Do większych miasteczek można popłynąć statkiem lub jechać autobusem lub mini-pociągiem (koszt ok 5/os Euro w dwie strony). Bardzo polecam ten hotel i na pewno tam wrócimy.

Wskazówka dotycząca pokoi: My wybraliśmy pokój ekonomiczny, świetna opcja cenowa i w tym hotelu dość wysoki standard (wrzesień 2017)
Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, MaenerysPhoenix
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lipca 2016

Jeśli ktoś szuka miejsca gdzie znajdzie ciszę i spokój to jest to właśnie Beach Club Fobt de Sa Cala :) hotel jak dla nas na wysokim poziomie, czyściutki, położony na ogromnym terenie!Obsługa przemiła. Trochę przeszkadzało nam, że nie znając naszego pochodzenia często zwracali się do nas w języku francuskim ponieważ dominują w tym hotelu niestety francuzi, którzy troche kradną hiszpański klimat bo wszędzie słychać tylko francuski.

Pokój mieliśmy z widokiem na morze (za dopłatą w Polsce), cudowny, duży , nowocześnie wyposażony, łazienka duża , czysta, nowoczesna. Nie ma do czego się przyczepić. Plaża mała , ale urokliwa i czyściutka, na przeciw hotelu.

Jedzenie przepyszne! Stoliki, sztućce czyściutkie, wszystko na bieżąco sprzątane, kelnerzy pilnują, aby każdy miał czysty stolik i coś do picia. Animatorów jest w hotelu dużo. Z tego co widziałam są podzieleni na 2 grupy : opiekujący się młodszymi dziećmi i druga grupa zajmująca się starszymi dziećmi. Pomimo, że było ich dużo to raczej byli dla dzieciaków. Dla dorosłych mało animacji (aqua aerobic, bingo codziennie, gra siatkowa, ale to przy jednym basenie), ale nam to nie przeszkadzało. Generalnie byli widoczni cały czas na terenie hotelu i wieczorem również zawsze były jakieś animacje. Raz widzielismy tez 2 grupy animatorów z naszego hotelu na plaży z dziećmi, więc podejrzewam, ze organizują jakiś 1 dzień kiedy zabierają dzieci a rodzice mają czas dla siebie.

Baseny 3 (2 dla doroslych i dzieci i 1 płytki dla dzieci).
Z lezakami nie mielismy nigdy problemu, baseny czysciutkie, bez tłoku.

Przekąski pyszne, w pizzerii. Są swieże bo robione na bieżąco zaraz po zamówieniu.
Drinki i piwo tez ok. Te w all smakowały tak samo jak te kupowane już po zakończeniu all.

Dyskoteka na terenie hotelu, ale mało kto tam zagląda bo jest to bardziej rodzinny hotel.

Centrum daleko , ale jest bardzo dobre połączenie autobusem lub ciuchcią spod hotelu. Jednak sam hotel położony na uboczu w zacisznym miejscu. Z pewnością nie polecę tego hotelu imprezowiczom :) Idealny hotel dla rodzin z dziećmi lub na romantyczne wakacje dla par :)

Strasznie zawiódł nas fakt jak potraktowało nas biuro podróży u którego to kupiliśmy wycieczkę. Mianowicie w hotelu jest brak polskiego rezydenta TUI. Tzn jakby jest, ale na telefon ...zero spotkania organizacyjnego, zero kontaktu ze strony rezydenta przez cały pobyt. Raz skorzystalismy z nr telefonu do rezydentki podanego w ksiazce i wyslalismy wiadomosc z prosba o kontakt w sprawie wycieczki .. Skonczylo sie tak, ze po godzinie bez odzewu sami musielismy zadzwonic. Pani udalo sie wygospodarowac czas , aby podjechac na szybko sprzedac nam bilet, ale juz lunch boxy kazala nam samemu sobie zalatwic u kelnera w restauracji. Dla nas nie byl to problem, ale jesli ktos nie znalby zupelnie jezyka to z pewnoscia bedzie czul sie zagubiony. Juz nie wspominajac, ze nie po to kupuje sie drozej zorganizowane wycieczki, aby pozniej byc zdanym na siebie.. My placilismy ok 4000 zl za tydzien pobytu i nie spodziewalismyy sie takiego zlekcewazenia.
Dodatkowo pani ktora przyjechala do hotelu podala nam inne ceny za wynajem samochodu niz inna rezydentka rowniez tui , ktora spytalam o samochod na lotnisku, kiedy to zorientowalam sie, ze jestesmy bez rezydenta. Takze wybierając ten hotel prosze liczyc sie z tym, ze tutaj spotkan organizacyjnych nie ma a rezydent na telefon.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokoje w budynku z widokiem na morze
Termin pobytu: lipiec 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, DariaK756
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jeffrey W, Manager de Relaciones Publicas, Beach Club Font de Sa CalaOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2016
Tłumaczenie Google

First of all, we are very gratefull for your positive comment about our hotel Beachclub Font de sa Cala.

All of us work very hard to maintain a pleasant environment where our guests feel at home.

But we surely hope you enjoyed your stay and hopefully see you and your family back again in our hotel.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 kwietnia 2016

Ewelina
Rodzina z dziećmi
Pobyt: Czerwiec 2014
POLECA HOTEL DLA
Rodzin z dziećmi
ZALETY Hotel 4*,dobry, w małej miejscowości,super posiłki,animacje dla dzieci i dorosłych,blisko b. ładna plaża, zatokowa(ok.200 m przejście przez ulicę),3 baseny( super dla małych dzieci),olimpijski,tradycyjny z częścią dla dzieci,all.inc bdb,obsługa,kelnerki super,męczące karty do drinków,ale barman do wymiany!!!,ewidentnie nie lubi polaków,Finito!!Finito!! bo za dużo jakoby drinków zamawiamy!!!!To jakaś paranoja,nie rzucaliśmy się na nie a byliśmy z 3 dzieci i każde coś chce pić!!!Faworyzowanie za to niemców,francuzów, było trochę włochów...i my Polacy za to z roku na rok liczniejsi!!!:)
WADY Wieczorem wymagana cisza jak w domu starców, nie można nawet porozmawiać na swoim tarasie,bo \\\"głośne\\\" rozmowy jakoby nie dają spać\\\"niemcom\\\"!!!? Straszenie przez ochronę policją itd!!!Dziwne,nasza trójka dzieci słodko śpi,ale niemiec czuwa!!!!Da się odczuć,że to niemiecki land...:(Podróżuję co roku, zaliczyłam prawie wszystkie kraje w basenie morza śródziemnego ale czegoś takiego nie spotkałam!!!
Majorka piękna,zielona,plaże cudne,morze cieplutkie,szczególnie zatoka Alcudyjska,Formentor!!Widoki!!,zwiedzać na własną rekę,Wypożyczyć auto!!!Marinerland i delfiny warto,Palmę i Valdemossę samodzielnie inaczej MARATON!!!Byliśmy 2+3(w tym infant)z Grecosem 8-22.06.2014r,13.070 zł, ale na miejscu DROGO!! poszło jeszcze prawie 3.500 zł!! U nas wygrała Tunezja egzekwo z Fuertą,Majorka,Turcja,Grecja,Bułgaria,Chorwacja i Egipt....Za rok Rodos lub Kos:)

Opinia dodana: 03 lipca 2014

Termin pobytu: czerwiec 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Ewelina C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jeffrey W, Manager de Relaciones Publicas, Beach Club Font de Sa CalaOdpowiedź udzielona 20 kwietnia 2016

Dien dobry Pani Eveline,

dziękujemy za uwagi pozytywne i negatywne.
Szkoda tylko ze to dopiero teraz otrzymaliśmy prawie dwa lata od pani pobytu.

Chcemy tylko podać ze tak jak Niemcy czy obywatele Francji również Polacy są u nas mile witani

Wiatr często tak wieje ze głos z jednej strony rozchodzi się na cały Club!!!!!

Słowo Finito!!Finito!! nie ma nic wspólnego z Polakami czy innymi narodowościami tylko z " All Inclusive "
które w Font de Sa Cala do 23:00 działa

Mammy nadzieje ze mimo wszystko kiedyś będziemy mogli Pania i cala rodzinę w naszym Clubie jeszcze raz powitać

Club Font de Sa Cala jest Klubem wakacyjnym dla całych rodzin gdzie dzieci pod opieka mogą się bawić z Animatorami
a dorośli odpoczywają na plaży albo korzystają z rożnych ofert sportowych


Pozdrowienia z Font de Sa Cala


Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji