Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Świetny lokal zdala od turystycznego szumu.”

La Mejicana - Pizzeria Taqueria
Nr 5 wśród 550 Restauracje (Mijas)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 7 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 15 września 2016

Lokal na wysokim poziomie. Po zajęciu miejsca momentalnie zjawia się obsługa z kartą i proponuje (zwłaszcza w upalne lato) coś chłodnego do picia. [Byliśmy w Rondzie i musieliśmy czekać nie dosyć że na miejsce, to także na obsługę z kartą, a napojów nie doczekaliśmy się-lokal opuściliśmy] W La Mejicana jest zupełnie inaczej, obsługa perfekcyjna, kelnerzy profesjonalni i do tego bardzo sympatyczni. Dania bardzo ładnie podane i bardzo smaczne. Lokal czysty i zadbany. Ceny przystępne. Szef panuje nad wszystkim.

Termin wizyty: sierpień 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Jarosław W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (882)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 883 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 25 maja 2019

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LaMejicana, Gerente, La Mejicana - Pizzeria TaqueriaOdpowiedź udzielona 31 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LaMejicana, Gerente, La Mejicana - Pizzeria TaqueriaOdpowiedź udzielona 30 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LaMejicana, Gerente, La Mejicana - Pizzeria TaqueriaOdpowiedź udzielona 30 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: lipiec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

La Mejicana - Pizzeria Taqueria — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Benalmadena, Costa del Sol
 
Sitio de Calahonda, Mijas
Fuengirola, Costa del Sol
 
Fuengirola, Costa del Sol
 

Byłeś(-aś) w La Mejicana - Pizzeria Taqueria? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem