Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Miłe zaskoczenie :)”
O Casco — recenzja

O Casco
Nr 4 wśród 55 Restauracje (Machico)
Certyfikat jakości
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 4 lutego 2018

Znaleziona przypadkiem restauracja okazała się całkiem miłym miejscem. Zamówiliśmy bardzo dobrze zrobioną espade, pyszne regionalne, białe wino i lapas :) dodatkowo czosnkowy chleb, który robią wyśmienicie. Zabrakło klimatu, gdyż widać, ze to miejsce tętni życiem w sezonie, poza sezonem nie dbają o detale.

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Alicja S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (313)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 315 recenzji

Zrecenzowano 24 września 2017 z urządzeń przenośnych

Generalnie pyszne frytki domowej roboty, obsługa całkiem miła, niestety mimo prośby mięso nie dopieczone.

Dziękujemy, Dorota P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ValterIsmaelCosta, Gestor, O CascoOdpowiedź udzielona 11 stycznia 2018
Tłumaczenie Google

Muito obrigado!
Pela sua avaliação

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 września 2017 z urządzeń przenośnych

Byliśmy tutaj kilka razy na obiedzie, zawsze jedzenie było smaczne i świeże a obsługa bardzo miła. Menu jest w języku polskim co jest żadkością a właściciel zawsze służy pomocą jeśli jest to niezbędne. Polecam z czystym sumieniem.

Dziękujemy, Krzysztof K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ValterIsmaelCosta, Gestor, O CascoOdpowiedź udzielona 11 stycznia 2018
Tłumaczenie Google

Muito obrigado!
Pela sua avaliação

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

dobre, proste dla każdego cos pysznego. zupa rybna palce lizac. espada z krewetami lub bananem, pyszotka

Dziękujemy, Marek J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ValterIsmaelCosta, Gestor, O CascoOdpowiedź udzielona 11 stycznia 2018
Tłumaczenie Google

Muito obrigado!
Pela sua avaliação

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 sierpnia 2017

Jeśli ktoś chce zakosztować lokalnych specyfików to koniecznie trzeba odwiedzić O Casco. Za dobra cenę można tu dobrze i obficie zjeść. Polecam espada com banana lub na ostro (ryba pałasz o delikatnym smaku bez ości. Szczególnie Fani owoców morza będą bardzo zadowoleni ( duży wybór) a jeśli ktoś ma ochotę na mięso to tez nie będzie zawiedziony (polecam espedata- szaszłyk z mięsa wołowego). Dla każdego coś dobrego. Dopełnieniem jest miła obsługa.

Dziękujemy, Beata W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ValterIsmaelCosta, Gestor, O CascoOdpowiedź udzielona 11 stycznia 2018
Tłumaczenie Google

Muito obrigado!
Pela sua avaliação

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

O Casco — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w O Casco? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem