Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (669)
Filtruj recenzje
669 wyniki
Oceny podróżnych
65
253
220
91
40
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
65
253
220
91
40
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 669 recenzji
Zrecenzowano: 2 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel położony w bardzo dobrej lokalizacji wyspy, jako punkt wypadowy. W bliskiej odległości hotelu, sklepy, restauracje, piekarnia, wypozyczalnia aut i przystanek autobusowy. Pokoje faktycznie do remontu. Śniadania monotonne ale bez problemu mozna się najeść. Jedyny minus że budynki są rozdzielone i aby dotrzeć do restauracji hotelowej należy wyjść na zewnątrz. Cena za tydzień w hotelu była bardzo niska więc zdecydowanie warta swojej ceny.

Termin pobytu: styczeń 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Natalia S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2018

Pozytywy to codzienne sprzątanie. Negatywy to hotel raczej do remontu (brak poczucia komfortu) oraz marne kontynentalne (czytaj niejadalne) śniadania. No ale cena też nie jest zbyt wygórowana także ogólnie bilans na zero. Acha, jeszcze z pozytywów niezłe położenie, w tym wypożyczalnia aut na miejscu.

Termin pobytu: wrzesień 2017
Dziękujemy, Konrad W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CarlaSousaDP, Manager, Dom Pedro GarajauOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for choosing Dom Pedro Garajau during your visit to Madeira. It was a pleasure welcoming you at our hotel.

Thank you as well for your comments. Please be informed that we serve continental breakfast, and that clientes can choose from diferente types of bread, pastry, variety of ham, cheese, scrambled eggs, baked beans, sausages, salad, fruit, cereals, variety of jam, coffe, milk, tea, chocolate and juice.

We hope you enjoyed visiting our beautiful Island and that we may have the pleasure of welcoming you back in a not too distant future.

Our team remains at your entire disposal should you require any assistance.

Kind regards
Dom Pedro Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2018

Odradzam wam brać obiadokalacje(dopłata 500zł) do 7/8 dni, za te pieniądze wzdłuż ulic hotelów macie pełno restauracji i w cenie 19 euro zjedzie pyszną rybkę Espada w sosie marakujowym(13 euro) , skałoczepy Lapaz podawane na rozgrzanej patelni jako przystawkę(3,5 euro) , do tego sałatkę ,poncha z sokiem , regionalne piwo Coral, oliwki gratis jako przekąska- i to wszystko w cenie 19 euro. Codziennie inny obiad w restauracji wyjdzie za 7 dni 570zł za osobę, dlatego nie polecam obiadokolacji w hotelach 3 gwiadkowych jak Dom Pedro Garajau.
W hotelu na obiadokolacje dostaniecie niesmaczne, codziennie to samo jedzenie.
Dom Pedro Garajau-hotel stary, pokoje mogą być do przespania się, często spotkacie 7cm karaluchy w łazience, w pokojach duszno-klimatyzacja nie działa, brak lodówki(kupicie piwo w sklepie to zaraz będziecie mieli ciepłe , a owoce zepsują się), brak sztućców w pokojach.

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
2  Dziękujemy, kamil983
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

odpowiedniejsze byłoby okreslenie hostel. Czysto, skromnie. Pokoje duze, wyposażone w tv, bez lodówki. Łóżko podwójne zsunięte z dwóch małych. Brak kołdry, koc ubrany w dziwna poszwe (w sierpniu ok, zimną może to przykrycie nie wystarczyć). Toaleta czysta, wanna, bidet, sedes. Spory balkon,zasobny w stolik i krzeselka. Jeśli planujecie suszyć na nim ciuchy to polecam zabrać klamerki do bielizny. Jedzenie zjadliwe, śniadania gorsze od kolacji. Bardzo dziwna jajecznica, w jedynym kawalku, taka,że można było ją nożem kroić. lokalizacja na prawdę zacna. Polecam na bazę wypadową dla tych którzy chcą zwiedzic madere. Dla leniuchów nastawionych na lezakowanie przy basenie zdecydowanie odradzam. Z ciekawostek: ogród restauracjji super, widok na ocean, goście to sami Francuzi, a dookola hotelu mnóstwo niezłych knajpek

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Malwina K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CarlaSousaDP, Manager, Dom Pedro GarajauOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for choosing Dom Pedro Garajau during your visit to Madeira.

It was a pleasure welcoming you at our hotel and we appreciate your honest comments.

Please do not hesitate to contact us could we ever be of any assitance.

Kind regards
Dom Pedro Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2018

Jak na obiekt trzygwiazdkowy, to trudno się do czegokolwiek przyczepić, szczególnie, że tydzień wcześniej nocowałem w Czechach w hotelu czterogwiazdkowym i warunki wcale nie były lepsze a jeszcze brak klimatyzacji dawał się w upalne noce we znaki. No, może dwa minusiki w Dom Pedro Garajau by się znalazły: to brak dostępności wifi w pokojach, choć raczej na wakacje nie jeździ się po to, by siedzieć w internecie a druga sprawa to lodóweczka, która przydałaby się w pokoju, by co nieco można było schłodzić. Hotel po remoncie, czysty. Leżaki przy basenie za darmo, bar przy basenie czynny do 19. Wifi jest w hallu przy recepcji i jeśli ktoś ma silne pragnienie darmowego łącza, to można przed, lub po posiłku usiąść wygodnie w wiklinowym fotelu i oddać się z lubością surfowaniu po stronach. Śniadania faktycznie codziennie takie same, ale w domu kromka z wędliną wystarczy a tu wybór znacznie większy. Jeśli natomiast ktoś wykupił kolację (właściwie to obiadokolacja), to jest nie do przecenienia. Codziennie inne potrawy, ziemniaki, ryż, bataty, makarony, zawsze ryba (nie tylko espada), różne mięsa, sałatki warzywne, owocowe, ciasta, wino białe i czerwone, soki, sosy i do tego obsługa uwijająca się jak w ukropie. Nawet jak ktoś zwiedza Maderę (a ja zwiedziłem zachód, wschód i środek), to wieczorem i tak zdąży na kolację, gdyż jest w dogodnej porze (od 19 do chyba 21). Hałasu nie ma, ponieważ okolica spokojna, jedyne ruchliwe miejsce to ulica przy hotelu, gdzie właściwie znajdują się wszystkie potrzebne lokale, czyli dwa sklepy spożywczo-przemysłowe, kawiarnie, restauracje, cukiernie, trzy wypożyczalnie samochodów, apteka, klinika dla zwierząt oraz sklep z artykułami dla nich, przystanek autobusowy, skąd można wyruszyć do Funchal. W nocy jednak życie zamiera. Dalej od hotelu to tylko domy mieszkalne. I ocean w miarę blisko, tylko stromo, ale jeśli ktoś myśli o plażingu, to w ogóle Madera nie jest na to dobrym miejscem. Podsumowując: jestem bardzo zadowolony z hotelu i jeśli miałbym jeszcze raz przybyć na Maderę, to bez problemu wybrałbym DPG.

Wskazówka dotycząca pokoi: Za blokiem nr 5 basen z brodzikiem i barem oraz leżakami. Z wyższych pięter pokoi południowych widać ocean.
Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, sudeciarz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CarlaSousaDP, Manager, Dom Pedro GarajauOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for your nice comments and your preference.

We are happy to learn that you would like to return to our hotel, and would be very happy to welcome you back.

Please do not hesitate to contact us could we be of any assistance.

Kind regards
Dom Pedro Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji