Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Everything is awsome

Z tą piosenką otwierają się drzwi do Parku rozrywki. Chwilę trzeba odczekać żeby wymieniać... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 25 sierpnia 2017
LagertaEB
,
Polska
z urządzeń przenośnych
Zabawa w Legoland

Fantastyczne miejsce , dużo atrakcji , rollercoaster , miasto ninjago , pełno restauracji z pysznym... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 18 lipca 2019
annaniva
,
Dublin, Irlandia
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (4 760)
  
Recenzje (4 760)
Filtruj recenzje
4 760 wyniki
Oceny podróżnych
2 243
1 516
577
230
194
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 243
1 516
577
230
194
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 4 760 recenzji
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Drogie bilety wejścia, atrakcje "karuzelowe" słabe. Czas przejazdu to jakiś żart - trwa 1 minutę. Czas oczekiwania w szczycie lekko 40 minut - praktycznie do wszystkiego. Mało atrakcji. Średnia obsługa. Byliśmy we 2 dorosłych i prawie 11 letni chłopiec. Wszyscy się nudzili. Wiem, że ciężko zestawiać oba parki, ale w porównaniu do Energylandii - jeśli chodzi o rozrywkę, to Legoland to żart. Nie ma w ogóle startu.
Nie można ujmować tego w kategorii "karuzel". A po prostu nastawić się na Lego.
Stanowczo tylko dla fanów. Jedne z najgorzej wydanych pieniędzy ever.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Jakub B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LEGOLAND D, Leiter Gästebetreuung, LEGOLAND GermanyOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Jakub B.,

Thank you for stating honestly what you did not like.
We regret that you and your family where disappointed from your stay at LEGOLAND Deutschland. Our target group for our offer are families with children between the age of 3 and 13 years and our park provides fun and entertainment for the whole family. We regret that you were not satisfied with what our park has to offer. Another point in your review were the waiting times. Please bear in mind that you visited LEGOLAND Deutschland during the holiday season. In this period longer waiting times cannot be completely avoided, however all our staff tries their utmost to keep them as low as possible.
We hope that you were still able to experience some positive events during your visit and wish you the best for your future.

Management Customer Service LEGOLAND Deutschland Freizeitpark GmbH

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Fantastyczne miejsce , dużo atrakcji , rollercoaster , miasto ninjago , pełno restauracji z pysznym jedzeniem . Każdy znajdzie tu coś dla siebie w różnym wieku .Polecam warto

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, annaniva
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 lipca 2019

Bardzo fajne miejsce na 2 dni. Można się wyszaleć. Najlepszy dla młodszych nastolatków. Bezpieczne. Super kolejki i inne atrakcje. Dobre jedzenie. Tylko czerwony kot w zamku buł zakurzony.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, GrandTour727137
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 września 2018

Spełniając marzenie dziecka spełniliśmy i nasze (moje i męża) z dzieciństwa.
Miejsce cudowne z mnóstwem atrakcji dla wszystkich grup wiekowych.

Całość udało nam się zwiedzić w ciągu 2,5 dnia.
Trafiliśmy na małe kolejki i większość atrakcji było dostępnych z biegu.
Zakupiliśmy bilety całoroczne mamy więc dodatkową pamiątkę w postaci kart ze zdjęciem. Dodatkowym plusem są osobne bramki wejściowe dla takich biletów i o wiele tańszy parking (za 1 dzień 6 EUR, za cały rok 15 EUR ...).

Zamierzamy wrócić już niedługo :-)

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
1  Dziękujemy, Monika K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Park rozrywki bardzo ciekawy o zróżnicowanej formie rozrywki. Bylismy w szczycie sezonu i w dodatku przy pięknej pogodzie zatem pewnie dla tego była tam duża liczba osób co przekładalo się noestety na długość kolejek do atrakcji.(do fajniejszych rano 50-75min) pod względem czystości wszystko zadbane.
Jest specjalna strefa dla mniejszych dzieci (lego duplo) tam też specjalna strefa dlaam karmiących i sklepik z produktami hipp.
Pozostałe jedzenie to fastfoody raczej :( frytki, wursty, pizza i spaghetti. Najlepiej wziąć lodówkę turystyczną i własny zdrowszy prowiant.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
1  Dziękujemy, Anna M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji