Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“A Nice Winter Weekend”
The Dorset Inn — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 5 dodatkowych witryn!
The Dorset Inn
Miejsce nr 2 wśród 7 pensjonatów/zajazdów w Dorset
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 31 stycznia 2013
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: styczniu 2013, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
5  Dziękujemy, CherryTravels17
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dorsetinnkeeper, Manager, The Dorset InnOdpowiedź udzielona 7 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (267)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

189 z 193 wśród 267 recenzji

Zrecenzowano 16 stycznia 2013
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Love the suites! Garden views tend to be my choice.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: grudniu 2012, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, mbm0303
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dorsetinnkeeper, Owner, The Dorset InnOdpowiedź udzielona 7 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 stycznia 2013
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: I hear all the rooms are good.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: kwietniu 2012, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, EsqOnFire
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dorsetinnkeeper, Owner, The Dorset InnOdpowiedź udzielona 20 stycznia 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: We love the Saddleback Suite!
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: grudniu 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, cburnssr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dorsetinnkeeper, Owner, The Dorset InnOdpowiedź udzielona 7 stycznia 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: grudniu 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, RosieSlick
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dorsetinnkeeper, Owner, The Dorset InnOdpowiedź udzielona 8 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Dorset — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 10.2 km
Kimpton Taconic Hotel
Kimpton Taconic Hotel
Nr 1 z 16 w lokalizacji Manchester
Liczba recenzji: 343
w odległości 8.5 km
Manchester View
Manchester View
Nr 3 z 16 w lokalizacji Manchester
Liczba recenzji: 656
w odległości 8.3 km
Olympia Lodge
Olympia Lodge
Nr 2 z 16 w lokalizacji Manchester
Liczba recenzji: 263
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 39.9 km
Hampton Inn Bennington
Hampton Inn Bennington
Nr 1 z 8 w lokalizacji Bennington
Liczba recenzji: 736
w odległości 0.4 km
Barrows House
Barrows House
Nr 1 z 7 w lokalizacji Dorset
Liczba recenzji: 156
w odległości 10.6 km
The Equinox Golf Resort & Spa
The Equinox Golf Resort & Spa
Nr 6 z 16 w lokalizacji Manchester
Liczba recenzji: 1 401
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w The Dorset Inn? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

The Dorset Inn — dodatkowe informacje

Adres: 8 Church Street, Dorset, VT 05251
Numer telefonu:
Lokalizacja: Stany Zjednoczone > Vermont > Green Mountains > Dorset
Udogodnienia:
Bar/salon Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Miejsce nr 2 wśród 7 pensjonatów/zajazdów w Dorset
Zakres cen: 622 zł–1 125 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3,5-gwiazdkowy — The Dorset Inn 3.5*
Liczba pokoi: 27
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, Booking.com, Agoda i Ctrip TA, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: The Dorset Inn. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Dorset Hotel Dorset

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem