Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rapporto qualità/prezzo tra i migliori”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 10 dodatkowych witryn!
Quality Inn South Bluff
Miejsce nr 27 wśród 42 hoteli w St. George
Zrecenzowano 24 sierpnia 2011
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: sierpniu 2011
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Elisa G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PK K, General Manager, Quality Inn South BluffOdpowiedź udzielona 6 października 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (151)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

147 z 151 wśród 151 recenzji

Zrecenzowano 4 sierpnia 2011
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: maju 2011, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, mg44berlin
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PK K, General Manager, Quality Inn South BluffOdpowiedź udzielona 6 października 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 października 2010
Tłumaczenie Google

Data pobytu: maju 2010, podróż z rodziną
Dziękujemy, puffy_Saar
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mike K, General Manager, Quality Inn South BluffOdpowiedź udzielona 24 lipca 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 października 2010
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: wrześniu 2010, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Sibylle G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mike K, General Manager, Quality Inn South BluffOdpowiedź udzielona 18 lipca 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 września 2010
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: wrześniu 2010
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, DerSoulman
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mike K, General Manager, Quality Inn South BluffOdpowiedź udzielona 18 lipca 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (St. George)
w odległości 0.9 km
Comfort Inn at Convention Center
Comfort Inn at Convention Center
Nr 16 z 42 w lokalizacji St. George
Liczba recenzji: 248
w odległości 0.1 km
Clarion Suites
Clarion Suites
Nr 12 z 42 w lokalizacji St. George
Liczba recenzji: 532
w odległości 0.6 km
Red Lion Hotel & Conference Center St. George
Red Lion Hotel & Conference Cent...
Nr 19 z 42 w lokalizacji St. George
Liczba recenzji: 505
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 0.1 km
Best Western Plus Abbey Inn
Best Western Plus Abbey Inn
Nr 3 z 42 w lokalizacji St. George
Liczba recenzji: 2 117
w odległości 0.2 km
St. George Inn & Suites
St. George Inn & Suites
Nr 13 z 42 w lokalizacji St. George
Liczba recenzji: 394
w odległości 2.5 km
Best Western Travel Inn
Best Western Travel Inn
Nr 10 z 42 w lokalizacji St. George
Liczba recenzji: 572
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Quality Inn South Bluff? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Quality Inn South Bluff — dodatkowe informacje

Adres: 1165 S Bluff St, St. George, UT 84770-5247
Numer telefonu:
Lokalizacja: Stany Zjednoczone > Utah > St. George
Udogodnienia:
Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Spa Basen
Styl hotelu:
Nr5 wśród hoteli spa w miejscowości St. George
Zakres cen: 262 zł–593 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:2,5-gwiazdkowy — Quality Inn South Bluff 2.5*
Liczba pokoi: 96
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, TripOnline SA, 5viajes2012 S.L., Agoda i Hotels.com, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Quality Inn South Bluff. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Quality Inn South Bluff Hotel St. George
Quality Inn St George
St. George Quality Inn

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem