Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Centrum kiczu. Imprezy ok

Centrum dziwne. W dzień Chińska tandeta. Bardzo liche towary dla plebsu. W nocy zamienia się w... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 18 stycznia 2020
mariuszekk
z urządzeń przenośnych
Duże centrum handlowe

Jedno z większych centrów handlowych w mieście. Znajduje się tu praktycznie wszystko czyli sklepy... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 11 lipca 2019
maxoratalata
Przeczytaj wszystkie recenzje (5 789)
  
Recenzje (5 789)
Filtruj recenzje
5 789 wyniki
Oceny podróżnych
1 592
1 565
1 415
639
578
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 592
1 565
1 415
639
578
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 5 789 recenzji
Zrecenzowano: 11 lipca 2019

Jedno z większych centrów handlowych w mieście. Znajduje się tu praktycznie wszystko czyli sklepy ze wszystkim czyli pamiątki, odzież, kosmetyki. Można a nawet trzeba się targować . Masa restauracji. Jest też zaraz przy wejściu meczet a na piętrze klub LGBT.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, maxoratalata
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Podobnie jak większość w Playa del Ingles, to centrum również jest dość tandetne. W sklepach króluje Chińszczyzna. Lokale przeznaczone raczej dla LGBT.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, anastazja007
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Wielkie centrum handlowe, otwarte, 3 kondygnacje poniżej poziomu otaczającego gruntu. Knajpy (niektóre naprawdę fajne) sklepy, bary. Mydło i powidło.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Bartassw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Duże przestronnne centrum handlowe Jumbo dużo malutkich sklepików nastawionych na turystów napewno kupisz jakaś pamiątkę na samym dole same knajpki gdzie można pośpiewać pobawić się i całkiem dobrze zjeść napewno inne centrum handlowe niż w Polsce

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, MagdalenaP742
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 października 2018 z urządzeń przenośnych

Jedzenie zakupy kluby festiwale dla każdego coś atrakcyjnego. Co chwilę odbywają się jakieś eventy w klubach lub występy na dużej scenie w tym roku była sama Conchita Wurst

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
1  Dziękujemy, 60s_awekk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji