Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (4 401)
Filtruj recenzje
4 401 wyniki
Oceny podróżnych
2 201
1 500
451
138
111
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 201
1 500
451
138
111
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 4 401 recenzji
Zrecenzowano: 27 kwietnia 2019

Hotel znajduje się przy pięknej piaszczystej plaży, by na nią się dostać trzeba pokonać sporą ilość schodów, ale dzięki temu widoki są spektakularne, dobrze wyposażona siłownia również w worki treningowe, chcesz pojeździć na rowerku stacjonarnym umieszczonym na absolutnie fantastycznym zadaszonym tarasie z widokiem na ocean, proszę bardzo. Mają boisko piłkarskie ze sztuczną nawierzchnią coś na wzór polskich boisk przyszkolnych Orlik, ale powinni popracować nad jakością bramek bo mają pozrywane siatki i nie są przytwierdzone do podłoża. Są korty tenisowe, łucznictwo, siatkówka, tenis stołowy. Przydałyby się jakieś wodne ślizgawki.
Jedzenie jest dobre, w zasadzie niczego nie brakowało, nie było dobrej jakości pełnowartościowego pieczywa tylko farbowane, zamiast jednej kanapki musiałem zjeść kilka by się najeść,
bardzo dobrze zaopatrzony snack-bar przy basenie, dwa razy nie poszliśmy przez niego na obiad ;).
Jeśli chodzi o ręcznikową rezerwację leżaków przy basenach, to mimo zakazu od trzeciego dnia pobytu też zaczęliśmy ją praktykować.
Po spędzonym urlopie w tym hotelu, mogę śmiało polecić to miejsce rodzinom z dziećmi i wszystkim innym, bo ten Hotel ma strefy tylko dla dorosłych, nie miałem potrzeby z nich korzystać.

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, luk l
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TuiMagicLifeFtva, Leiter Öffentlichkeitsarbeit, TUI MAGIC LIFE FuerteventuraOdpowiedź udzielona 29 kwietnia 2019

miłość luc I,
za wspaniały przegląd naszego obiektu i dziękujemy za wybranie naszego hotelu na wakacje. Ich komentarze sprawiają, że jesteśmy dumni i pokazujemy dokładnie to, co my i nasz cały zespół chcemy osiągnąć: zaoferować wam magiczne wakacje. Cieszymy się, że również czuliście się na wakacjach i oceniliście to za pomocą 6 gwiazdek.
Z radością powitamy Cię tutaj w przyszłości i życzymy wszystkiego najlepszego do tego czasu.
Słoneczne pozdrowienia,
Twój zespół TUI MAGIC LIFE Fuerteventura 2019

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 listopada 2018

Wakacje pobyt tygodniowy druga polowa pazdziernika, dwojka dzieci (20mies, 4latek). Hotel idealny dla rodziny czy pary w kazdym wieku, kompleks budynkow rozmieszczonych na duzym terenie co daje przestrzen i miejsce pierwszy raz nie opuszczalismy terenu hotelu i nie bylo takiej potrzeby (nie liczac krotkiego spaceru zeby zobaczyc co na zewnatrz). Pokoje czyste i duze (codziennie sprzatane, wymieniane reczniki itp.). Kompleks basenow dla kazdego i w kazdym wieku nie zauwazylam bitwy na lezaki ;) korty tenisowe, plac zabaw, sala cwiczen wszystko jest na miejscu i sklep tez. Zejscie do pieknej plazy!!! Restauracje, bary z jedzeniem praktycznie calodobowym i bardzo bardzo smaczym i ogromny wbor wszystkiego mozna rzec stoly sie uginaly pod iloscia ale i co za tym idzie jakoscia jedzenia Rewelacja! Obsluga mila i pomocna, lekarz na miejscu. Jedynie do czego mozna sie przyczepic to niejasno sprecyzowana informacja odnosnie pokoi (jestesmy pewni ze zaznaczylismy i wybralismy inny niz otrzymalismy a na miejscu nie bylo szans na wyjasnienie sprawy) druga to kwestia wypozyczenia rowerow na miejscu czyli wlasciwie brak opcji.

Wskazówka dotycząca pokoi: piekna plaza wiec pokoje z tym widokiem godne doplaty
Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Andżelika Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TuiMagicLifeFtva, Leiter Öffentlichkeitsarbeit, TUI MAGIC LIFE FuerteventuraOdpowiedź udzielona 14 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Dear Andzelika,

We are delighted to hear that you have enjoyed once more time your stay at TUI MAGIC LIFE Fuerteventura and our services fully have reached your expectations.

We will forward the message to our whole team and it will be a pleasure to welcome you back on your next visit to Fuerteventura. Please contact us at your next stay and we will look for some bikes for rent!

For anything you may need, do not hesitate to contact us and we will give you a warm welcome again.

Kindest regards from sunny Fuerteventura,

Your TUI MAGIC LIFE Fuerteventura team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Niestety plaga rezerwacji leżaków w tym ośrodku sięga zenitu. Widać, że obsługa nie może poradzić sobie z niesfornymi turystami, którzy rezerwują miejsce przy pomocy ręcznika a następnie znikają na połowę dnia. Robi to sztuczny tłok przy basenach i uniemożliwia rotację wolnych miejsc.

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, krzysztofk546
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2018

Bardzo fajny. Duży teren ośrodka co pozwala na spacerowanie. Bardzo fajne pokoje szczególnie te z widokiem na ocean. Czyste sporych rozmiarów łazienka. Bardzo dobra kuchnia, sporo lokalnych dań. Kilka basenów także spokojnie każdy znajdzie jakieś miejsce dla siebie. Szczególnie polecam na wyjazd z małym dzieckiem. Dużo udogodnień dla maluchów oraz plac zabaw.

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Xardas09
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 lipca 2018

Hotel zajmuje duży teren.
Budynki rozrzucone po terenie hotelu.
Wyżywienie bardzo dobre.
Codzienne animacje.
Duży basen.
Plaza bardzo szeroka, miejsca starczy dla wszystkich.
Można dojść plażą do sąsiednich miejscowości
Warto wypożyczyć samochód i zwiedzić wyspę na własna rękę.
Polecam dla rodzin z dziećmi.

Wskazówka dotycząca pokoi: Moim zdaniem bez znaczenia jest czy to parte czy piętro. Pokoje bardzo fajne i duże.
Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
2  Dziękujemy, 934piotrp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TuiMagicLifeFtva, Gerente, TUI MAGIC LIFE FuerteventuraOdpowiedź udzielona 19 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Piotr P,

First of all, we would like to thank you for having trust in TUI MAGIC LIFE Fuerteventura for the last years.

On behalf of the entire team let me thank you for your positive feedback. It is very important for us to know that we were able to reach your expectations.



We sincerely appreciate your evaluation about our Facilities.

We look forward to welcoming you soon again!

Best regards,

Your TUI MAGIC LIFE Fuerteventura team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji