Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (4 444)
Filtruj recenzje
4 444 wyniki
Oceny podróżnych
2 217
1 514
460
139
114
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 217
1 514
460
139
114
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
9 z 14 wśród 4 444 recenzji
Zrecenzowano: 21 stycznia 2018 z urządzeń przenośnych

Może i hotel ma już swoje lata ale naprawdę dba się tu o czystość i jakość obsługi. Jedzenie bardzo urozmaicone. Każdy znajdzie coś dla siebie. Dużo owoców o każdej porze dnia. Przepyszne koktajle owocowe. Lokalne alkohole jak wszędzie średniej jakości. Ja szczególnie polecam jednak pokoje w strefie private lodge. Własny bar z wysokiej jakości alkoholami międzynarodowymi. Spokój na pięknie położonych na skarpie nad oceanem basenach. Naprawdę można wypocząć. Duży, przestronny pokój. Codziennie porządnie sprzątany. Często widać managerów dbających o każdy detal. Fantastyczna kolacja a la carte z kuchnią międzynarodową. Nie ma się czego przyczepić. Hotel zasługuje nawet na 5*. Jeszcze tam wrócę. Mam nadzieję że do tego czasu przejdzie drobny remont. Szczerze polecam

Termin pobytu: styczeń 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, nowpau
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TuiMagicLifeFtva, Gerente, TUI MAGIC LIFE FuerteventuraOdpowiedź udzielona 26 stycznia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Paulina N,

First of all, allow us to thank you greatly for your kind words about your recent stay in TUI MAGIC LIFE Fuerteventura. They are highly appreciated and of great value for us.

Your comments are very encouraging to all of us who work every day to ensure our guests' satisfaction. We will not hesitate to definitely share your kind words with the entire team.

We look forward to welcoming you for another Magic experience.

Kindest regards from sunny Fuerteventura,
Your TUI MAGIC LIFE Fuerteventura Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 stycznia 2018 z urządzeń przenośnych

W hotelu byłem w pierwszym tygodniu stycznia 2018. Ogólnie obiekt jest przyjemny i dobrze skomunikowany. Niestety lata świetności ma zdecydowanie za sobą. Pokoje jak i budynki wymagają odświeżenia a juz napewno wyciszenia. Ja mieszkałem w pawilonie 12 i komfort akustyczny pokoju był żenujący. Słyszałem wszystko co działo się w pokoju obok a sąsiedzi byli naprawdę cicho. Nie wyobrażam sobie jeśli za ścianą spalony mało dziecko które płacze w nocy.

Co do reszty. Jedzenie dramat pod kontem jakości. Jeśli lubisz ryby to czeka Cię smażona ryba w każdej postaci plus tuńczyk o konsystencji betonu. Wybór conajmniej mierny. Na plus mogę dodać tylko to ze jedzenia nie brakuje ale co z tego jak jest niedobre.

Alkohole w wersji All to po prostu żenada. Do wyboru macie tylko lokalne trunki najniższej jakości. Wino i Cava nadaje się tylko do smarowania kolan a nie do picia.

Sport jest niewątpliwie plusem obiektu i tutaj można szukać pozytywnych stron. Niestety w porównaniu do innych obiektów z grupy MagicLife i tak wypada blado.

Ogólnie hotel oceniam na 3* a pod kontem gastronomi na 1*

Termin pobytu: styczeń 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, rafaldd2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TuiMagicLifeFtva, Gerente, TUI MAGIC LIFE FuerteventuraOdpowiedź udzielona 12 stycznia 2018
Tłumaczenie Google

Dear rafaldd2016,

First of all we would like to say thank you for taking the time and give a clear description about what we need to improve. We highly value our guests´ comments as this is how we can get better look at each detail about our service and resort.

We are sorry that the general experience was not so good as expected, we are trying to do our best to solve mentioned issues.

Taking into consideration all your comments, we will do our best to solve all issues and hopefully we achieved to please you with some good experience.

Even though you are not planning to return, if you would change your mind, we would be more than happy to give you a better experience than before and to really meet your expectations at TUI MAGIC LIFE Fuerteventura.

Kindest regards from sunny Fuerteventura,
Your TUI MAGIC LIFE Fuerteventura Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 października 2017 z urządzeń przenośnych

El mejor servicio de niñera. gracias.

Hotel bardzo przyjazny gościom. Pierwsze wrarzenie? Średnio ale będąc tu kilka dni można poczuć się świetnie. Minus durzo dzieciaków. Plusy dobre jedzenie super lokalizacja i klimat. Hotel dla gości z miłą obsługą w dobrej cenie.

Termin pobytu: październik 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Tomasz G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TuiMagicLifeFtva, Gerente, TUI MAGIC LIFE FuerteventuraOdpowiedź udzielona 22 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear Tomasz G,

Thank you very much for your kind comments and for the great review you have taken the time for to write for us. We are more than happy that we met your expectations and even beyond.

We can´t wait to greet you again and to give you our best as you described.

Kind regards,
Claudia Uhl
Assist. General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2017

Hotel z pieknym widokiem na ocean. Plaza sliczna zwlaszcza podczas odplywu, zejscie po schodach. Woda juz byla ciepla.
Kilka basenow z niestety dosc chlodna, słodką wodą, tylko główny basen jest podgrzewany. Brak zjeżdżalni w basenach, ale jest suchy plac zabaw. Przy basenach brzydkie brudne lezaki i stoliczki !!! Bogata oferta sportow.
Wystroj hotelu i pokoju zgodny z ofertą.Czysto. Z pokoju piekny widok na ocean, ale wiem ze te pokoje na ogród tez moga miec maly boczny widok na ocean.
Duza restauracja serwuje bardzo duzy wybor smacznych dan (porownywalnie z tureckimi).
W ciagu 2 tygodni naprawde wietrzny dzien byl tylko raz. Reszta dni z przyjemnym chlodzacym wiatrem -pozwalalo to odpoczac bez zaduchu , bylo cieplo, ale wieczorami dla dzieci konieczny dlugi rekaw.
Objazd wyspy w 1 dzien autem wypozyczonym w hotelu.
Hotel polecam zwlaszcza ze wzgledu na widoki i piekna plaze oraz hedzenie
Minus za lezaki , jak dla mnie pokoje moglyby byc bardziej nowoczesne.

Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Tulipan75
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel położony na wzniesieniu czysty zadbany przy plaży.Jeżeli jest odpływ plaża w miarę duża.Ok 4 km od hotelu jest miasteczko i można tam kupić pamiątki.My do miasteczka zawsze chodziliśmy brzegiem oceanu Ale najpier sprawdziliśmy kiedy jest odpływ po drodze podziwialiśmy widoki można też spotkac niesamowitą ilość wiewiorek. Idąc do miasteczka zwiedzaliśmy w kierunku latarni i przy niej skrecalismy. Powrót był taksówka ok10 euro ponieważ najczęściej zaczynał się przypływ.Sam hotel jest duży posiada kilka basenów.Przy basenach bary piwo i napoje każdy nalewka sam. Lezakow jest sporo Ale niekiedy trzeba było poszukać wolnego.Pokoje codziennie sprzątanie. My mieliśmy pokój z widokiem na ocean i blisko basenu.Uważam że był super umiejscowiony. Jedzenie bardzo dobre i bardzo sympatyczna i pomocna obsługa. Dużo jest dodatkowych zajęć. Wieczorami codziennie muzyka na żywo w teatrze były też przedstawienia.Warto zabrać coś z długim rękawem bo zdążyło się ze był wiatr na tyle silny ze lekki sweterek nakladalam. W dzień bardzo ciepło i lekki wiaterek wręcz jest polecany nie odczuwa się tak tego ciepła.Polecam Kremy z wysokim filtrem jeżeli nie chcemy mieć popazenia. Warto też odwiedzić oazie park. Jest dużo osób z Niemiec Ale nam to nie przeszkadza. Hotel polecam!

Termin pobytu: sierpień 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Ela Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TuiMagicLifeFtva, Gerente, TUI MAGIC LIFE FuerteventuraOdpowiedź udzielona 5 września 2017

Drogi Ela Z,

Dziękuję bardzo za poświęcenie czasu, aby opuścić informacje na temat swoich doświadczeń w TUI MAGIC LIFE Fuerteventura.

Cenimy sobie komentarze gości, aby nieustannie monitorować i poprawiać poziom usług, z którymi staramy się oferować. Dziękuję za twój komentarz.

Mamy nadzieję, że wybierzesz TUI MAGIC LIFE ponownie na kolejną wizytę w Fuerteventurze. Będziemy bardziej niż szczęśliwi, aby dać ciepłe powitanie.

Z poważaniem,
Claudia Uhl
Assist. General Manager


Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji