Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 311)
Filtruj recenzje
1 311 wyniki
Oceny podróżnych
347
460
293
138
73
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
347
460
293
138
73
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 311 recenzji
Zrecenzowano: 23 lipca 2019

Zgadzam się z poprzednimi pozytywnymi opiniami o samym hotelu i obsłudze.

Na uznanie moim zdaniem zasługują bardzo urozmaicone posiłki [mieliśmy opcję trzech] - szczególnie obiady i kolacje. Bogate i "kolorowe" menu. Dla każdego coś miłego

W hotelu sporo rodzin z małymi dziećmi, więc trzeba się spodziewać, że jest głośno

Wskazówka dotycząca pokoi: w pokojach od ulicy słychać pojazdy
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Piotr W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Katia_4RHotels, Customer Service, 4R Gran ReginaOdpowiedź udzielona 25 lipca 2019

Szanowny Piotr W,

Bardzo dziękujemy za komentarz i jesteśmy wdzięczni, że znaleźli Państwo czas na podzieleni się z nami waszą opinią.
Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z oferowanych przez nas usług. Bardzo motywująco działa na nas fakt, że nasz wysiłek przekłada się na zadowolenie naszych klientów.

Mamy nadzieję, że wrócą Państwo do Salou i zakwaterują się ponownie w naszym hotelu.

Serdecznie pozdrawiamy,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2017

W hotelu Regina pierwsze co rzuca się w oczy, to to jak wszystko jest tu duże: duże pokoje, duży hol i lobby, dużo miejsca na basenie, dużo dań do wyboru itd. Naprawdę, jest to jeden z bardziej przestrzennych hoteli jakie widziałem w Salou. Na basenie bardzo duża liczba leżaków więc prawie nie było sytuacji aby ktoś się o nie kłócił. Do plaży niedaleko a dla fanów motoryzacji w pobliżu hotelu znajduje się centrum Ferrari. Śmiało mogę polecić go każdemu na wakacje.

Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Kramarz21
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Katia_4RHotels, Customer Service, 4R Gran ReginaOdpowiedź udzielona 2 września 2017

Drogi Kramarz21,

Dziękujemy bardzo za podzielenie się Pańskim doświaczeniem jakie zdobył Pan podczas pobytu w naszym hotelu oraz za polecenie nas innym podróżującym.
Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z oferowanych przez nas usług. Zawsze staramy, się jak najlepiej zaspokoić potrzeby naszych gości, stworzyć atmosferę komfortu oraz slużyć pomocą we wszystkim czego mogą potrzebować podczas swojego pobytu.
Bardzo motywująco działa na nas fakt, że nasz wysiłek przekłada się na zadowolenie naszych klientów.
Z wielką przyjemnością powitamy Pana ponownie w 4R Regina Gran Hotel.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 lipca 2017

W tym hotelu wakacje spędziliśmy dosyć dobrze. Hotel jest położony troszkę daleko od plaży ale mały spacerek można zrobić. Wokoło dużo sklepów a więc musieliśmy kupić nową walizę. Niedaleko jest stacja , można pojechać sobie na jeden dzień do Barcelony lub do innego miasta. Jedzenie w hotelu jest po prostu nie dobre - wszystko pływie w maśle , z jedzenia bezglutenowego ( bo miało być ) był tylko chleb i czasami babeczki , trzeba było o chleb poprosić . Obsługa miła . W hotelu znajduje się sklep o nazwie "Quins" , bar . Jest dużo animacji dla dzieci w wieku 3-7 lat ale dołączyć może się każdy . Obok hotelu jest duży basen .było mało polaków przeważali Rosjanie i Brytyjczycy . Na naszych wakacjach było dosyć przyjemnie

Wskazówka dotycząca pokoi: na pierwszym piętsze są okropne pokoje , do góry co ras lepsze
Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Sonia K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Katia_4RHotels, Customer Service, 4R Gran ReginaOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2017

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami Państwa opinią na temat pobytu w naszym hotelu.
Naszym głównym celem jest zadowolenie naszych klientów dlatego też cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z pobytu w naszym hotelu 4R Regina Gran Hotel.
Czekamy na Państwa przy okazji kolejnej wizyty w Salou. Cała ekipa przesyła serdeczne pozdrowienia.

Serdecznie podrawiamy,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2016

Hotel około 5 min. od centrum, 15 min. od plaży. Okolica spokojna. Sam hotel bardzo dobry. Czysty, przestronny, urządzony nowocześnie. Pokoje urządzone ze smakiem, ze wszystkimi potrzebnymi wygodami. Duże balkony z suszarką- co jest bardzo cenne i rzadkie. Również przestronne łazienki. Hol i lobby z barem zachęcają do pobytu. Obsługa na recepcji i w jadalni bardzo miła i pomocna, uśmiechnięta. Posiłki różnorodne, każdy wybierze coś dla siebie, od tradycyjnych potraw, jak kurczak, wieprzowina, ryba, makarony, po owoce morza w różnych odsłonach. Ciekawe jest przygotowywanie posiłków przy kliencie. Plusem stołówki jest czystość, po każdym gościu wymieniany jest obrus. Jedynym malutkim minusem jest, tak mi się wydaje, za mały basen. Mogę polecić hotel na singli, par i rodzin z dziećmi. Bardzo fajna atmosfera.

Termin pobytu: sierpień 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, abyk1972
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Katia_4RHotels, Customer Service, 4R Gran ReginaOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2016

Szanowny abyk1972,

Bardzo dziękujemy za komentarz i jesteśmy wdzięczni, że znaleźli Państwo czas na podzieleni się z nami waszą opinią. Bardzo ważne dla nas jest otrzymywanie informacji zwrotnej w postaci komentarzy od naszych gości.

Cieszymy się, że przypadły Państwu do gustu nasze urządzenia hotelowe, serwowane przez nas posiłki, a zwłaszcza świadczona przez naszych pracowników obsługa.

Dziękujemy za rekomandacje z Państwa strony i mamy nadzieję, że w krótce ponownie będą mogli nas odwiedzić.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2016

Duży Hotel, dobre i urozmaicone jedzenie. Dla każdego cos się znajdzie. Niestety basen jest mały ale w tym mieście każdy hotel ma mały basen. Dojście do plaży ok 15-20 nimut, można dojechać kolejką turystyczną. Atutem jest obecność w obsłudze dwóch wspoaniały polek: w recepcji i barze. Dzięki dziewczyny za organizację urodzin :) All inclusiv na wysokim poziomie, napoje, drinki poziom wysoki a do tego lody za darmo. Minus to malo miejsc prz basenach i sam basen nieco mały. Animacje i program kulturalny hotelu jak najbardziej OK

Wskazówka dotycząca pokoi: Bezwzględnie wybierać pokoje od strony gór. pokoje od str basenu są głośne
Termin pobytu: wrzesień 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Dariusz L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Katia_4RHotels, Customer Service, 4R Gran ReginaOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2016

Szanowny Panie Dariuszu,

Jesteśmy wdzięczni, że zechciała się Pan podzielić swoją opinią na temat naszego hotelu z innymi użytkownikami tej strony. Jesteśmy bardzo zadowoleni, że pobyt w naszym hotelu spełnił Pani oczekiwania. Nasz personel jest wielojęzyczny po to, abyśmy mogli zrozumieć i zaspokoić potrzeby naszych klientów i pozwolić im się poczuć jak w domu. Przekażemy Państwa miłe słowa naszym pracownicom.

Mamy nadzieję, że wrócą Państwo do Salou i zakwaterują się ponownie w naszym hotelu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji