Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 117)
Filtruj recenzje
1 117 wyniki
Oceny podróżnych
486
309
182
73
67
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
486
309
182
73
67
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 117 recenzji
Zrecenzowano: 14 maja 2019

Właśnie wróciliśmy z wakacji po tygodniowym pobycie :) Ten hotel jest piękny , bez skazy! Wszyscy pracownicy są bardzo przyjaźni i pomocni. Animatorzy pracują bardzo ciężko i są genialni w swojej pracy! (tutaj szczególnie chciałbym pozdrowić Kevina ). Nigdy się nie nudziliśmy :) Pokoje bardzo przyjemne , zadbane i czyste , niczego nam nie brakowało. Lokalizacja świetna – do plaży 5 minut drogi , trasą z super widokiem . Centrum ,sklepy , restauracje , park rozrywki – wszędzie blisko. Fantastyczne, zawsze świeże jedzenie , a muszę przyznać ,że jestem wybredny .Każdy znajdzie coś dla siebie. Dziękuje za wspaniale spędzony czas :)))

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, MaRiuSz Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OhtelsVilla, Director General, Ohtels Playa de OroOdpowiedź udzielona 15 maja 2019

Dzień dobry MaRiuSz Z:
Bardzo dziękujemy za poświęcenie kilku minut na wyrażenie opinii. Mam przyjemność przeczytać Wasze komentarze dotyczące ostatniej wizyty w Ohtels Playa de Oro. Przekażę Wasze gratulacje personelowi, jestem pewien, że docenią.

Z niecierpliwością czekam na Państwa kolejny pobyt w Ohtels Playa de Oro.


Z poważaniem,

Jonathan

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Pobyt w hotelu jak najbardziej udany, z początkiem sezonu (pobyt w maju) niedużo gości, co jest wielką zaletą dla osób które przyjechały odpocząć lub pozwiedzać. Pokoje sprzątane codziennie, bardzo dokładnie. Z jedzenia każdy coś dla siebie znajdzie. Świetne animacje, koncerty, pokazy akrobatyczne i super animator Kevin. Hotel dobry dla osób młodych (niedaleko od hotelu dyskoteki, bary) oraz dla rodzin a nawet osób starszych. Największe wrażenie robi jacuzzi na dachu z którego można podziwiać piękne widoki.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, ErnestynaPoland
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pol S, Director General, Ohtels Playa de OroOdpowiedź udzielona 7 maja 2019

Szanowna ErnestynaPoland,

Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoimi doświadczeniami w Ohtels Playa de Oro.

Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że cieszysz się naszym hotelem.

Mamy nadzieję, że do zobaczenia ponownie przez Salou.

Serdeczne pozdrowienia

Pol

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Jestem miło zaskoczona przez ten hotel.
Hotel jest bardzo dobrze zadbany i czysty. już przy samym wejściu do pokoju widać że jest czysty i przygotowany do wypoczynku klienta.
Pomimo że sezon jeszcze dobrze się nie zaczął obsługa już przyjmuje klientów z uśmiechem i pełną energią, a osoba z animacji dba nie tylko o rozrywki i przedstawienia ale również o uśmiech klientów i pomaga jak tylko może.
Jak najbardziej polecam ten hotel.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Dziękujemy, MajeckaXd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pol S, Director General, Ohtels Playa de OroOdpowiedź udzielona 3 maja 2019

Szanowna MajeckaXd,


Chciałem ci podziękować za podzielenie się swoimi komentarzami na temat wakacji w naszym hotelu.

Bardzo się cieszymy, że się podobało.

Mamy nadzieję, że wkrótce się zobaczymy.

Serdeczne powitanie,

Pol

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Po raz drugi zostałam miło zaskoczona przez ten obiekt. Przygotowani do sezonu i przyjęcia gości na najwyższym poziomie. Kultura osobista pracowników wciąż świetna, bardzo pomocni i uśmiechnięci. W hotelu jest czysto i można bardzo miło spędzać czas, ponieważ nadal są animatorzy czasu wolnego dbający o rozrywkę na miejscu.

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, katarzynam873
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Pol S, Director General, Ohtels Playa de OroOdpowiedź udzielona 19 kwietnia 2019

Szanowna katarzynam873,

Dziękuję bardzo za uwagi. Bardzo się cieszymy, że spędziłeś z nami dobre wakacje.

Nasz zespół stara się każdego dnia zadowolić naszych klientów

Mamy nadzieję, że możemy wkrótce ponownie w Ohtels Playa de Oro.

Pozdrawiam serdecznie,

Pol

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Nie polecam ze względu na fakt, ze synowi ukradziono słuchawki airpods. Były wygrzebane z plecaka z wewnętrznej kieszonki!!! Poza tym syf totalny. Sprzątanie wyglada na posłaniu łóżka. Poza tym byliśmy świadkiem, ze na recepcji Anglik również zgłaszał KRADZIEŻ! Jeździliśmy wiele razy w różne miejsca, ale z takim chamstwem i kryminałem się nie spotkaliśmy. Basen-zgroza, zupa!!! Nie da się tam wejśc!!! Jedzenie naprawdę smaczne, ale cała reszta to TOTALNA KLAPA. Poza tym mieliśmy problemy z powrotem do Wrocławia z TUI. Panienka z TUI kompletnie niezorientowana, czekaliśmy na wielmożna panią aż się pojawi, bo schowała głowę w piasek i nie umiała rozwiązać problemu z lotem. Okazało się, ze nie ms nas na liście rejsu i nie polecimy. Oprócz nas oczywiście było jeszcze kilkanaście osób!!!!! Nie byliśmy sami. Podobny problem był tez z Itaki, ale tam rezydentka przejęła inicjatywę i tak naprawdę dzięki niej w ostatniej chwili weszliśmy na pokład. Nigdy więcej!!!!! Najgorszy urlop od 23 lat!!!!!!!!!

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Anamatia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OhtelsVilla, Director General, Ohtels Playa de OroOdpowiedź udzielona 1 lutego 2019

Dzień dobry rodzinazwrocka:
Dziękuję bardzo za pozostawienie nam swoich wrażeń.
Żałuję, że nie to nam się podobało.
Żałuję również, że musimy się dowiedzieć, że zgubił się lub jego słuchawki zniknęły, a ja nigdy tego nie przekazuję, nie rozumiem dlaczego.
Jeśli chodzi o podróż powrotną, żałuję, że miałeś tak wiele problemów, ale to nie jest odpowiedzialność hotelu.

Pozdrowienia

Jonathan

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji