Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Santa Domingo Church (Iglesia de Santa Domingo)
Zapisz
Wyróżnione recenzje
ciekawe miejsce

Santa Domingo Church to kościół, który połozony jest na wzgórzu w miejscowości Benalmadena Pueblo... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 9 października 2019
Aleksander S
Piekna lokalizacja

Kościół św. Dominika de Guzman – jest najstarszą świątynią w Benalmadenie, pochodzi z XVII wieku... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 13 maja 2018
wienek
,
Libiąż, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (122)
  
Recenzje (122)
Filtruj recenzje
122 wyniki
Oceny podróżnych
66
47
9
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
66
47
9
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 122 recenzji
Zrecenzowano: 13 maja 2018

Kościół św. Dominika de Guzman – jest najstarszą świątynią w Benalmadenie, pochodzi z XVII wieku, stojąc przed nim na pierwszy plan wybijają się obrazy z kolorowych kafelków przedstawiające Matkę Boską i św. Dominika. W środku uwagę przykuwa ołtarz główny oraz figury Matki Boskiej i Jezusa. Po zwiedzaniu Pueblo warto wejść i pomodlić się w ciszy i zadumie. Przy kościele znajdują się ogrody przy murze, gdzie również można odpocząć w cieniu na jednej z wielu ławeczek podziwiając piękne widoki.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2017
Dziękujemy, wienek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 czerwca 2015 z urządzeń przenośnych

Relaks wieczorową porą, można odpocząć na tarasie obok kosiciola podziwiając nocną panoramę miasteczka, przy dzwiękach muzyki z okolicznej restauracji

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2015
Dziękujemy, 463heniekk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 19 marca 2020

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 stycznia 2020

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 listopada 2019

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji