Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 773)
Filtruj recenzje
2 773 wyniki
Oceny podróżnych
1 382
935
302
90
64
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 382
935
302
90
64
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 2 773 recenzji
Zrecenzowano: 15 listopada 2016

Byliśmy na przełomie pazdziernika/listopada 2016 w Spa Benalmadena Palace;
Costa del Sol jest piekne, spędzaliśmy wakacje kilkakrotnie w innych hotelach i miejscowościach, tym razem Spa BenalmadenaPalace;
Hotel usytuowany wysoko, bez samochodu trzeba sie troche wysilic zeby dotrzeć ale warto; zadbany teren , basen zewnętrzny ( oraz wewnętrzny), leżaki, miejsca do odpoczynku na otwartm terenie, tylko dla gości;
Czysto, dobra kuchnia, profesjonalny personel;
Mała siłownia na dole, mozna sie zmobilizować i poprawić kondycje;
Mnóstwo atrakcji dla dzieci, dla doroslych tez;
Nie jest bardzo tanio jednak z pewnością warto spędzić tam urlop;
Warto wybrac pokoje na wyższych kondygnacjach;
A Costa del Sol mozna zwiedzac i zwiedzac .... bez konca;

Termin pobytu: listopad 2016
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, efrydrych
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jacqueline S, Director de Relaciones con Clientes, Hotel Spa Benalmadena PalaceOdpowiedź udzielona 23 listopada 2016

Drogi Gościu,
Dziękuję bardzo za spędzeniu kilku dni wypoczynku w naszym hotelu i za napisanie tak pozytywną opinię. Jesteśmy zadowoleni, że pomoże to w zaplanowaniu wycieczki i byłoby przyjemność powitać Państwa przy innej okazji. Bardzo ciepłe powitanie od całego zespołu Benalmadena Palace.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2016

Właśnie tak powinny wyglądać prawdziwe,udane,słoneczne wakacje.Wszystko było na najwyższym poziomie.Obsługa zawsze życzliwa i uśmiechnięta.Wyżywienie znakomita,tylko trochę za dużo.Baseny czyste.Wiele atrakcji w hotelu zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych,a widoki z okien zapierały dech w piersiach i nawet wejście pod górę do hotel z plaży 10 min, nie stanowiło żadnego problemu.Jedyna wadą tego hotelu jest to,że jest tak daleko od nas....

Wskazówka dotycząca pokoi: Byliśmy w apartamencie na pierwszym piętrze od południa z widokiem na morze po lewej i góry po prawej i było doskonale.
Termin pobytu: sierpień 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, r0bin301
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2015

Hotel urokliwy.Piekne dekoracje.Super pokoje.Swietne jedzenie.Czysto,codziennie sprzatanie.Udane wakacje.Slaby internet, no ale tak jest w Hiszpanii.Szczerze polecam! Troche daleko do centrum i sklepow.

Termin pobytu: maj 2015
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Jadwiga S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 23 marca 2019

Termin pobytu: styczeń 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jacqueline S, Director de Relaciones con Clientes, Hotel Spa Benalmadena PalaceOdpowiedź udzielona 4 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 marca 2019

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji