Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 564)
Filtruj recenzje
3 564 wyniki
Oceny podróżnych
908
1 371
795
284
206
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
908
1 371
795
284
206
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 3 564 recenzji
Zrecenzowano: 1 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Super miejsce, bardzo miło wspominam ten pobyt, akurat mieliśmy świetne pokoje z widokiem na góry Sierra Nevada a z drugiej strony widok na przepiękny port z masą jachtów. Hotel super z przemiła obsługa (też polska). Każdy kto zamierza tutaj przyjechać musi wjechać kolejka do Garden Eagle,poniewaz codziennie o godzinie 13:00 odbywa się pokaz ptaków drapieżnych, co zapiera dech w piersiach (płacąc za wjazd kolejka, sam pokaż mamy za darmo), jak i widoki z tej góry, czasami przy dobrej pogodzie można zobaczyć linie przegowa Afryki co jest naprawdę rewelacyjne

Termin pobytu: listopad 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, KierownikStacji
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Guest R, Director de Relaciones con Clientes, MedPlaya Hotel BaliOdpowiedź udzielona 8 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for your wonderful reviews.

It is very important for us our guests are satisfied with our services and it is fantastic we achieved on this occasion.

We would love to welcome you back in the future.

Kind regards,

Laura - Loyalty and Comunnity Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 września 2018

,Hotel nie jest może najnowszy,wymaga troche odnowy ,np restauracji,ale reszta była ok na ilość gwiazdek,super tematyczne kolacje z innych krajów-sushi super pycha, bardzo polecam duzy wybór mięsa.Jedzenie moze nie jest super gorące tylko ciepłe ,ale to standart w większosci hoteli,basen dla dzieci,duzo atrakcji dla nich.Hotel na górce z górki do plaży z jakieś 150m

Termin pobytu: kwiecień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, andygumtree258
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Guest R, Director de Relaciones Públicas, MedPlaya Hotel BaliOdpowiedź udzielona 14 września 2018

Drodzy andygumtree258,

Dziękujemy za wybranie Bali na ostatnie wakacje i za poświęcenie czasu na komentarz.
Z przyjemnością przeczytałem, że cieszył się wakacje i mamy nadzieję do zobaczenia.

Laura - Guest Relations MedPlaya

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 września 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel bardzo miło nas zaskoczył. Lokalizacja jest rewelacyjna. Blisko do plazy, do promenady, sklepow, marketow, restauracji i barow. Personel w hotelu bardzo sympatyczny i pomocny. Zawsze uśmiechnięty. Na kazde pytanie odpowiadaja i sluza radą. Pokoje czyste, pachnące, sprzatane kazdego dnia. Pokoje i balkony sa bez zastrzeżeń, (jedynie lazienka, bardzo czysta, zadbana, ma wszystko co potrzeba lacznie z suszarka, jednak widac, ze ma swoje lata). Klimaryzacja dziala bardzo dobrze, regulowana w pokoju. Tv z duza ilosci roznych kanałów(brak polskich kanalow ale to dla nas nie jest problem bo jezdzimy ogladac tv na wakacjach). Na balkonie stolik i 2 krzesla. Widok z balkonu mielismy na morze i Puerto Marine, piekne widoki, polecam, wieczorem mozna sie relaksowac. Wi-fi bardzo dobrze dziala, nawet w naszym pokoju. Mielismy wersje wyzywienia HB - bardzo duzy wybor i na sniadanie i na kolacje. Kazdego dnia zupy do wyboru, kilka ciast, deserki, lody, dania od tych dla dzieci przez ryby, owoce morze, miesa, makarony. Warzywa do skomponowania wlasnych salatek. Kazdego dnia inna kolacja tematyczna. Pierwszego dnia przywitano nas lampka szampana, a paniom wreczono po gozdziku. Bardzo mily gest. W barze mozna zakupic napoje w tym pyszna sangrie. Animacji jest duzo jednak nie bralismy w nich udziału, ponieważ spedzalismy czas na zwiedzaniu, plazowaniu, a wieczorami przy deptaku w miasteczku. Jedynie widzielismy wieczor Flamenco - piekne show, bardzo polecemy. Z basenu nie mielismy czasu korzystac, wiec nie oceniam. Nie spodziewalismy sie tak swietniego obiektu wiedzac, ze hotel ma tylko 3*! Polecamy wszystkim, mamy zamiar wrocic tu za rok❤️!

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Agn3sita
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Guest R, Director de Relaciones Públicas, MedPlaya Hotel BaliOdpowiedź udzielona 11 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Agn3sita,

Thank you so much for your wonderful reviews!!

We are very happy to read you enjoyed your holidays so much and look forward to welcoming you again very soon.

Best regards,

Laura - Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Pokoje czyste , jak na 3* bardzo w porządku , codziennie wymieniane ręczniki , sprzątane pokoje. Miła obsługa, stołówka jest szybko i na bieżąco sprzątana , stoliki czyste. Darmowe napoje do śniadania, pyszne naleśniki. Wszystko na bieżąco uzupełniane. Dosyć blisko plaża , blisko sklepy i restauracje, pyszny kebab na rogu polecam!

Śniadania i obiadokolacje średniej jakości, bardzo duży wybór lecz większość niesmaczna. Na „stołówce” miliony ludzi, tłumy. Głośne , słabe animacje . Drogie napoje do obiado-kolacji. Dużo ludzi na basenach, milion krzyczących dzieci. Hotel nie dla osób lubiących spokój.

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, klaudiab261
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Guest R, Director de Relaciones Públicas, MedPlaya Hotel BaliOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Klaudia B,


Thank you for sharing your comments about your recent holiday with us at the Hotel Bali.

We really hope that you enjoyed your stay with us and hope that we will see you again on future occasions.

Kind regards,

Laura - Guest Relations Team MedPlaya Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 lipca 2018

Stosunek jakości do do ceny proporcjonalny. Pokój o wystarczającym standardzie. W wyposażeniu dwa łóżka, szafki, lustro, stolik, krzesła, szafa oraz telewizor. Dużym atutem jest balkon ze stolikiem i dwoma krzesłami oraz z widokiem na plaże i morze. W pokoju niestety nie było lodówki, a w upale na pewno by się przydała. łazienka w porządku, wanna, suszarka do włosów, sedes i bidet. Pokoje były sprzatane codziennie, również codziennie wymieniano ręczniki, a pościel trochę rzadziej, ale wystarczająco często. Dwie windy to za mało, zwłaszcza w porze posiłków. Pyszne jedzenie - wieczory tematyczne.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam wyższe piętra ze względu na lepszy widok z balkonu i mniejszy hałas.
Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Andrzej D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Guest R, Director de Relaciones Públicas, MedPlaya Hotel BaliOdpowiedź udzielona 2 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Andrzej D,

Thank you for choosing the Hotel Bali for your recent holiday and for taking the time to comment.

We are pleased to read that most of aspects of the hotel ticked the boxes for you and we hope to see you again in your next visit to Benalmadena.

Kind regards,

Laura - Guest Relations Team MedPlaya Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji