Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 488)
Filtruj recenzje
2 488 wyniki
Oceny podróżnych
960
899
399
146
84
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
960
899
399
146
84
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 2 488 recenzji
Zrecenzowano: 10 września 2017

Dobre miejsce do odpoczynku z dziećmi spragnionymi basenu i morza. Hotel leży w pierwszej linii przy plaży, od której dzieli go jedynie deptak ze sklepami i restauracjami. Plaża jest piaszczysta wyposażona w leżaki do wynajęcia (5 euro/dzień), można budować zamki i inne stwory z piasku . Hotel posiada 4 baseny (2 brodziki dla małych dzieci głębokość 40cm, 1 średni basen – głębokość od 120cm do 160cm i 1 większy głębokość do 180cm). Na basenach hotelowych i plaży czuwają ratownicy. Leżaki dla gości hotelowych są bezpłatne i generalnie o każdej porze dnia można było znaleźć wolne miejsce. Można leżeć w słońcu, ale jest też wiele miejsc schowanych w cieniu drzew.

Po samym hotelu widać, że czasy świetności ma już za sobą. Generalnie jest czysto. Pokoje są dość przyjemnie wyposażone, widać że były remontowane. Hotel sprawia wrażenie, jakby nie miał gospodarza, który czuwa nad całością. Jest dużo wolnych niezagospodarowanych przestrzeni w lobby hotelowym z nieczynnymi barami. Dodatkowo miejsca zabaw dla dzieci są zaniedbane. Animacje dość skromne, a krzesła w barze przy basenie niewygodne. Nadrabia obsługa, która jest bardzo miła i pomocna. Szczególnie profesjonalni są kelnerzy w barze przy basenie oraz pracownicy recepcji. Szczególne pozdrowienia dla Santiago od „Lewandowskiego”. Wi-Fi jest darmowe, ale działa bardzo słabo, szczególnie w porach, w których większa ilość gości chce z niego skorzystać. Ręczniki zmieniane są codziennie, sprzątanie na średnim poziomie – nie odbiega od dość słabych standardów w tego typu obiektach w Europie. Co nas zdziwiło: płatny sejf w pokojach, oraz drzwi szafy, które zasłaniają tylko połowę przestrzeni szafy.

Dość dobre jedzenie w restauracji. Każdy dzień w tygodniu jest tematyczny, szczególnie fajne są piątki z owocami morza (krewetki, kraby, ślimaki, mule itp.), oraz dzień andaluzyjski i chiński. Jedzenie jest urozmaicone. Codziennie przygotowywane są na świeżo ryby i steki, a przy śniadaniach omlety i jajka sadzone. Duża ilość owoców do wyboru i deserów. Szczególnie polecam smażone truskawki z lodami. Czasami muzyka na żywo.

Praktycznie przy hotelu znajduje się przystanek autobusowy (tanie bilety), z którego można dostać się do wielu ciekawych miejsc (szczególnie polecam Mijas – hiszpańskie tradycyjne, bardzo malownicze miasteczko, z białymi domkami, wąskimi uliczkami, położone w górach z przepięknymi widokami i dobrymi restauracjami oraz Malagę). Obok hotelu są również wypożyczalnie samochodów – polecam zaplanowanie wycieczek po okolicy, w granicach do 2h możemy dotrzeć do Sewilli, Gibraltaru, Grenady (Alhambra). Dość blisko jest Malaga, którą również warto zobaczyć.

Podsumowując: Świetna miejscówka do wypoczynku z dziećmi nad wodą, która jednak czasy świetności ma już trochę za sobą, oraz bardzo dobra baza wypadowa do zwiedzania Andaluzji z niezłą kuchnią i dość wygodnymi pokojami. Miałem wrażenie, że w pewnych kwestiach hotel specjalnie się nie musi starać, bo i tak ma pełno gości.

Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, _boleslaw_murdza
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BestHotels2017, Manager, Hotel Best TritonOdpowiedź udzielona 31 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

thank you for sharing your feedback about your stay in our hotel, we appreciate your comments and we look forward to see you again in the future.

Kind regards

Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 maja 2016

hotel bardzo dobry ,super położenie piękne baseny dużo leżaków,zielono.Nad samą promenadą,rewelacyjny pokój z przepięknym widokiem na morze ,baseny,góry ,bardzo polecam,super posiłki,super miejscowość

Termin pobytu: maj 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, jhjan
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BestHotels2016, Gerente, Hotel Best TritonOdpowiedź udzielona 27 maja 2016
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for sharing your comments after your recent visit to our hotel Best Siroco. We are extremely pleased that you had a pleasant stay and our services lived up to your expectations. We hope to welcome you once again in the future, please do not hesitate to contact us before your arrival if you have any special request.

Kind regards.

Gonzalo Adame
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 stycznia 2016

pokoj rewelacja ,duzy z wygodnym duzym lozkiem lazienka super ,suszarka dostepna jeden tylko minus ze niema w pok czajnika plus kawy+ cukier + mleczko tyle juz jezdze i w kazdym hotelu jest dostepna kawa plus czajnik w pokoju .

Termin pobytu: grudzień 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, ania537
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BestHotels2015, Gerente, Hotel Best TritonOdpowiedź udzielona 6 stycznia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to share your feedback from your recent stay with us at our Best Tritón hotel. We take good note about your comments and are very happy to read that you had a nice experience with us. We certainly look forward to welcoming you in the near future.

Yours Sincerely.

Best Tritón ****
Management Team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Ta recenzja została przetłumaczona z następującego języka: angielski. Pokaż oryginał
Zrecenzowano: 25 listopada 2014

Całkiem spory, ruchliwy hotel. Pokoje w dobrym rozmiarze. Nieco mało personelu, ale spowodowane było to zapewne tym, że musieli wybrać urlopy do Świąt, żeby ich nie stracić. W drugim tygodniu było tylko połowa personelu. Dużo jedzenia do wyboru, każdy znajdzie coś dla siebie, ale raczej nic egzotycznego. Restauracja była najsłabszym ogniwem ponieważ była momentami na prawdę tłoczna.
Pomimo tego, hotel na prawdę dobry. Blisko morza i spora liczba autobusów zaraz na zewnątrz. My podróżowaliśmy z Sagą, więc dodano nam osobny salon. Hotelowy człowiek zajmujący się animacja także pracował ciężko, chociaż się wydaje, że to niewdzięczna robota.

2  Dziękujemy, Stephen S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.Pierwotnie przesłane w angielski na www.tripadvisor.co.uk. Pokaż oryginał
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BestHotels2014, Gerente, Hotel Best TritonOdpowiedź udzielona 5 grudnia 2014
Tłumaczenie Google

Dear Stephen,

Thank you so much for sharing your holiday experience at Best Triton; it is always rewarding to read that our guests have enjoyed their holidays among us.

We are delighted to read your praising words about our rooms facilities, our superb location just in front of the sea and the promenade, next to the Marina, and our outdoor areas.

We take good note of your constructive remarks related to our restaurant staff and please know that these will be shared with our management team for a further review.

Thank you again for the courtesy of your time; we look forward to welcoming you back to our hotel in the future.

Best regards,

Víctor Alonso,
Manager
Best Tritón

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 19 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelesBest, Manager, Hotel Best TritonOdpowiedź udzielona 1 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji