Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 326)
Filtruj recenzje
3 326 wyniki
Oceny podróżnych
1 357
1 219
491
156
103
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 357
1 219
491
156
103
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 3 326 recenzji
Zrecenzowano: 6 września 2019

Mieliśmy przyjemność spedzić wczasy w drugiej polowie sierpnia z biurem tui,hotel mający wiele zalet jak bardzo dobra obsługa,bardzo smaczne jedzenie czy swietna lokalizacja niemal przy samej plazy.Rówież świetna lokalizacja do zwiedzania andaluzji(dojazd autobusem 110 do malagi i dalej).Pokoje niezbyt duze jak dla cztero osobowej rodziny ale codziennie sprzatane i wymieniane ręczniki.klimatyzacja działa bardzo dobrze,baseny czyste i czynne do około 19-20j.W zasadzie jedynym minusem gdyż hotel nie posiada opcji all inclusive jest potrzeba dokupywania napojow do posiłków(poza śniadaniami).Polecamy,swietny hotel dla ludzi lubiacych aktywnie spedzać urlop,mnóstwo atrakcji w Benalmadenie i okolicach na całym costa del sol.

Wskazówka dotycząca pokoi: Hałas z klimatyzatorów na balkonie
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 72stanleyy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelesBest, Manager, Hotel Best SirocoOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Drogi Gościu,

Dziękuję bardzo za pozytywne opinie. Chcemy usłyszeć, że pobyt był udany i dobrze się bawili. Twoje pozytywne komentarze skłaniają nas do poprawy i pomagają nam lepiej Ci służyć.

Z poważaniem

Zespół zarządzający hotelem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel położony w drugiej linii od morza. Przed budynkiem znajduje się piękny, wypielęgnowany ogród a za nim część basenowa. Dzięki takiemu położeniu jest cisza i spokój. Ogród jest piękny robi wrażenie. Do plaży oraz nadmorskiej promenady prowadzi podziemne przejście. Niedaleko znajduje się port. Pokoje są przestronne. Kolejnym atutem hotelu poza cudownym ogrodem jest wyśmienita kuchnia. Podczas śniadania jest duży wybór różnorakich produktów i dań. Kolację są tematyczne, mnóstwo owoców morza, świeżych owoców. Cześć dań jest przygotowywana na bieżąco. Posiłki są bardzo smaczne. Duże podziękowanie dla szefa kuchni. Obsługa hotelowa bardzo uprzejma. Korzystając z lunchu podczas wyjazdu można zamówić lunch box. Jedyny minus to komary, należy zaopatrzyć się w środki przeciwko nim. Spędziliśmy w tym miejscu cudowną majówkę.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, basia804
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelesBest, Manager, Hotel Best SirocoOdpowiedź udzielona 20 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear basia804,

Thank you for taking the time to post a review about our hotel Best Siroco. We are so glad you enjoyed your stay and we really look forward to welcoming you back in the near future.

Best regards

Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Nahodne jsem si vybrala hotel pro tento pobyt..Byla jsem velmi mile prekvapena..privitani na recepci milym personalem, cisty pokoj,snidane velmi bohata...
Do mesta Malagy velmi dobre spojeni..byl to pro me velmi pekny vikendovy pobyt.

Termin pobytu: listopad 2018
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Dziękujemy, aurax2015
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BestHotels2018, Manager, Hotel Best SirocoOdpowiedź udzielona 26 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Dear aurax2015,

Thank you for sharing your opinion.
We are glad that you had such a pleasant stay in our hotel and that our rooms and our breakfast buffet were of your liking.
It will be a pleasure to welcome you again soon.

Kind regards,



Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 listopada 2017

Zasłużone 4 gwiazdki dla hotelu. Pyszne jedzenie-największy plus, do śniadania szampan. Pokoje ładne, po remoncie. Bardzo miła obsługa. Najlepszy hotel w Benalmadenie. Blisko plaża, sklepy. Blisko najpiękniejsza marina w Europie. Po prostu najlepsza lokalizacja-centrum. Polecam.

Termin pobytu: listopad 2017
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, weronikaka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BestHotels2017, Manager, Hotel Best SirocoOdpowiedź udzielona 20 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for taking the time to post a review. We are so glad you enjoyed your stay, liked our room and gastronomy. We really look forward to welcoming you back in the near future.

Best Regards

Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 września 2017

Hotel z mega pysznym i urozmaiconym menu, opcja FB prawie jak All In, należy tylko dokupić napoje do obiadu i kolacji. Stoły uginają się od ilości dań gotowych, kucharze przyrządzają dania na zamówienie, o homarach i owocach morza nie wspomnę ogromny wybór deserów, są lody Algida, dużo owoców, szampan do śniadania... i wiele innych niespodzianek kulinarnych. Pokoje z nowym sprzętem, czysto, woda w basenie codziennie badana, dobra baza wypadowa - biuro podróży przy hotelu, druga linia zabudowy, przejście podziemne pod ulicą prowadzi wprost na plażę, wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych, w ciągu dnia gry i zabawy w basenie i na terenie hotelowym, duży zadbany ogród. Dostaliśmy lepszy pokój niż był zamówiony. Hotel niedawno otrzymał 4****. Dziękuję za miły pobyt <3

Wskazówka dotycząca pokoi: im wyższe piętro tym ładniejszy widok
Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Iwona U
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BestHotels2017, Manager, Hotel Best SirocoOdpowiedź udzielona 15 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for your time in sharing your experience on Tripadvisor. We are happy to see we were able to take care of your needs and that your stay was enjoyable overall. Our number one goal is to give our guests a perfect 10 experience.

We look forward to the next time!

Best Regards

Ignacio Moreno
Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji