Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 714)
Filtruj recenzje
1 714 wyniki
Oceny podróżnych
541
660
334
121
58
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
541
660
334
121
58
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 714 recenzji
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel odnowiony pomimo ze duży jak to bywa w Hiszpanii kolosy pietrowce położony nad samym morzem niedaleko plaż miejskich wzdłuż pięknej promenady to miasta Benalmadena-warto odwiedzić. Dobra kuchnia tematyczna, czysto, ciekawe animacje dla dorosłych (pomimo ze nie przepadam) Polecam warto mieć pokój z widokiem na morze w innym przypadku ruchliwa ulica

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Dziękujemy, Inez_BB
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelTorrequebrada, Director General, Hotel Estival TorrequebradaOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Inez-a40;

Thank you very much for sharing your experience staying at THB Torrequebrada. I appreciate your comments that I will get to all the staff and I hope to see you again very soon in Benalmadena.
Best regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 sierpnia 2017

Recenzja mogłaby się zawrzeć w dwóch słowach: "WSZYSTKO SUPER".
Czytając wcześniejsze recenzje i zwracając uwagę na rzeczy typu brak szczotki w wc, tv nie działał, nie było wody w lodówce itp., powiem tak...
Ludzie! Opamiętajcie się! Hotel jest fantastyczny. Obsługa mega pomocna i życzliwa. Wszystko dało się załatwić ot tak. Czajnik? bez problemu, bez opłat. Pokój sprzątany na życzenie (zawieszka), ręczniki wymieniane, śmieci wyrzucane, łóżka ścielone, czyli w mojej opinii tak jak być powinno. Świetna baza wypadowa na wycieczki krajoznawcze po regionie + Gibraltar, Maroko. Cudowny klimat. Fantastyczny basen z pełnym zapleczem. Nie zastanawiajcie się!

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, adamzawicki
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelTorrequebrada, Director General, Hotel Estival TorrequebradaOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear adamzawicki;
We're very pleased and flattered that you found so many positives about our hotel, including its breakfast and location. Thank you so much.
We very much look forward to welcoming you again next time you're in THB Torrequebrada
Best regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Czytam poniższe krytyczne recenzje nie wierzę czy czasami nie pomylilem hotelu. Pieniądze które zaplacil9 za pobyt tutaj w 100% trafne wydane chociażby na niepowtarzalny widok z okna wprost na morze. Cisza spokój jedzenie na poziomie nielimitowane choć powtarzalne przy pobycie 2 tygodniowym. Plaże oczywiście kamienista ale to Costa de Sol a nie Costa dorada no i morze chlodniejsze ze względu na mieszajace się wody z Atlantykiem widoki i region piękny polecam wycieczkę do Maroka bo to raptem godzina drogi promem oraz Gibraltar godzina jazdy samochodem

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, darekpolska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelTorrequebrada, Director General, Hotel Estival TorrequebradaOdpowiedź udzielona 31 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear darekpolska,
Thank you very much for your time to share your opinion. We are very pleased to have achieved your expectations and we hope to return to see them again at THB Torrequebrada
Best regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 czerwca 2017

bardzo przyzwoity hotel. Ładny i czysty pokój , z pięknymi widokami z balkonu choć po wstawieniu dostawki dla dziecka pokój dosyć ciasny. minus taki że dostawka dla dziecka to zwykłe łóżko a nie dziecięce. Ponadto podwójne łóżko małżeńskie okazało się dwoma zestawionymi i ciągle rozjeżdżającymi się łóżkami pojedynczymi na kółkach. Tak że jeżeli chodzi o pokój to czterech gwiazdek bym raczej nie dał.
Na plus piękny ogród i dwa ładne baseny choć raczej małe. Leżaki przy basenach od rana pozajmowane.
Kolejny plus to kuchnia. Na śniadanie naprawdę duży wybór różnych dań choć co dziennie to samo. Na kolacje (mieliśmy hb) również duży wybór dań i ponadto co dziennie co innego. Generalnie smacznie.Codziennie dzień innej kuchni. Osobiście wolałbym więcej kuchni hiszpańskiej bo jak jestem za granicą wolę jeść miejscowe jedzenie dlatego nie braliśmy all inclusive i obiady jedliśmy na mieście. Niemniej jednak wyżywienie wyróżnia się na korzyść. jest spa,basen wewnętrzny i sauna. Sauna jednak bardzo prymitywna. Z animacji nie korzystaliśmy. Obsługa miła,zapchała się nam toaleta błyskawicznie załatwili sprawę,chętnie udzielali informacji o komunikacji i podobnych sprawach. Położenie około 40minut spacerem od centrum , przystanek komunikacji miejskiej, w tym autobusu do Malagi tuż przed hotelem. Generalnie polecamy choć hotel w porównaniu z tym c widzimy na folderach trochę na minus

Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, PetrusM1975
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelTorrequebrada, Director General, Hotel Estival TorrequebradaOdpowiedź udzielona 12 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Dear PetrusM1975;
Many thanks for choosing us for your holiday and for the time spent in writing this review. Our guests' satisfaction is our main target, and we are glad that we achieved it by making your holiday so enjoyable.
We are all looking forward to meeting you again in Benalmadena next year.
Kind regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 października 2016

W hotelu spędziłam tydzień w połowie września. Hotel jest bardzo czysty, sprzątanie i wymiana ręczników codziennie, pokoje zadbane z ładnym widokiem. Restauracja spora, duży wybór przy posiłkach, smaczne śniadania, obiady różnie ale zawsze można wybrać coś dla siebie, codziennie ktoś z obsługi smażył naleśniki/gofry/pancake na bieżąco dla gości, druga osoba smażyła na świeżo mięso/ryby. Hotel ma nieduży basen, ale tuż obok jest hotelowa plaża kamienista, kawałek dalej w drugą stronę nadmorską promenadą jest plaża publiczna, żwirkowa. Dużym atutem hotelu jest spory ogród, wszędzie są porozstawiane leżaki, więc jeśli ktoś nie ma ochoty na animacje czy muzykę przy basenie można poleżeć z książką na leżaku w głębi ogrodu (z widokiem na morze). Do centrum Banalmadeny z portem jest kawałek na dłuższy spacer, jednak w pobliżu jest kilka restauracji i supermarket. Plusem jest także piętrowy, darmowy parking (wynajmowaliśmy auto więc korzystaliśmy).

Termin pobytu: wrzesień 2016
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Marta K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelTorrequebrada, Director General, Hotel Estival TorrequebradaOdpowiedź udzielona 14 października 2016
Tłumaczenie Google

Dear Marta K;
We're very pleased and flattered that you found so many positives about our hotel, including its breakfast and location. Thank you so much.
We very much look forward to welcoming you again next time you're in THB Torrequebrada
Best regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji