Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 552)
Filtruj recenzje
1 552 wyniki
Oceny podróżnych
468
594
320
114
56
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
468
594
320
114
56
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 1 552 recenzji
Zrecenzowano 29 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Czytam poniższe krytyczne recenzje nie wierzę czy czasami nie pomylilem hotelu. Pieniądze które zaplacil9 za pobyt tutaj w 100% trafne wydane chociażby na niepowtarzalny widok z okna wprost na morze. Cisza spokój jedzenie na poziomie nielimitowane choć powtarzalne przy pobycie 2 tygodniowym. Plaże oczywiście kamienista ale to Costa de Sol a nie Costa dorada no i morze chlodniejsze ze względu na mieszajace się wody z Atlantykiem widoki i region piękny polecam wycieczkę do Maroka bo to raptem godzina drogi promem oraz Gibraltar godzina jazdy samochodem

Data pobytu: lipiec 2017, podróż z rodziną
Dziękujemy, darekpolska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelTorrequebrada, Director General, Estival Torrequebrada HotelOdpowiedź udzielona 31 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear darekpolska,
Thank you very much for your time to share your opinion. We are very pleased to have achieved your expectations and we hope to return to see them again at THB Torrequebrada
Best regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 czerwca 2017

bardzo przyzwoity hotel. Ładny i czysty pokój , z pięknymi widokami z balkonu choć po wstawieniu dostawki dla dziecka pokój dosyć ciasny. minus taki że dostawka dla dziecka to zwykłe łóżko a nie dziecięce. Ponadto podwójne łóżko małżeńskie okazało się dwoma zestawionymi i ciągle rozjeżdżającymi się łóżkami pojedynczymi na kółkach. Tak że jeżeli chodzi o pokój to czterech gwiazdek bym raczej nie dał.
Na plus piękny ogród i dwa ładne baseny choć raczej małe. Leżaki przy basenach od rana pozajmowane.
Kolejny plus to kuchnia. Na śniadanie naprawdę duży wybór różnych dań choć co dziennie to samo. Na kolacje (mieliśmy hb) również duży wybór dań i ponadto co dziennie co innego. Generalnie smacznie.Codziennie dzień innej kuchni. Osobiście wolałbym więcej kuchni hiszpańskiej bo jak jestem za granicą wolę jeść miejscowe jedzenie dlatego nie braliśmy all inclusive i obiady jedliśmy na mieście. Niemniej jednak wyżywienie wyróżnia się na korzyść. jest spa,basen wewnętrzny i sauna. Sauna jednak bardzo prymitywna. Z animacji nie korzystaliśmy. Obsługa miła,zapchała się nam toaleta błyskawicznie załatwili sprawę,chętnie udzielali informacji o komunikacji i podobnych sprawach. Położenie około 40minut spacerem od centrum , przystanek komunikacji miejskiej, w tym autobusu do Malagi tuż przed hotelem. Generalnie polecamy choć hotel w porównaniu z tym c widzimy na folderach trochę na minus

  • Data pobytu: czerwiec 2017, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, PetrusM1975
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelTorrequebrada, Director General, Estival Torrequebrada HotelOdpowiedź udzielona 12 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Dear PetrusM1975;
Many thanks for choosing us for your holiday and for the time spent in writing this review. Our guests' satisfaction is our main target, and we are glad that we achieved it by making your holiday so enjoyable.
We are all looking forward to meeting you again in Benalmadena next year.
Kind regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 października 2016

W hotelu spędziłam tydzień w połowie września. Hotel jest bardzo czysty, sprzątanie i wymiana ręczników codziennie, pokoje zadbane z ładnym widokiem. Restauracja spora, duży wybór przy posiłkach, smaczne śniadania, obiady różnie ale zawsze można wybrać coś dla siebie, codziennie ktoś z obsługi smażył naleśniki/gofry/pancake na bieżąco dla gości, druga osoba smażyła na świeżo mięso/ryby. Hotel ma nieduży basen, ale tuż obok jest hotelowa plaża kamienista, kawałek dalej w drugą stronę nadmorską promenadą jest plaża publiczna, żwirkowa. Dużym atutem hotelu jest spory ogród, wszędzie są porozstawiane leżaki, więc jeśli ktoś nie ma ochoty na animacje czy muzykę przy basenie można poleżeć z książką na leżaku w głębi ogrodu (z widokiem na morze). Do centrum Banalmadeny z portem jest kawałek na dłuższy spacer, jednak w pobliżu jest kilka restauracji i supermarket. Plusem jest także piętrowy, darmowy parking (wynajmowaliśmy auto więc korzystaliśmy).

  • Data pobytu: wrzesień 2016, podróż ze znajomymi
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Marta K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelTorrequebrada, Director General, Estival Torrequebrada HotelOdpowiedź udzielona 14 października 2016
Tłumaczenie Google

Dear Marta K;
We're very pleased and flattered that you found so many positives about our hotel, including its breakfast and location. Thank you so much.
We very much look forward to welcoming you again next time you're in THB Torrequebrada
Best regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 października 2016

Hotel bez rewelacji. Dobry dla gości którzy wynajmują samochód aby zwiedzać Andaluzję. Na plus bezpłatny, wielopoziomowy podziemny parking, docenią go wszyscy którzy będą musieli parkować na podziemnych parkingach w centrach miast, ceny tam są bardzo wysokie.
Zakwaterowanie bardzo sprawne, szybko i bez problemów , jednak już na początku dostaliśmy pokój na 4 piętrze od wewnętrznej strony z widokiem na wyciąg klimatyzacji z restauracji. Po naszej interwencji wymiana z lekkim oporem. Byliśmy zdziwieni tą sytuacją , gdyż przed przyjazdem, mailowo uprzedziliśmy o naszych oczekiwaniach.
Do centrum Benalmadeny spory kawałek, przy samym hotelu praktycznie nic nie ma kilka knajpek, supermarket , apteka, przystanek autobusowy.
Hotel, składa się z dwóch wież, Marbella i Malaga, pokoje z widokiem na morze i góry.
Widoki z okien niesamowite zakłócone jednak bliskością dwupasmowej ulicy zaraz przy hotelu.
Mieliśmy pokój w „Marbelli” na 7 piętrze i najbardziej przeszkadzał nam dobiegający z niej hałas. W nocy nie można otworzyć okna. Klimatyzacja działa sprawnie, jednak mam wrażenie, że czyszczona była kilka lat wstecz .
Wyżywienie takie sobie, nie doprawione, sporo owoców. Ceny napojów 2.20 E za małą butelkę wody, 3 E duża, 2.20 E małe piwo - dobre, wino butelkowane 8 - 14 E i więcej, lampka wina 2.20 E, jak w większości hoteli. Kawa i herbata do śniadania wydawana jest w bufecie jak w stołówce przyzakładowej. W pokoju standard, lodówka, TV -brak polskich kanałów, bezpłatny sejf. Wifi darmowe, ale jakość łącza w pokoju pozostawia wiele do życzenia, beznadzieja. Hotel w swojej reklamie szczyci się 5 gwiazdkami, w biurach podróży 4, ja dałbym 3 i nie zmieni mojego zdania nawet kasyno, które dla gości hotelowych oferuje wstęp bezpłatny.

  • Data pobytu: wrzesień 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, VolmerLeon
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelTorrequebrada, Director General, Estival Torrequebrada HotelOdpowiedź udzielona 14 października 2016
Tłumaczenie Google

Dear VolmerLeon;
Thank you very much for your comments, are higly important for us in order to improve our service.
We will check all the points you have wrotten.
Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 października 2016

Hotel położony na obrzeżach Benalmadeny, z dala od zgiełku. Pokój w andaluzyjskim klimacie, ale niestety wymagający już niestety liftingu. W pokoju na 11 pietrze WIFI tylko w przedpokoju przy drzwiach wejściowych i niestety obsługa nie naprawiła tego ale wszystko rekompensowały przepiękne wschody słońca. Jedzenie przeciętne.

  • Data pobytu: wrzesień 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, FridoPL
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelTorrequebrada, Director General, Estival Torrequebrada HotelOdpowiedź udzielona 18 października 2016
Tłumaczenie Google

Dear FridoPL;
Thank you so much for choosing THB Torrequebrada, and for given us this comments. We hope you can return soon to continue enjoying the our hotel.

Best regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji